Drama unei femei care ar fi putut fi mama...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mai fetelor, nu va aruncati asa cu capul inainte pana nu aflati toate amanuntele.

Aseptati amanuntele spuse de catre medici, (si nu de ziare gen Can can) raportul IML si dupa aceea luati o hotarare in cunostiinta de cauza.

Apoi dati un search pe google si veti afla ca dr. Mircea Poenaru chiar este considerat un medic de exceptie.

Apoi mai dati un search si veti gasi alte variante ale povestii spuse de familie.

Nimic nu se face cu hei-rup-ul!

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

Am cautat pe net mai multe detalii despre acest caz dar nu gasesc mare lucru. As fi vrut sa ma informez mai mult pentru ca o prietena urmeaza sa nasca cu acest doctor iar eu ma pregateam pentru o consultatie la el.

www.articoledepetrecere.ro" target="_blank">Petrecere pentru copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia maria spune:

Da, se pare ca pe internet nu sunt foarte multe informatii...probabil ca este prea recent cazul si se asteapta rezultatele anchetelor pentru ca apoi cazul sa apara in toata presa...de obicei la noi asa se intampla..dupa 2, 3 luni dupa ce se intampla o nenorocire apare si in presa si pe posturile TV...Eu voi incerca in permanenta sa gasesc informatii despre caz si in masura in care le voi gasi le voi posta aici

mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Mergi la inceput

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-o-tanara-ii-acuza-de-malpraxis-pe-medicii-1.html

AVETI MAI SUS UN REPORTAJ FILMAT ... CUTREMURATOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Fara cuvinte!Am urmarit reportajul...am plans.
Bun... s-a strangulat fatul cu cordonul..era deja mort... dar de la asta si pana sa-i cosi femeii intestinele...sa-i faci gaura in uter si sa-i mai lasi si bucati de placenta..e ceva cale.
chiar nu putem face nimic?!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Da Gabriela e socant... pe mine cel mai tare m-a socat faptul ca nu a operat-o imediat ce a realizat ca fatul e mort...ce a asteptat? nu era suficient de mare suferinta?trebuia amplificata? ma mir cum de mai e "intreaga la minte" femeia asta avand in vedere prin ce a trecut....
Eu zic sa urmarim cazul si sa asteptam rezultatele anchetei...IML...

Mergi la inceput

cica nu se stie sigur daca si mamica va scapa cu viata!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Groaznic !
Saraca femeie.
Am ramas fara cuvinte vazand reportajul.
Si se intampla in Romania, in 2008

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

ohhhh.si cate se intampla in Romania anilor 2008 !!

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hermosa spune:

este cumplit sa patesti asa ceva !!nici nu mai am cuvinte.durerea este enorma!!!!

Mergi la inceput