Mamici martie-aprilie 2004
Raspunsuri - Pagina 13
KIKISOR spune:
Va urmaresc in fiecare zi si aceleasi lucruri le simt si eu si ma gandesc ca decat sa ma repet mai bine citesc si gata.Azi am recitit toate paginile scrise pana acum si m-am hotarat sa scriu si eu.
Eu am fost 1 luna la mare .Pana atunci foloseam tot timpul prezervativul,dar inainte cu cateva saptamani am facut un control mai amanuntit la ginecolog.am mai facut eu controale dar acesta a avut rezultate cu totul diferite de celelalte.Am aflat de existenta unui chist si a altor microchiste,uter nedezvoltat,sterilitate secundara.Toate acestae m-au cam speriat si de aceea la mare am zis ca vom incerca totusi lucrul pe care n-i l-am dorit si planuit cu 1 an inainte sa se intample in aceasta vara.perioada fertila a fost la inceputul lunii iulie cand cred ca sa si intamplat minunatul lucru.deci prima luna am petrecut-o la mare,la soare,cu 2-3 bai in mare.Oare sunt expusa eu vreunui risc acum?oare se va intampla ceva rau cu bb-ul meu?
voi ce mai faceti?vad ca nu prea mai aveti chef de povesti!!
PA PA SI NUMAI BINE LA TOATE!!
malina_mircu spune:
Salve
Denisa ti-ai repetat testul? cum este? Tine-ne la curent. Daca nu esti sigura dute la dr sa-ti faca eco, ca se vede daca este sarcina.
ANAMARIA (Kinkisor) - nu sunt expert, dar cred ca este bine sa gandesti pozitiv. Daca nu ai facut excese de soare si apa nu ai de ce sa-ti faci probleme.
Mihaela asteptam vesti bune de la tine.
denis spune:
Salut fetelor.
Am ajuns la serviciu si sunt nerabdatoare sa impart cu voi bucuria mea. Cred ca sunt o viitoare mamica (ma puteti trece in lista voastra de mamici martie-aprilie)...
Mi-am repetat testul - de data asta am luat unul performant - Clear Blue si in primul minut au aparut deja ambele liniutze - deci, nici un dubiu.
Sunt super-fericita. Mi-e groaza doar cand ma gandesc ca vor incepe drumurile cu doctori si analize..Dar abia astept sa le fac, ca sa pot spune si familiei vestea cea mare....
Apropos, sa nu uit sa va intreb... Eu sunt o mare bautoare de cafea... Am drpetul cel putin la 1 cafea pe zi fara probleme pt. bb..?
Va pupic
Denisa
malina_mircu spune:
felicitari, sanatatate si sarcina fara probleme.
uite aici despre cafea:
http://www.reclama mascata//avertizare/info.asp?id=31
http://www.reclama mascata//avertizare/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9874
denis spune:
Merci mult Malina pt informatzii.
Cred ca o sa trec pe decofeinizata...e mai sigur. Acum stau si ma intreb daca nu are nimic faptul ca acum 2 saptamani am baut cate o bere pe zi... (eram si eu in concediu si inca nu stiam ca sunt insarcinata..!!) Sper sa fie OK, nu..?
malina_mircu spune:
ai citit articolul ala si ti-a intrat alta in cap
eu zic sa te gandesti la ce va fi si sa faci ce trebuie de acum incolo. ca daca iti faci probleme nu rezolvi nimic (si ma ales nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme).
denis spune:
K. Esti o dragutza Malina pt incurajari. Ai dreptate sunt o panicoasa...Ani de zile am avut obsesia ca nu mai pot ramane insarcinata..Si iata ca realitatea dovedeste contrariul. Trebuie sa scap de "obsesiile" astea stupide si sa gandesc pozitiv.
Am vazut ca v-ati prezentat toate, iar eu nu cred ca v-am spus despre mine ca sunt din Bucuresti si cred ca sunt prin a 6-a saptamana.
Dar nu am nici un fel de simptome. Nici greata, nici dureri de cap... nici foame mai multa decat inainte (anul asta m-am ingrasat vreo 5-6 Kg.. cine stie cate voi mai lua la sarcina..!).
In alta ordine, m-ati consternat cu pretul analizelor...Noi tocmai am venit din concediu, saptamana viitoare mergem si la o nunta....multe cheltuieli ..si nu ma asteptam sa fie 2,5 milioane. Oare nu sunt nici unele gratuite..? Nu ca nu ne-am permite, dar pe mine ma revolta sa platesc atata la asigurarile de sanatate si pe urma sa nu beneficiez de nimic(sa nu mai vorbim de "atentia" pe care trebuie sa o dai doctorului).
machetuza spune:
felicitari si sanatate, denisa!
eu am facut - pana acum - toate analizele gratuite. doctorita mea de familie mi-a spus ca femeile insarcinate beneficiaza de multe gratuitati. ea mi-a facut trimitere pt analize decontate prin CASS. la noi la Cluj exista mai multe centre unde se pot face analize gratuite. eu am mers la medicover-rombell; din cate stiu eu, aveti si voi in bucuresti un centru medicover. sunt foarte buni profesionisti, iar programarile se fac si telefonic.
sa ai o sarcina usoara!
simona
malina_mircu spune:
ai citit ce am facut eu? sunt toate gratuite. si depinde de dr, ce analize iti da. mie nu mi-a dat toate chestiile, doar cele obligatorii.
machetuza e analize ai facut?
machetuza spune:
analizele pe care le-am facut sunt:
urina-ex. complet
sange-analize complete, cu HIV si sifilis
nu am facut testele papanicolau, toxoplasmoza
cred ca doctorita de familie mi-a dat sa fac doar analizele obligatorii.