Shoppaholicele Redouto-masochiste (110)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
citat din mesajul lui gama

Am incercat si eu jmecheria cuacel aspirator, desi ma indoiesc ca e prea bun la o asa reducere,si de ieri mi-au blocat cosul , nu mai reusesc neam sa intru.......e desolat total.

Vaaaiii si mie mi s-a intamplat acelasi lucru, nu stiu ce sa fac! sa le scriu? Chiar vroiam sa dau o comanda, ma lipsesc de aspirator!!! Numai sa pot intra sa vad cosul de produse!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Mai merg:

21008 trench noir 42/44
21016 ...............46/48
21024 ................50/52
21032 ................54/56

27782 - plaid couleur cafe (??!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

buna fetelor!!!

eu vin cu vesti bune , nu am primti niciun coletstati linistite!
am fost la eco, bebe e bine, sanatos, are deja 1100g si i-au coborat testiculele ma simt tare bine de fiecare data dupa eco,am o stare f buna si sunt fericita ca il vad pe bebe

bineinteles ca toata ecografia mi-a stat iar cu capul in sus ca deh, asa-i place lui sa ma sufocedar sper sa nu mai stea si la noapte ca noaptea trecuta am facut-o alba din cauza asta

miki, dari sunteti niste dragute ca va descurcati singure cu coletul mie mi-ar fi fost prea greu, azi pana la dr si inapoi am facut 1ora cu masina si nu mai puteam deja ca am stat si acolo 1 ora la rand

ella e super interesanta rochita la 5e de in cred ca o bag si eu in cos

treningul ala adidas il are sotul meu pe albastru cu negru eu l-am luat la 70 e anul trecut, tot de la ado am luat 1.80 cat are el si-i vine bine, dar e slabutz daca era grasan nu0i venea sigur

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dari_Scumpi spune:

Nushu, ma bucur mult sa aud ca totul e OK cu bebitza! Bv si sa auzim numai de bine!
Cat despre sandalutze, sunt deja in drum spre Miki, stai linistita ca era normal sa ne descurcam, doar suntem fete mari nu, Miki?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui Dari_Scumpi

Nushu, ma bucur mult sa aud ca totul e OK cu bebitza! Bv si sa auzim numai de bine!
Cat despre sandalutze, sunt deja in drum spre Miki, stai linistita ca era normal sa ne descurcam, doar suntem fete mari nu, Miki?

Yeah baby!

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Si zi asa nushule, bb si-a etalat bilutzele! Bravo! Imi place ca e baiat de gasca cu multa personalitate

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

nusha sa cresteti mari si sanatosi!
am bagat si io rochita hmmm.... si am zis doar ca nu mai am nimic de luat.
ella jacheta o am pe ecru, am niste cizme de primavara-toamna exact culoarea jachetei, vor fi purtate in set la greu probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

Si zi asa nushule, bb si-a etalat bilutzele! Bravo! Imi place ca e baiat de gasca cu multa personalitate

cristina d.

asa zic si eu da nush cui seamana asa de gaska ca noi suntem mai ursuzi un picsi mai timizi

dariasa e sunteti mari

viki te-am corupt deci???lasa ca si eu la randul meu am fost corupta off numai ella e de vina

multumim pt felicitari tuturor!

27+ DAVID-MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu mai stiu care e statusul vostru dar eu fac update la al meu, coletele din 1,2,4 sunt in triunghiul bermudelor ca la mine nu au ajuns si cam incep sa disper, am in ele udneva spre 200 de eur daca retin bine

Nushu pupici pe burtica si felicitari pt baietel!

Acum fug sa citesc si restul paginilor sa vad cine ce a mai primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

mi-a venit pachetul din 3/7
si am avut asa:
www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme-edeis.aspx?productid=324132441&documentid=299108&single=false&categoryid=31522059" target="_blank">rochie edeis, cam subtire materialul, adica se vede prin el...merge de mare si de gravidutza
www.laredoute.fr/vente-robe-chasuble-en-broderie-anglaise.aspx?productid=324147800&documentid=558908&single=true&categoryid=31522059" target="_blank">rochie alba broderie sparta f draguta, imi place mult, material ok
www.laredoute.fr/vente-pantalon-a-bretelles-femme-soft-grey-en-toile-coupe-large-taille-basse.aspx?productid=324134345&documentid=504008&single=true&categoryid=22905057" target="_blank">pantaloni soft grey foarte misto, material subtire, vin perfect.
www.laredoute.fr/vente-short-femme-couleurs-d-ete.aspx?productid=324133094&documentid=299108&single=true&categoryid=22905197" target="_blank">pantaloni scurti verzi foarte misto
www.laredoute.fr/vente-short-a-revers-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324141457&documentid=299108&single=false&categoryid=22905197" target="_blank">pantaloni scurti vin bine, doar ca pe fata materialului au ceva vag cauciucat (chestia aia de-i face luciosi in poza). E, zic eu, ii spal sa se mai lase...si dupa ce ii bag in apa, vad ca pe eticheta scria ca NU SE SPALA, se curata chimic...acu astept sa se usuce sa vad daca se mai pot purta sau nu
www.laredoute.fr/vente-pyjashort-la-redoute-creation.aspx?productid=324132350&documentid=414708&single=false&categoryid=22939194" target="_blank">pijama foarte haioasa, mai ales boxerii
www.laredoute.fr/vente-top-style-lingerie-soft-grey.aspx?productid=324114499&documentid=321408&single=false&categoryid=23109815" target="_blank">top soft grey foarte dragut
www.laredoute.fr/vente-chemise-liquette-longue-soft-grey.aspx?productid=324114630&documentid=321408&single=false&categoryid=23109815" target="_blank">camasa soft grey si asta ok
www.laredoute.fr/vente-gilet-style-cache-c%C5%93ur.aspx?productid=324095686&documentid=555908&single=false&categoryid=23109871" target="_blank">cache-coeur l-am luat pe ambele culori, materialul este absolut demential, merita cu varf si indesat
www.laredoute.fr/vente-top-sans-manches.aspx?productid=324107729&documentid=555908&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&vsn=lesaub&prodcolor=1" target="_blank">bluza fara maneci pe care nu stiu de ce naiba am mai luat-o, pt ca acum mi-am adus aminte ca o mai luasem si anul trecut si am purtat-o 1 data.
www.laredoute.fr/vente-robe-tunique.aspx?productid=324123423&documentid=556008&single=false&categoryid=32665599" target="_blank">rochie bbc simplu, e descusuta pe o parte, vreo 3 cm...nu stiu daca o s-o port vreodata
si geanta aia bleumarin care e de fapt canard http://www.laredoute.fr/vente-sac-grand-format-soft-grey.aspx?productid=324101422&documentid=321408&single=false&categoryid=32816209 pe care vad ca au scumpit-o, eu o luasem cu 4 euro. Da e buna demers la plaja cu ea, e incapatoare.

Mergi la inceput