Drama unei femei care ar fi putut fi mama...
Raspunsuri - Pagina 5
DidiAlex spune:
Doamnelor, acu ceva timp in urma am scris si io despre acest doctor de exceptie, la subiectul : Dr de care sa te feresti. ulterior am luat ceva rosii in cap de la mamici care-l sustineau, nu mi-a fost dr, nu il cunosc, aceeasi parere de exceptie avea si persoana in cauza fatza de el, dar era sa omoara si ea si bebelusul in 25 septembrie 2004.
vickyfilip spune:
eu am nascut natural cu acest medic. nu o sa ma apuc sa il laud intrucat nu despre asta este topicul. are cineva link cu o declaratie a lui legata de acest caz? sunt curioasa ce declaratii s-au facut.
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui flavia maria
Da Gabriela e socant... pe mine cel mai tare m-a socat faptul ca nu a operat-o imediat ce a realizat ca fatul e mort...ce a asteptat? nu era suficient de mare suferinta?trebuia amplificata? ma mir cum de mai e "intreaga la minte" femeia asta avand in vedere prin ce a trecut....
Eu zic sa urmarim cazul si sa asteptam rezultatele anchetei...IML...
mamica a 2 prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Nu la toate cazurile de acest gen se intervine imediat
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
flavia maria spune:
Xio, ne explici putin de ce crezi tu ca nu ar fi fost potrivit sa se intervina cu operatie cezariana?
flavia maria spune:
Vicky, din cate stiu eu dr Poenaru nu a dat nici o declaratie pana in prezent in legatura cu acest caz...De fapt a fost una scurta prin care spunea ca, din punctul lui de vedere a actionat asa cum a trebuit si nu intelege de ce se amesteca mama victimei in aceasta probleme pentru ca victima, respectiv, Claudia Barladeanu este majora....
Acum va las pe voi sa trageti concluziile declaratiei...oare nu este normal ca o mama sa-si apere fiica si sa fie alaturi de ea in astfel de momente tragice???
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui flavia maria
Xio, ne explici putin de ce crezi tu ca nu ar fi fost potrivit sa se intervina cu operatie cezariana?
Este o simpla deductie logica:
-inca nu am facut ginecologie , dar la puericultura am avut ocazia sa asist la nasteri. Atunci am vazut o pacienta cu fatul decedat care trebuia sa-l nasca natural.
-cazul acesta a fost comentat superficial intr-un ziar de scandal
-din moment ce in unele cazuri se alege o nastere naturala , sau se intervine mai tarziu , neffind o urgenta decesul intrauterin mi se pare normal sa nu-l fac idiot pe omul ala care spre deosebire de mine a terminat si medicina , a facut si rezidentiatul si si-a luat si specializarea , si sa caut in carti raspunsul. Cum carti nu am aici , astept pana ajung la spital sa intreb acolo pt. ca si eu sunt curioasa.
Prin urmare , nu-ti pot da un raspuns , la fel cum nici tu nu-ti poti pune intrebarea "da' de ce n-a facut asa" , contrazicandu-l pe doctor pt. ca nici tu nu stii.
Inainte sa ma gandesc ca un om e idiot prefer sa analizez problema si abia dupa aceea sa lansez acuzatia.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
flavia maria spune:
Xio, eu nu am afirmat despre nimeni ca este idiot...si nici nu intentionez
Eu am doi copii si pot sa spun ca la a-2-a sarcina am trait o experienta socanta...Fiind internata in spital,d-na dr. care imi urmarea sarcina a rugat=o pe o asistenta sa-mi faca o monitorizare. Asistenta, fiind mai tinerica si fara experienta a legat aparatul si inceput sa caute cordul fatului, fara rezultat...apoi mi-a spus senina ca nu gaseste cordul si m-a intrebat daca mai simt copilul. In ziua respectiva simtisem foarte rar copilul miscand, in ultimele ore chiar deloc, asa ca am intrat in panica. Am cerut sa fiu dusa la un echograf, dar fiind seara mi s-a spus ca la echografie este inchis iar ecograful de la internari este stricat. Am intrat in panica, am inceput sa plang si eu si tot salonul si am crezut pentru cateva zeci de minute ca bebelusul meu este mort. Apoi a venit o rezidenta care mi-a zis ca exista posibilitatea sa mergem la echograful pe care se face FIV (dr Micu care se ocupa de FIV fiind de garda ne=a dat cheia de la cabinetul lui....dar nu a venit sa ma vada desi era de garda )am aflat dupa cateva zeci de minute ca , fatul este ok ...am multumit lui Dumnezeu ca totul este bine,dar pana sa aflu ca este asa am crezut ca se sfarseste lumea....probabil daca as fi aflat ca fatul este mort(Domane fereste pe toata lumea!!!) as fi cerut sa mi se faca cezariana...in ideea ca poate se mai poate face ceva...nu stiu, probabil ca nu se mai putea faca nimic pentru copil dar sa traiesti cu copilul mort in tine cred ca este INUMAN....FARA CUVINTE...
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)