Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 7
ANKA-iasi spune:
fetelor,eu la cuza-voda am nascut si nu m-au lasat nici un minut cu camasa mea de noapte mi-au dat obligat-fortat un fel ...de camasa de-a lor,cica sa evite microbii...aiurea,tot am avut probleme
de tricoul ala nu stie nimeni nimic???
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
fetelor,eu la cuza-voda am nascut si nu m-au lasat nici un minut cu camasa mea de noapte mi-au dat obligat-fortat un fel ...de camasa de-a lor,cica sa evite microbii...aiurea,tot am avut probleme
pai cum adik sa te imbraci cu camasi de la ei??sunt de alea de unica folosinta sau cum? si ce fel de probleme ai avut?? vai vai cate incep sa aflu ...
27+ DAVID
miki68 spune:
Nushu, eu ii am cadou de la o prietena care i-a primit la randul ei cadou inainte de a naste de la nasa ei Vad ca sunt si pe site chiloti care par buni www.laredoute.fr/vente-2-slips-tai-ventre-plat-sloggi-control.aspx?productid=033021770&documentid=207608&categoryid=22938583&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail" target="_blank">astia de exemplu care au si referinta buna.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui nushulicaquote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
pai cum adik sa te imbraci cu camasi de la ei??sunt de alea de unica folosinta sau cum? si ce fel de probleme ai avut?? vai vai cate incep sa aflu ...
27+ DAVID
Da, e adevarat! Pre si post operator (o zi inainte si o zi dupa) am purtat un camasoi de la ei. Am dat 50 de mii la infirmiera sa-mi aduca una nerupta (mai toate erau rupte la piept).
cristina d.
ANKA-iasi spune:
acuma nu te speria nu e asa mare grozavie...si depinde si peste cine dai.direct de la internare te imbraca asa,nu-s de nici o unica folosinta,asa ar trebui...sunt folosite,spalate,cusute,poate patate...dar cica asta e politica spitalului eu aveam 2 camasi ale mele dar nu m-au lasat cu ele absolut deloc,numai cu capotul meu atunci cand coboram...nici bb nu te lasa sa il imbraci cu hainele aduse de tine,numai caciulita eventual..cand pleci acasa ii poti da hainutele
eu nu am luat nimic din spital din pacate...mi-as fi dorit...in locul lui david care a luat un stafilococ auriu-cred ca stiti despre ce vorbesc-si l-am operat cand avea 2 luni jumate ca atunci s-a manifestat
dar ma repet,tu gandeste-te acum nu la spital,la nastere ...nu iti fa inima rea ca nu ai de ce..pregateste-te pt fericirea ce te asteapta.camasa de noapte e un amanunt nesemnificativ
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui rall
Va urez spor la redutit si preturi ieftine, plec si eu la mare pana marti-miercuri
Drum bun si distractie placuta!
cristina d.
nushulica spune:
miki misto chilotii aia parca i-as lua
deci asa sta treaba nu ai voie cu haine noi de acasa trebuie sa porti vekiturle lor patate si cusuteofff
anka ma minunez de ce spui cum sa ia puiul mic din spital asa ceva?pai ei nu te lasa sa intri sa-ti vezi copilul ca zice ca e mediu steril si tocmai de acolo sa ia???
stiu ca ma asteapta cele mai frumoase clipe din viata mea cand imi voi vedea puiul mic dar totusi parca as prefera un ambient mai prietenos si aici in iasi nu sunt clinici private iar la buc nu ma duc
27+ DAVID
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Cum nasti, nushu? Normal sau cu cezariana?
cezariana 100% nu-s facuta pt nastere naturala eu nici pt cezariana dar intr-un fel trebuie sa scoatem puiul afara asa ca aleg cezariana
fetelor la odiseea noastra s-a nascut deja primul bebe ce emotii am si ce bocet am tras asa dis de dimineata
27+ DAVID