Shoppaholicele Redouto-masochiste (109)
Raspunsuri - Pagina 20
ANKA-iasi spune:
nu vreau portofoliul aspiratorului.imi merge pe un cont ce l-am facut recent pe numele bunicii dar la adresa de livrare ma trec pe mine si ma temeam sa nu fie vreun cod de parainage si sa nu imi verifice manual...de aia am intrebat daca deja "ai pus mana pe el" ca sa nu am surprize neplacute...aaaaaa,merge si pe contul mamei mele,care nu e deloc nou,dar fara nici o comanda la activ
ella_74 spune:
in alta ordine de idei vorbeati cateva pagini in urma de geaca de vant/ploaie de fete.
Eu am luat asta pentru mine, pe kaki, marimea 162 desi eu am 1.71.
Vreau sa va zic ca-mi vine perfect si e lucrata super.
O recomand cu incredere:http://www.laredoute.fr/vente-parka-d-ete.aspx?productid=324098310&documentid=321408&categoryid=23112374&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
, mamica de David (24.04.2007)
miki68 spune:
Diana, noua, fetelor vechi de aici, nu ne foloseste decat ca, citind ne-a mai trecut timpul In trecut am facut nenumarate incercari de a obtine track number-ul de la LR, insa nu vor sa-l dea. Oricum, daca l-am obtine, pe pagina postei romane este o sectiune track&trace unde poti baga nr. asta si afli unde e coletul. Dar, cum toate demersurile au fost in van...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mihamora spune:
Da Ella m-ai prins, va urmaresc pe voi si tare-mi place
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE poze din vacanta
Jasmine spune:
nu radeti dar eu nu vad ce scrie pe poza aia cu aspiratorul.Codul parca ar fi 22586 desi nu sunt sigura.Iar referinta chiar nu o vad.Are cineva ochi mai buni?
Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
nu radeti dar eu nu vad ce scrie pe poza aia cu aspiratorul.Codul parca ar fi 22586 desi nu sunt sigura.Iar referinta chiar nu o vad.Are cineva ochi mai buni?
nu radem - nu radem - fii fara grija.
cod cadou - 22586
ref - 5287537
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
camelia_daniela spune:
Am bunghit si eu si codul si referinda , da' la mine nu merge pe niciun cont!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
vl-ad spune:
da Jasmin codul e acel iar ref. este:5287537
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel
Mirona spune:
quote:
citat din mesajul lui Jasmine
mersi mult fetele,o sa incerc si eu;sunt ceva conditii speciale la codul asta?
este doar pentru clienti noi
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006