Mamici martie-aprilie 2004
Raspunsuri - Pagina 14
malina_mircu spune:
si mie mi-a dat aceleasi analize. eu voiam sa mai fac toxoplasmoza pentru ca mama are pisici, dar sa vedem.
vad ca astazi nu prea aveti chef de vorba
denis spune:
'Mneatza fetelor
Eu am facut in dimineatza asta analizele ( o sa ma turbeze asteptarea, ca mi-au spus ca votr fi gata in max 10 zile lucratoare). Le-am facut la Medicover si....la vreo 2,5 milioane..
Spre rusinea mea, eu nici nu am medic de familie. Am zis ca pana gasesc unul, pana ma inscriu sa nu mai pierd timpul... Si uite asa, m-au uscat de bani cei de la Medicover.
Am facut si eu aceleasi analize ca si voi, numai ca mie mi-a dat si pentru listeria, pe care nu am facut-o (am inteles ca doar la Cantacuzino se face..)
Cam asta cu mine... Voi ce mai nou..???
malina_mircu spune:
2,5 mil analizele de baza?????
cine a facut analizlele de zoonoze (chlamidia, toxoplasmoza,brucella, coclomegavirus etc) de ce le-ati facut? aveti cumva animalute? sau asta e lista de analize pe care o dau dr vostrii?
ca pe mine m-a speriat cineva (dr veterinar care a fost insarcinata si a avut 3 dintre ele pozitive) ca daca am avut animale trebuie sa le fac neaparat.
amelie spune:
Salut...dupa ce cu greu m-am hotarit sa scriu am trimis mesajul fara sa fiu logata....sint cam ametita recunosc.
Ce faceti?....noi nu sintem asa vorbarete ca mamicile de ian-feb.2004 probabil ca inca n-am iesit din starea celor 3 luni de somn si amorteala.Eu am 13 spre 14 saptamini si ma simt excelent...uneori mi se pare ciudat de ci de bine ma simt...saptamina viitoare merg la doctor...sper sa fie totul o.k.
Va mai incap hainele?pe mine nu prea cu toate ca m-am ingrasat doar cu 1 kg dar mi s-a ingrosat talia si nu mai am decit 3 rochite...
Sper sa fiti toate bine si astept vesti de la voi...
denis spune:
Salut...
Eu nu sunt decat in 6 saptamani....si sunt un pic cam "amortzita" sio fara chef de vorba..pt ca astept rezultatul analizelor, inca nu mi-am facut ecografia...Deci, sunt stresata si astept sa vad toate astea rezolvate ca sa ma pot relaxa si sa povestesc tuturor cat de fericita sunt.
Pana atunci... apropos, voi cat ati asteptat pana sa aveti rezultatul analizelor..? Mie mi-au zis sa astept pana la 10 zile....Sper sa ma sune mai devreme totusi...
Hainele, la 6 sapt. inca nu sunt o problema... Dar mi-e o foame... Azi dimineatza m-am trezit cu gandul la mancare...
Cam atat pt moment.
Va pup pe toate...
Soleil spune:
Bine v-am gasit.. sper sa ma primiti si pe mine printre voi si sper sa ne povestim cate-n luna si in stele, cu toate ca am bagat de seama ca nu suntem prea vorbarete .
Noi suntem un bebe de 10 saptamani si o mamica tare incantata de ceea ce i se intampla. Bebe a venit oarecum pe neasteptate (zic "oarecum", ca n-a fost chiar asa, sa nu stie nimeni ca s-ar putea sa vina , dar nici n-a fost cautat cu "lumanarea"...). Daca m-ar fi intrebat cineva inainte, as fi spus ca parca as mai astepta, ca parca nu-s chiar pregatita, ca... Dar cand am vazut acele 2 liniute a fost ca o minune. Si de atunci traiesc minunea aceea in fiecare zi...
Noi am fost si la medic, care ne-a spus ca bebele e ok, dar care din pacate mi-a gasit o infectie vaginala ce trebuie tratata , dar sper ca va trece. Mi-a dat si un cearceaf de analize de facut, cu care inca nu am ajuns la el, sper sa ajung saptamana viitoare.
Apropo, Denis, si eu am facut analizele de sange si de urina tot la Medicover, dar n-am asteptat atat - sange mi s-a recoltat sambata, marti am dus proba de urina si joi am primit toate rezultatele. Deci oricum, n-am stat 10 zile... Eu as spune sa astepti vreo 2-3 zile si apoi sa suni tu la clinica, poate ai o surpriza .
Cam atat deocamdata, o sa va mai povestesc mai multe.
Cu drag,
Soleil
denis spune:
Buna Soleil si bun venit printre noi.
Merci pentru sfaturi, mie mi s-a recoltat sange ieri...o sa astept pana pe marti si o sa merg cu proba de urina, poate am surpriza sa fie deja gata analizele.
As avea si eu o intrebare (daca tu esti mai vorbareata si esti inca pe net poate imi raspunzi). Tie ti-a facut medicul si altceva decat traditionalul "control manual'...? Ai facut eco...? La cate saptamani trebuie facuta si ce sa ma astept sa se vada... Ca parca nu sunt eu prea linistita numai cu constarea doctorului...Eu sunt in 6 saptamani...sa-mi fac eco pe marti tot la Medicover e ok..?
Denisa
Soleil spune:
Buna, Denis!
Pai da, eu sunt mai vorbareata de felul meu si inca mai sunt si pe net. Nu, la primul control la care am fost - si aveam 8 saptamani atunci -, nu mi-a facut intr-adevar, decat 'controlul intern'. A spus ca prima ecografie sa o fac pe cand o sa aiba bebe vreo 3 luni, ca pana atunci nu se vede mare lucru, nici nu e format in intregime. M-au programat pe 22 septembrie, chiar cand o sa intru in sapt 14.
Oricum, mi-a spus ca nu-mi face decat 3 ecografii, ca sunt suficiente - asta la inceput, inca una pe la vreo 22 de sapt si inca una la treizeci si ceva, aproape de nastere.
Imi inchipui ce e in sufletul tau, ca si eu sunt cu inima cat un purice si ma intreb de 10 ori pe zi daca e totul in regula...
Ieri dimineata am constatat ca nu ma mai dor sanii asa cum ma dureau inainte si m-am speriat cumplit, a fost ca un pumn in stomac... Dar la dimensiuni se pare ca sunt la fel, am mai vorbit cu cineva care o sa aiba un bebe si a spus ca e normal sa nu te mai doara asa tare de la un moment dat incolo.
Ce sa mai spun, uneori imi dau seama ca exagerez, dar nu ma pot abtine [:P].
Cu ecograful de la Medicover... nu stiu ce sa spun, nu-i cunosc deloc. Eu o sa fac la clinica Diagnosis, la vestitul doctor Pop - nu ca l-as fi cautat eu, dar ginecologul la care am fost este la aceeasi clinica, asa am ajuns la el. Nu pot decat sa ma bucur ca e asa, am inteles ca e super, dar o sa ma si coste ecografia... cam 1.500.000! Au niste preturi cumplite la clinica aceea - 200.000 un ex de secretie, 500.000 un Babes-Papanicolau, brrrr! - de-aia am si facut analizele la Medicover, mi s-au parut cat de cat mai rezonabili ca pret.
Orice alte informatii, va stau la dispozitie, ca stiu ca si voi o sa imi fiti alaturi .
Va pupacesc!
Soleil
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume...