Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 8
Bratu Monica spune:
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-arrivage-automne-ah-08.aspx?categoryid=47554197
NOUTATI ? SAU N-AM OBSERVAT EU PANA ACUM?
Monikka
aissa spune:
Neata. Imi asteptam sotul de la munca plina de speranta, eram aproape sigura ca am aviz(e) (eu ieri n-am iesit din casa), dar nu am , sper luni sa primesc si eu....Of n-am cu ce ma lauda.
miki68 spune:
Monica, sunt fix aceleasi lucruri din iarna trecuta
Ba chiar, unele dintre ele au fost si acum la reduceri, dar pe linkul asta au preturi mult mai mari
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
Monica, sunt fix aceleasi lucruri din iarna trecuta
Ba chiar, unele dintre ele au fost si acum la reduceri, dar pe linkul asta au preturi mult mai mari
cristina d.
exact, deci neinteresant pt noi ceva sub 1 euro daca baga poate ne mai induram de o cumparatura altfel...
27+ DAVID
Dari_Scumpi spune:
Nushu, pai cred ca mi-ar fi bune daca tu zici ca ai 37.5-38 iar eu 38-39...
Ia zi, cum facem? Vad ca tu esti la Iasi. Eu sunt in Ploiesti.
diana_jors spune:
Nushulica, eu am nascut prin cezariana, si iti recomand chiloti de unica folosinta, eu am luat de pe bebelusul tau . ro; sunt largi, te imbraci/rezbraci usor cu/de ei, nu transpiri, incap peste pansament, iti respira pelea sub ei ...
Nu iti lua ceva stramt, cel putin primele zile n-o sa te poti apleca pana la picioare sa ii tragi pe tine :D
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
claujro spune:
Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca eu am nascut natural, fara epidurala si Mara a avut 4,300 kg.
miki68 spune:
Eu dupa operatie m-am simtit mai bine in chiloti elastici pentru ca-mi sustineau burta mai bine, plus ca vreo 3 zile a trebuit sa port tampoane si daca le puneam pe chiloti mai largi se miscau aiurea cu tot cu chiloti cand ma mai foiam in pat. Cat priveste pansamentul, acum se pun din acelea gen "vaporub" care-s f.subtiri. Aaa, uitam sa zic ca incizia mea a fost orizontala (intre muschi), asa ca m-am putut ridica din pat si apleca fara probleme.
cristina d.
elyanne spune:
Si eu am prestat decat natural... si n-am avut nevoie de nimic sa-mi sustina burta dupa... cici chiloti, nici centura... s-a retras singurica repede... din cauza contractiilor...
Pe 1 iulie m-am sucit, m-am invartit daca sa-mi iau un sarafan masura 36... ca nu-mi incape fundu in 36... era 1 euro... acu e 6 ... ce fraiera am fost... chiar nu conta daca intru in el sau nu... il dadeam cuiva, se gasea... 1 euro Uneori nu stiu ce-am in cap...
Soatei i-am luat doua perechi de blugi tipster, largi... masura 34... unii ii sunt buni, unii ii sunt largi
Cred ca au pus aiurea etichetele... Dar e bine ca din doua, unii sunt buni... au fost 0,80 euro
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
nushulica spune:
bey in ce am trasformat subiectul asta imi cer scuze tuturor pt offtopic dar trebuie sa ma intelegeti ca sunt in ceata totala
diana_jors merci de sfat i-am gasit ii si comand, am vazut ca setul e de 4 bc oare sa-mi iau 2 seturi ?imi ajung?cati schimbi pe zi?
miki eu o sa-mi iau si de astia de unica folosinta si din astia de bumbac ca oricum astia ii pot folosi si dupa ce ies din spital
claudia4.3kg natural n-am cuvinte
dari_scumpi am avut impresia ca ti-am raspuns dar cum sunt ...deci da-mi pm cu adresa si ti-i trimit prin posta ii fac un colet mic si ii trimit cu posta normala costa f putin daca nu ma insel 1-2 lei...sandalele nu au venit in cutie ci in punga sa stii sa nu-mi ceri cutia
27+ DAVID