Pana unde merge nepasarea?????
http://edition.cnn.com/2008/WORLD/europe/07/21/italy.drowning/
sau traducere: www.hotnews.ro/stiri-international-3648607-video-opinia-publica-internationala-sub-soc-italieni-facind-plaja-linga-doua-fetite-etnie-roma-inecate.htm" target="_blank">Opinia publica internationala, sub soc: italieni facind plaja linga doua fetite de etnie roma inecate
Pana unde merge nepasarea? Ce fel de inima poti avea?
M-am ingrozit.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
Natasa spune:
AI vazut subiectul despre tigani (care vad ca a fost inchis)? Iti dai seama ca multi sint cei care considera ca nu e mare paguba moartea unor tigani. E dramatic ce se intimpla si faptul ca oricind o nenorocire ca genocidul din al II-lea Razboi Mondial se poate repeta si culmea e ca unora li se va parea ca se face dreptate.
claudiaalb spune:
Pai de ce sa ne mire cand noi ne intrebam ce atitudine ar trebui sa avem fata de romi la un subiect deschis azi????
Dumnezeu sa le odihneasca!
loryi1974 spune:
quote:
citat din mesajul lui claudiaalb
Pai de ce sa ne mire cand noi ne intrebam ce atitudine ar trebui sa avem fata de romi la un subiect deschis azi????
Dumnezeu sa le odihneasca!
Zambeste, miine poate fi mai rau!
Cumplit de trist ,ca si subiectul tocmai inchis.Si in Romania probabil s-ar fi intamplat acelasi lucru,din pacate.
Oricum in Napoli stau sa se inece in gunoaie,ce mai conteaza 2 cadavre?Sunt obisnuiti cu mirosurile......
Cristina_C spune:
Asa ceva n-am auzit in viata mea! Facand abstractie de etnie, ce oameni normali stau linistiti si fac plaja sau orice altceva care tine de divertisment langa niste morti? Oamenii aceia nu sunt numai rasisti si nesimtiti, ci si nebuni!
claudiaalb spune:
quote:
am inteles ca se incercase salvarea lor... acum ce trebuiau sa faca? priveghi?
Sa faca plaja linistiti linga trupurile fetitelor cu siguranta nu! Un pic de respect fata de o tragedie puteau sa aiba, ce Dumnezeu???
voljena spune:
quote:
quote:
Sa faca plaja linistiti linga trupurile fetitelor cu siguranta nu! Un pic de respect fata de o tragedie puteau sa aiba, ce Dumnezeu???
si cum sa-si manifeste respectul? sa stea imbracati? io nu inteleg ce vreti de la oamenii aia...
desprecopii spune:
Nu- nu priveghi insa nici sa stea linistiti ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Poate judec subiectiv insa o asemenea drama si mai ales cand se intampla la 3 metri de tine - te smulge din cotidian. Emotional te socheaza. Nu as fi fost in stare sa raman acolo, pe acea plaja - si nici sa continui picknik-ul - asa cum au facut alti martori ai tragediei. Nu stiu ce ar fi fost de facut insa stiu ca nu as fi putut considera ca nimic nu s-a intamplat si ca soarele de bronzaj nu trebuie pierdut, atunci si acolo. As fi plecat de acolo.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui voljenaquote:
quote:
si cum sa-si manifeste respectul? sa stea imbracati? io nu inteleg ce vreti de la oamenii aia...
Tu cum ai fi procedat?
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui voljenaquote:
quote:
Tu cum ai fi procedat?