Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

nu e nimic pe link-ul cu aspiratorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Salut , la dat Raluca u mai devreme aspirator

Am dat si eu o comanda azi ,am pus codul 27820 - cutie de bijuterii, stie cineva cum e?

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

poze cutia de bijuterii poza1 poza2

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

am editat mesajul cu link-ul spre aspirator - e aceeasi poza pe care a pus-o si Raluca.

v-am pupat

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

mie imi merge pe unul din conturi...dar l-ai primit deja sau asta e in pachetul pe care il astepti???ca sa stiu cum e ..ca ma atrage
m-am saturat de saci,asta e fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

da da - a venit - il am home - vrei sa-l pozez?

am mai pus doua perechi pe sandale - asa de-a moaca numa sa-l pot comanda.
maine il trimit mai departe la Bucuresti - deci daca vreti alte poze cu el - din profil - din spate - etc ceva copy paste de pe cartea tehnica ... acum spuneti.
sunt prin zona

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

poze cutia de bijuterii poza1 poza2

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Multumesc mult Miki

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

experienta... postala

am un colet din 26 nevenit. zic hai sa sun la posta. nu e... zice tanti. ok, dar de unde va vine d-voastra de fapt? zice... de la oficiul de tranzit, puteti suna acolo sa intrebati de el.
ok, caut pe net posta romana.ro, oficii postale mures, pe numele lui oficiu de tranzit (un fel de vama fara taxe a postei?!), raspunde un gestionar sau ce era, ii explic frumos, scuze ca deranjez, sper ca ma puteti ajuta, bla-bla-bla... zice... stati putin, va dau pe altcineva la telefon, vine tot un nene, se prezinta, o iau de la capat cu vrajeala (sunt buna, da?? ) si el foooaaarte dragut imi explica cum se face.

la intrarea in tara coletul meu poarta un cod de bare, emis de posta franceza. acel cod de bare apare intr-o baza de date. numai si numai dupa codul de bare il pot identifica daca a ajuns in ro sau nu. daca introduc ei acolo codul de bare cu pricina (care contine fr la sfarsit si are in total 13 cifre+litere...) atunci se afiseaza restul datelor de identificare (nume, etc...) vad daca a intrat au ba in tara. buuunnn, ii zic nr de colet pe care il aveam din suivi, ala de incepe cu 2008... ala nu e bun, ala tine de lr, asta pe care mi-l cerea nenea e emis de sistemul postal francez! deci, sa obtin de la expeditor codul de bare cu pricina. care se numeste in limbaj postal "numar de prezentare" si daca obtin nr, mi-a zis sa-l caut tot pe el, dar nu dupa ora 14.00 si mi-l cauta in baza de date, dragutul de el... fizic nu e voie sa rascolesti cica in colete.
poate insist pe directia asta, totusi

nu stiu daca imi vor folosi, mie sau voua, explicatiile astea
dar aveam io astazi timp sa sun la astia sa vorbesc cu ei. si aveam timp sa va scriu si voua

(deci iar trag chiulul azi )

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

la primit deja si maine ajunge si la mine. fac o proba si dau raportul.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

dianarus,
povestea cu codul de bare e veche, am mai pus-o pe tapet aici pe forum insa LR nu-ti va da in veci acest nr; unele fete au cerut acest numar atat pe site cat si lui Sabine, Julie, etc; li s-a raspuns ca nu pot primi acest nr.
E utila informarea ta pentru fetele noi.

Mihamora, bravos, te-am prins; ai fugit de la capsunici ca sa redoutesti; hai ca pun si eu codul tau;

Miki, sar'na de poze, stiam de cod dar daca nu vazusem poze , am renuntat ca auzisem ca-i rosie cutia; da culmea, arata bine

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput