Pana unde merge nepasarea?????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vizionand videoclipul din stire mie mi se pare ca autoritatile italiene au procedat corect, am vazut doi oameni care stateau langa trupurile celor doua fetite, am vazut ambulanta, masina de pompieri, am citit ca s-a incercat salvarea lor. Singurul lucru care lipseste este incercuirea zonei si interzicerea accesului persoanelor in perimetrul respectiv 9dar poate in Italia nu se aplica acest protocol).

Este foarte trist ca cele doua fete s-au inecat! Dar am vazut de nenumarate ori oameni inecati pe plajele din Romania si nu s-a procedat deloc in alt mod, adica lumea era stransa buluc in jurul decedatului, si nu am vazut pe nimeni stangandu-si cearceaful si plecand de pe plaja.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
citat din mesajul lui danamiha

quote:
citat din mesajul lui voljena

quote:
citat din mesajul lui claudiaalb

quote:
am inteles ca se incercase salvarea lor... acum ce trebuiau sa faca? priveghi?

Sa faca plaja linistiti linga trupurile fetitelor cu siguranta nu! Un pic de respect fata de o tragedie puteau sa aiba, ce Dumnezeu???

Zambeste, miine poate fi mai rau!

si cum sa-si manifeste respectul? sa stea imbracati? io nu inteleg ce vreti de la oamenii aia...

Tu cum ai fi procedat?

io le multumeam in gand parintilor ca m-au invatat sa inot... si-mi vedeam de ziua mea de plaja... si asa nu am concediu prea lung...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

io le multumeam in gand parintilor ca m-au invatat sa inot... si-mi vedeam de ziua mea de plaja... si asa nu am concediu prea lung...

[ochi mijiti, buze tuguiato-stranse + miscare stanga-dreapta a capului] Serioooos? Iote, na, eu una nu te cred! :D

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

quote:
citat din mesajul lui denizel

quote:

[ochi mijiti, buze tuguiato-stranse + miscare stanga-dreapta a capului] Serioooos? Iote, na, eu una nu te cred! :D

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

de ce-as minti? dar tu? tu ce-ai fi facut? ca acum am o curiozitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:

de ce-as minti? dar tu? tu ce-ai fi facut? ca acum am o curiozitate

A, pai nu am zis ca minti. Am zis ca nu te cred, ceea ce e altceva . Adica, cred ca doar vrei sa subliniezi si mai tare nepasarea alora .

Ce as fi facut?
pai, in primul rand, as fi plans (asta e suta la suta ).
Daca fetele alea m-ar fi privit cu jumate de ora in urma in ochi si mi-ar fi cersit ceva, as fi plans mai mult probabil.
As fi plecat de acolo.
I-as fi impuiat capul lui barbate-mio in legatura cu cei care faceau plaja si mancau langa cadavrele fetelor.

Daca as fi sosit acolo cand bietele fete erau deja scoase pe plaja, iarasi as fi plecat.

A, da, si, cel putin in vacanta asta, nu as mai fi putut sa fac plaja in locul ala. Bine, eu oricum nu fac plaja, da' asa, ca sa stii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Pana unde merge indiferenta?Pana in panzele albe!

Pe unii nu-i mai impresioneaza nici moartea unor copii.Acum aruncam vina pe italieni,dar oare,daca se intampla in Ro,cum statea treaba avand in vedere parerea generala despre rromi?

Iar postul doamnei din Anglia,cel cu ´´priveghiul´´ este cel putin plin de umor negru,ca sa nu zic altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Oooohooo ladyJ iti spun eu cum sta treaba la noi.
Plaja arhiplina , cearsaf langa cearsaf (ca nu mai e loc din cauza scaunelor pliante pt plaja puse de particulari care cer o groaza de bani sa te asezi pe unul ... mizerie totala , gunoaie arhipline cu alti saci plini langa (probabil asteapta sa se termine sezonul ca sa le goleasca) si tare imi este frica , ca intr-un caz ca asta , fetele trebuiau transportate pe deasupra celor care isi vad de plaja fara nici o problema.
Sa nu mai zic ca fetele aveau sanse mari la noi sa se inece din cauza pungilor de plastic din apa

O seara buna tuturor!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

si aici s-a intamplat ceva similar. Intr-o seara am mers la gym si o femeie a cazut , lumea a crezut ca a lesinat. Timp de 45 de minute au incercat sa o resusciteze dar intr-un final ne-am dat seama ca e moarta. cu toate astea dupa vreo 15 minute am inceput din nou sa lucram la aparate in alte camere cu toate ca femeia era intinsa pe jos la 10 metri de noi. Nici intr-un caz nu s-a apucat lumea sa se imbrace si sa plece acasa.
Se intampla si in america. si femeia decedata era alba - americanca
Viata merge inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu are nici un rost sa facem diferente intre italieni si romani (desi sunt din ce in ce mai consternat de manifestarile "civilizatilor" de italieni); adevarul este ca, indiferent ce sentimente am pentru tigani, in general, nu ma vad stand linistit, cu nevasta, copii, langa doi copii morti. Iar cei care sustin ca asa ar face, cred ca braveaza.
Daca nu as fi fost in stare sa fac ceva, probabil ca as fi plecat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

quote:
citat din mesajul lui michelle7

si aici s-a intamplat ceva similar. Intr-o seara am mers la gym si o femeie a cazut , lumea a crezut ca a lesinat. Timp de 45 de minute au incercat sa o resusciteze dar intr-un final ne-am dat seama ca e moarta. cu toate astea dupa vreo 15 minute am inceput din nou sa lucram la aparate in alte camere cu toate ca femeia era intinsa pe jos la 10 metri de noi. Nici intr-un caz nu s-a apucat lumea sa se imbrace si sa plece acasa.
Se intampla si in america. si femeia decedata era alba - americanca
Viata merge inainte !

Michelle

Michelle si tu te-ai simtit confortabil?Imi pare rau,eu pur si simplu nu inteleg.Citind cazul acesta,mai ca mi se pare floare la ureche cazul din Italia

Mergi la inceput