Drama unei femei care ar fi putut fi mama...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Mamagiuliei "LA MULTI ANI! cu sanatate si bucurii !!!!!!!!!!!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

ce inseamna instinctul ... sau nu stiu ... poate Dumnezeu ...

am plecat de la un doctor care m-a pacalit vreo 2 ani si am stat pe loc ...

am ajuns la poenaru , nu pot spune ca e prost , dar nu stiu de ce ... nu am fost cu adevarat in siguranta pana cand nu am plecat si de la el ... nu am fost de acord sa nu tina cont de istoricul meu ... nu aveam eu timp sa o iau de la zero

asa ca la doctora mea la care sunt acuma, sunt cu adevarat linistita , in siguranta

ieri am vaut acel video cu fata , cred ca am si vazut-o la cabinet ... , SUNT SOCATA !! INGROZITOR !

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Doamne Dumnezeule cat le e dat unora sa indure!!! E cumplit prin ce a putut trece acea femeie si prin ce mai trece inca! Am plans de la inceput pana dupa terminarea reportajului. Doamne ajuta sa se faca bine!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

www.realitatea.net/o-tanara-nu-va-mai-putea-ramane-insarcinata-dupa-o-operatie-de-cezariana_317277.html

Un alt reportaj...

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu nu pot sa inteleg cum i-au incinerat copilul fara sa il vada mamica lui si cum naiba sa pleci acasa cand tocmai i-ai spus mamicii ca are copilul mort in burta?!?! Stai tu aici femeie cu copilul mort ca mie mi somn si trebuie sa ma culc, linistit la mine acasa, bleah!...ce mai tara europeana, oricine poate face orice :(

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Strigator la cer ! si in Romania legile si modalitatile de judecare a unui medic pentru malpraxis sunt de-a dreptul primitive. Acest medic se v-a alege cu o sanctiune (data de Colegiul medicilor) de diminuare a salariului pe 3 luni !!! Ca asta este cam regula acolo si se merge pe principiul "corb la corb nu-si scoate ochiul!"

Si in urma ramane o tragedie care niciodata nu v-a putea fi uitata si mai ales ,daca se poate spune, reparata cumva.
Si mai intervine o dilema : chiar nu putea fi salvat copilul la 8 luni de sarcina ,la prima internare?

Incalificabil si revoltator !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Am citit pe diverse site-uri cum ca, Claudia Barladeanu este bolnava si i-ar fi fost interzis sa ramana insarcinata...multe persoane o acuza pe ea dar chiar nu inteleg de ce....de exemplu va citez un comentariu de pe unul dintre site-urile de stiri:

" si mama a fost inconstienta !!!

Din cate stiu d-na barladeanu sufera de lupus eritematos si poliartrita reumatoida, decesul fatului in uter nu este vina medicului. O femeie care nu poate avea grija de ea insasi este inconstienta incercand sa faca un copil care sa-i mosteneasca problemele sau care sa se nasca mort ... asa cum s-a si intamplat.
Eu cred ca nu trebuie sa acuzam medicul pentru inconstienta doamnei si a familiei ei care au lasat-o sa ramana insarcinata cu toate ca are 100 de probleme."
Sursa: Ziare.com

Mi se pare un comentariu foarte rautacios si, indiferent ce boli ar avea femeia, cred ca are (sau mai bine zis avea) dreptul de a avea un copil...sunt multe femei care isi pun propria viata in pericol pentru a aduce pe lume un copil...e inadmisibil sa iei apararea unui om care efectiv a macalarit o femeie atat fizic cat si psihic...

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

probabil ca aceasta femeie a facut un copil fara sa tina cont de pericolul la care se expune sau expune copilul din cauza bolilor care le are, daca le are, dar asta nu ii da dreptul medicului sa o trateze in halul in care a tratat-o si sa o nenoroceasca pe viata.Putea sa faca o cezariana si chiar daca copilul ar fii fost mort, sau nu putea fii salvat,nu vad de ce a trebuit sa o macelareasca in asemenea hal, sa nu mai poata avea copii niciodataResturile de placenta si uterul perforat e vina lui, nu ale problemelor ei de sanatate.
Rusine sa le fie acestor macelari de oameni, caci numai medici nu se pot numi.
Am avut si eu niste probleme de sanatate vara asta, si cum eram in Romania a trebuit sa le rezolv aici, dar nu imi mai doresc niciodata sa fiu nevoita sa ajung intr-un spital romanesc.Si noroc ca am cunoscut chirurgul, o doctorita extraordinara, Dr Groza Nicoleta de la chirurgie 1 din Cluj Napoca,si probleme au fost mici, spitalul arata groaznic, salile de pansat nu mai povestim, ba am vazut si o lista de preturi pentru schimbat pansament, anestezic,injectii, etc, si asta intr-un spital public, plus ca asistentele te tratau groaznic, doar cateva am auzit sa vorbeasca dragut cu oamenii
Eu sper ca societatea romaneasca sa ia atitudine in astfel de cazuri, ca suntem mai rau ca in evul mediu.

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

Cand e vorba de doctori ,ma apuca dracii asta pt k a murit nepoata mea nou nascuta,nu a fost hranita si a ajuns prea tarziu la timisoara.copilul a fost asteptat de cumnata mea ,mai ales k a pierdut 2 sarcini si a stat inca 4 ani pana sa mai aiba curajul sa incerce din nou ,cumnata mea a lesinat la alaptat dar asta nu inseamna k un copil nu trebuie hranit?cate greseli se vor mai intampla in maternitati ?

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

E strigator la cer, ce greseli pot face uni

Daca doctorul e cu adevarat vinovat, atunci ar trebiu sa plateasca,
aceasta femeie sufera nu doar din cauza ca si a pierdut copilasul, dar nici nu va mai avea ocazia vreodata sa aiba un copilas
Si pe langa toate astea mai e si viata ei pusa in pericol.

Mergi la inceput