Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)
Raspunsuri - Pagina 12
Bratu Monica spune:
Frimoase hainutefetelor!
Nushulica cum sa stai o ora la rand?In ce tara traim?Dupa cum stiu eu AI PRIORITATE PE TOT GLOBUL sa intri in fata si sa ceri ce ai de cerut.Din cate stiu eu esti insarcinata ,nu???????????
Ce fel de oameni sunt aceeia care te lasa sa stai atat in picioare?N-am crezut ca mai exista asa ceva la noi,dar vad ca inca se mai practica.
In alta ordine de idei tot n-am primit aviz si mai sunt tare amarata ca am stat toata ziua la spital cu copila in urma unei toxinfectii alimentare.
Ca sfat:nu dati dulciuri la copii in aceasta perioada daca nu sunt tinute la rece in conditii Ok.Gen oua Kinder,ciocolata Magura si alte prostii.
Monikka
nushulica spune:
monica asta e, si am mers la cabinetul particular si aveam si programare si m-am dus si cu 10 min inainte de programare ca sa fiu sigura ca ajung
din pacate secretarele alea care fac programarile le fac din 10 in 10 mim si o consultatie de ex cum a fost a mea cu tot cu eco si discutie cu dr dureaza minim 30min asa ca....n-ai ce face trebuie sa stai la rand mai ales ca eram 3 gravide nu puteam eu sa ma bag in fata chit ca burtoiu meu era cel mai mare de acolo
aaaa...da am stat pe scaunsi intre timp mi-am trimis sotul si mi-a luat si placintele de la cofetaria din colt
multa sanatate alexandrei!!!nu-i mai da sa pape dulciuri ca e si caldura asta si e tare nasol pt astia mici
diotima cum adik nu se spala pantalonasii aia scurti??? adik niciodata nu se spala??sunt de unica folosinta sau cum??serios ca n-am auzit in viata mea sa nu se spele o per de pant scurti , din orice material
27+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Monica, nushu a fost la ginecoloaga si... asa e la Iasi la doctorii foarte cunoscuti (cum e si cazul dr. nushulicai). Uite de aia am ales eu pentru a ma vedea si a ma opera, unul mai putin celebru, dar, dupa cum spuneam, foarte bun. Pana la dr. asta am fost si eu pacienta unei "celebritati":dr.Grigore. Stateam cu orele la rand, chiar daca aveam programare. Aaa, si programarea se face de acum pentru octombrie Si, la un moment dat, am renuntat. Si bine am facut, pentru ca, nu stiu daca v-am zis, dar in urma analizei anatomo-patologice a uterului si colului extirpat s-a stabilit ca am avut "carcinom in situ in proportie de 90%". Si daca mai umblam mult dupa fundul celebritatii, ajungeam la operatie prea tarziu.
Sorry de off-topic
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui nushulica
diotima cum adik nu se spala pantalonasii aia scurti??? adik niciodata nu se spala??sunt de unica folosinta sau cum??serios ca n-am auzit in viata mea sa nu se spele o per de pant scurti , din orice material
27+ DAVID-MIHAI
Nushu, cica se curata chimic Bine, e drept ca, din cate am auzit, unii occidentali isi duc si kilotii la curatatorie
cristina d.
diotima spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
27+ DAVID-MIHAI
Nushu, cica se curata chimic Bine, e drept ca, din cate am auzit, unii occidentali isi duc si kilotii la curatatorie
cristina d.
Da nushu, miki are dreptate. se curata doar chimic, pe eticheta "licheanul de apa" e taiat. da io nu mi-as duce in vecii vecilor pantalonii scurti la curatatorie, eu vreau sa-i spal cu apa . astept sa vad cum arata dupa ce se usuca.
miki68 spune:
Off topic de off topic: iar ploua tare la Iasi
cristina d.
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Off topic de off topic: iar ploua tare la Iasi
cristina d.
da miki iar ne-au dat astia cod portocaliucel mai nasol a fost aseara si azi dimineata cand tuna si fulgera de ziceai ca vine sfarsitu'
asa e cu dr mea dar macar e singura care a dat de capat problemei mele si m-a adus in stadiul asta cu burtoi de 7 luni(bine, si sotul a avut o contributie)
de grigore no commnet!!cu ea am pierdut prima sarcina si mi-a zis "soarta" ce sa mai zic...si stateam cu lunile sa astept programarile la ea
miki la cine mergi tu??
27+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
quote:
miki la cine mergi tu??
27+ DAVID-MIHAI
La dr. Dragos Nemescu
cristina d.
miki68 spune:
Observ abia acum ca bb David a mai "primit" un nume
cristina d.
Bratu Monica spune:
Scuzati confuzia da sunt tare obosita.
Si ca sa fiu si eu iar off topic:
VECINULUI DE SUS I S-AU SPART TEVILE LA BUCATARIE SI PLOUA DE SUS!!!!!!!!!!!!!!!!iar eu strang apa!
Sa nu-mi vina sa mor?
Monikka