Mamici martie-aprilie 2004

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Machetuza, merci de sfat, sper sa merg cu o pritena de-a mea, sotul meu munceste foarte mult si nu are cum sa lipseasca dimineata (atunci cand ma duc eu la doctor) de la servciu. Ptr. mine nu-i nici o problema, nu conteaza prea mult mediu, singurul meu scop e sa aflu ca sarcina merge bine si ca totul e ok, si ca bb-ul meu e sanatos...
Mie inca nu mi s-a intamplat pana acum sa :-)) insa nu e timpul trecut din pacate..., pentru ca dupa cum v-am zis , noduri in gat am o groaza, si nu le pot estompa decat daca mananc k-lumea.
Kiara, eu te "simt" cam trista, de ce, pentru ca ti-e rau sau mai e altceva?? Stiu ca esti ingrijorata de simptomele astea , insa fiecare sarcina, stii bine sa manifesta altfel... Trebuie doar sa ne ingrijim, sa avem grija multa de noi...
Si pe mine ma doare azi capul destul de rau, de-abia ma lasase vreo 2 zile, acum m-a luat din nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

amelie bine ai venit. si sa nu mai ai emotii, ca ma vazut ca ai avut. te-am adaugat in lista.
diana eu ma simt ff bine, nu mi-a mai fost asa de foame, nu imi este greata (mai am uneori senzatii), nu ma doare nimic. Doar sanii ii am umflati de nu pot sa stau bine pe burta. Si uneori daca ma ridic brusc de pe scaun ma doare burtica.
cand ma uit la voi (ca va este rau) ma gandesc daca este bine sa nu ma doara nimic (ma gandema la ce a zic Simona).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana76 spune:

Nu stiam pe unde esti, Malina...de nu mai apareai..
nu cred ca trebuie s ate ingrijorezi, ti-am mai spus eu, am o colega care e in luna a 8-a acum si nu a a vut nimic, nici pofte, nici greturi, nu i-a fost rau, asa ca se pare doar ca si tu esti norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KIKISOR spune:

SALUTARE VOUA,VIITOARELOR MAMICI!
In urma unei"dragoste nebune",am ajuns sa ma numar si eu p
rintre voi ,lucru pentru care ma bucur enorm .
Sunt in a7-a saptamana,la primul copil,plina de greturi,leneveala,somn,dureri de sani...
Am fost si la doctor,am si o"poza" cu bebe(nu se vad prea multe pe acolo),am aflat si o veste mai putin buna -fara sex 1-2 luni-cica asa e bine la inceput pana se fixeaza sarcina sa nu avem surprize si sa nu mananc sarat.Am luat si cate 10 tablete de prenatale(vitamine)si acid folic.dar poate ca acestea sunt lucruri deja stiute si facute de voi.
VA PUP SI AVETI GRIJA DE VOI!SUNTEM NISTE FEMEI DEOSEBITE,NU?
-KIKISOR-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KIKISOR spune:

Fetelor,a-ti inceput sa folositi crema anti vergeturi?Am inteles ca trebuie folosita cu regularitate inca din luna a2-a,e adevarat?Si ca cele mai bune ar fi cea de la chico(la 400-500mii lei) si cea de la avon care este mai accesibila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

buna fetelor,
Va citesc de o perioada de timp mesajele.Eu nu am avut curajul sa ma inscriu in clubul vostru desi sint insarcinata in saptamina a 10-a.Nu am avut curajul pt. sarcina mea e cu probleme.Se pare ca am o sarcina intrerupta in evolutie.Decizia finala se va lua cred saptamina viitoare.De cite ori va citesc mesajele ma apuca plinsul.Ma gindesc ca si eu as fii putut fi in locul vostru.Adica sa imi vad si eu bb la ecograf.Dar nu a fost sa fie de data asta.
Va doresc o sarcina usoara si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

buna dimineata fetelor!
am ajuns si noi - si - la servici

malina:nu cred ca ai motiv sa te ingrijorezi. gandeste-te ca esti o norocoasa!
neda:inteleg ce e in sufletul tau acum; am trecut si eu printr-o experienta ca a ta. nu-ti pierde speranta si daca vei fi nevoita sa renunti la sarcina gandeste-te ca e mai bine asa, decat sa aduci pe lume un copil cu probleme. mi-a fost greu sa ma vindec sufleteste, dar acum sunt din nou fericita si . si tu vei avea aceasta bucurie, vei vedea!!

simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

neda: nu stiu ce sa zic, decat ca poate sa fie bine. daca nu acum sigur data viitoare. de cand am citiit ce ai scris ma gandesc ca oricare dintre noi poate fi in locul tau. te-am adaugat in lista cu speranta ca totul va fi bine. Ne rugam pentru voi, nu-i asa fetelor? Si suntem alturi de tin orice s-ar intampla.
KIKISOR noua nu ne-a dr zis nimic fara sex. dar se pare ca parile dr difera si la analize si la vitamine si la indicatii. Noua ne-a spus ca sarcina este o stare normala si sa ne purtam ca atare.
cum este cu cremele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salut fetelor. Eu sunt Denisa, 27 ani si sper sa stau cu voi pe forumul asta pana prin martie - aprilie. Sa va spun povestea mea..si astept parerile voastre. . Mi-am facut in dimineata aceasta testul barza (la40 de zile de la precedentul ciclu) si... nu sunt sigura cum sa citesc rezultatul.. Asta pt ca as vrea sa ma bucur si mi-e teama sa nu ma bucur degeaba..
In primele cateva minute a aparut o singura linie bine conturata si o a doua foarte palida, abia se distingea.
In urmatoarea jumatate de ora s-a conturat foarte clar si cea de-a doua liniuta..? Oare am ? In plus acum vreo 2 zile am avut o sangerare usoara, de culoare un pic maronie si care a durat o jumatate de zi...
Voi ce ziceti...?

Sa merg saptamana viitoare la ginecolog sa ma conving si sa fac analize sa vad daca totul e Ok cu mine. Sau testul nu e conclusiv si pana atunci sa mai fac altul..?... Ani de zile am avut in minte obsesia ca nu mai pot avea copii din cauza unui avort cu complicatii. Nici nu am incercat, pentru ca nu eram langa tatal potrivit pentru copilul meu.
Am divortat intre timp si de doi ani sunt impreuna cu un tip extraodrinar. Planuiam sa ne casatorim la anul (cred ca acum vom grabi un pic lucrurile) si eu, obsedata de ideea ca imi doresc copil si nu-l pot avea, am tot incercat de vreo 4-5 luni. Oare acum am reusit...?? Voi ce ziceti, sunt sau nu
?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

bine-ai venit, denisa! iti doresc sanatate si sa primesti confirmarea ca esti!
testele de sarcina nu confirma 100% o sarcina. poti fi sigura de acest lucru doar dupa ce vei consulta un ginecolog.

iti tinem pumnii si te asteptam printre noi cu vesti bune!

simona

Mergi la inceput