Pana unde merge nepasarea?????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Exista doua atitudini aici. Una in care un individ incearca sa ignore cazurile chiar tragice daca nu poate ajuta in nici un fel. Si o alta atitudine de nepasare. In exterior par la fel, in realitate primii sint de obicei cei care sar cind e ceva de facut.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

In fata mortii ...suntem toti egali!...N-as fi putut nici sa le privesc si nici sa stau in preajma lor!...Viata nu are culoare !...Asa cum prin ochii mei verzi ,nu am vazut niciodata viata in "verde"!...Biata familie!....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Unde erau lifeguards? Nu a venit nici un politist la fata locului?
Eu zic ca astia sint nepasatorii.
Pai ce sa faci in asemenea situatii? Daca se golea plaja si ramineau acolo doar corpurile neinsufletite nu ar mai fi fost vorba de nepasare?!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu as fi plecat de acolo in alt loc.Ce as mai putea eu sa fac odata ce fetele sunt moarte??Si oricum pe mine ma enerveaza la culme cand se strang toti in jur si se uita ca natangii.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Ma gandeam la expresia aia cu viata merge mai departe...pai merge dar pentru unii oameni atitudinea asta a devenit apanajul indiferentei crase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Eu nu zic sa stai sa maninci un sandwich doi metri mai incolo...
Pe de alta parte, cum zice si Blackpanterro - parca mai groaza mi-e de cei care se aduna gura-casca. O fi din cauza ca le pasa?
Dar daca intre mine si fete ar mai fi fost citiva oameni la plaja, eu nici nu garantez ca as fi realizat ce s-a intimplat, sau ca ele sint acolo...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Da, probabil numim nepasare acea stare de calm a acelor persoane care nu s-au strans gramda langa trupurile fara viata a celor 2 fete. In fond ce le mai puteau face oricare de pe acea plaja? Nimic !Si vorba cuiva de pe aici, ce daca se golea plaja si fiecare fugea care-incotro asta se numea ca le pasa ???
Probabil ca unii dintre noi am fi plecat de acolo, direct acasa sau la 5 metri departare dar prin acest gest nu prea vad ce rezolvam pentru acele fete.

Eu zic ca persoanele de pe acolo s-au comportat decent, nu a creat nimeni zarva pe acolo, cadavrele erau acoperite si pazite de 2 indivizi, a venit si o masina sa transporte cadavrele si asta este la urma urmei!
Pe mine mai tare m-au socat niste imagini de la un accident din Bucuresti, unde o fata era moarta de sosea, politistii acopererau cadavrul cu foi dintr-un ziar(oar vantul le sufla de unde le puneau politistii) iar soferita care a fost vinovata zicea ca poate nu a omorat pe nimeni!!! Asta DA indiferenta si nepasare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Eu cand vad un accident grav (ca e pe sosea sau aiurea) mai intai incerc sa vad daca pot fi de ajutor. Daca exista deja salvatori care par ca se descurca (mai ales personal specializat) incerc sa nu aglomerez locul cu prezenta mea.

Mi se pare o totala lipsa de bun simt sa te aduni in fata unui ranit, mort, afectat de un accident, si sa incepi sa te holbezi la el, sa comentezi, sa filmezi, sa incerci sa-i iei un interviu (cui se poate), etc. Vad multe accidente pe sosea, oameni disperati, raniti, morti intinsi pe jos, rude disperate. Si se face o coloana de nu stiu cati kilometri pentru ca toata lumea merge incet si vizioneaza DISPERAREA. Dar poate ca nu toti ranitii cu sange pe fata vor sa vada siruri de masini trecand tiptil, tiptil ca sa nu scape "evenimentul". Poate ca atunci cand sunt ranita si cu sange pe fata si fara un pantof vreau putina intimitate. Iar daca sunt moarta nu as vrea sa se stranga lumea ca la balci si sa comenteze in jurul cadavrului meu. As dori sa se roage pentru mine, daca vor.

Nu-i inteleg nici pe cei care mananca sau continua distractia langa cadavre... daca mancau, ca mie nu-mi este prea clar din poza. Dar oamenii aceia stateau pe plaja. Poate tacuti, poate socati. Stateau. Poate se gandeau la cele intamplate. Poate ca unii au plans. Poate altii s-au rugat. Nu se poate vedea din poze...

Cat despre tapajul care s-a facut legat de etnia fetelor... manipulare grosolana. Bag mana in foc ca italienii de pe plaja respectiva s-ar fi comportat la fel indiferent cine erau cadavrele.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Pe mine mai tare m-au socat niste imagini de la un accident din Bucuresti, unde o fata era moarta de sosea, politistii acopererau cadavrul cu foi dintr-un ziar(oar vantul le sufla de unde le puneau politistii) iar soferita care a fost vinovata zicea ca poate nu a omorat pe nimeni!!! Asta DA indiferenta si nepasare.

ExactPetra, asa Da nepasare. Si pe mine m-a socat enorm accidentul ala si imi pare rau ca nu l-am pus pe site la BBC sa vada o lume intreaga ce se intimpla in Romania secolului 21. Vedem paiul din ochii italienilor dar nu vedem birna din ochii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu vad 2 poze. In prima sunt 2 oameni care pazesc probabil cadavrele (si se uita in alta parte-poate ca sa nu fie surprinsi in poza). In cea de-a doua e o tanti care sta pe plaja si niste unii se plimba cu cosciugul pe mal (poate nici n-avea de unde sa stie ce s-a intamplat la cateva sute de metri de ea).

Asa ca nu vad care ar fi reprosul adus oamenilor vii din acele poze. Cadavrele erau acoperite decent, oamenii nu erau stransi "ca la urs"...mie mi se pare de bun simt. Presupun ca pana la identificare (facuta la morga/politie) nici nu se stia decat ca erau 2 fete tinere - nicidecum ca erau de etnie roma. Speculatii gazetaresti.

Ce as face eu? Daca le-as gasi eu, probabil ca as fi nitel- mai mult socata - asa ca nu garantez reactia. Daca ar trece niste tipi cu un cosciug pe langa mine - probabil ca m-as uita lung dupa ei si mi-as vedea de treaba.

Mergi la inceput