Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 6
ella_74 spune:
am reusit sa validez si eu o comanda azi numai preturi rotunde; mai mult hainute de copil si ceva pentru sot; am pus cod de cadou - pled maro; l-a primit careva?; l-am luat la repezeala de pe mareduc.
, mamica de David (24.04.2007)
claujro spune:
6 iunie!!!! wow cat a sta coletul ala la posta?!
croco, multumesc, sper ca luni vin si ale mele din 1, 2 si restul . Daca nu, miercuri noi plecam in Spania si adios colete pana ma intorc.
claujro spune:
quote:
citat din mesajul lui tania-z
Intrebare de baraj: (va rog, am nevoie de sugestii!!)
Ati imbraca asa ceva la o nunta?
Tania & Anna Sofia (20.09.2007) & "Che" Stefan (17.12.2005)
www.pensiuneafortuna.ro" target="_blank">Cazare in Sibiu
DA! Cu siguranta.
alinamoro spune:
Cristinacsa, eu am cumparat mai demult rochita de care ziceai, dar nu-mi place in mod deosebit, e material de tricou, mai subtire, chiar transparent.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ama1357 spune:
quote:
eu nu! toate chelnaritele de la restaurantele chinezesti din roma sunt imbracate cam asa...
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui babyyy
Buna seara fetelor,va rog sa ma ajutati si pe mine,este prima oara cand comand:
-am ajuns la pasul 3:PAIEMENT
Am scris ultimile 3 cifre de pe spatele cardului
Am ales :CARTE BANCAIRE
Am scris data de expirare a cardului dar.. am probleme la Numéro de la carte :am scris numarul acela lung de 16 cifre.Cica nu este bun.
Sub el se repeta primele 4 cifre(adica alt numar sub el) nici ala nu merge.Care este?Sa il scpe cel din spate in totalitate?
Dupa data de expirare a cardului nu mai ai de scris nimic. Numero de la carte e pt. francezi.
Ai mai facut plati cu cardul ING? Este activat?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui ama1357quote:
eu nu! toate chelnaritele de la restaurantele chinezesti din roma sunt imbracate cam asa...
dar aici e romania
neata fetele!!!! eheiii incep sa va dau crezare cand imi ziceti ca o sa fac nopti albe, micutul meu deja castiga teren in lupta mea de a dormi o noapte cap coada...aseara am adormit dupa 12 si acum dimineata de pe la 6 a inceput sa ma bombardeze cu picioarele de n-am mai putut sa dorm
deocamdata ma bucur ca-l simt si stiu ca e bine sanatos daca e in stare sa faca asa o gimnastica dar cand o sa-l si aud live mai vedem atunci
si m-am trezit cu chef de dat comenzi asa ca ma duc sa ma holbez pe site
27+ DAVID
nushulica spune:
mamicilor care sunteti pe faza, spuneti-mi daca www.laredoute.fr/vente-chemise-de-nuit-manches-longues-comme-le-jour.aspx?productid=324132011&documentid=504008&categoryid=48583660&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> camasa asta imi va fi utila in spital pt alaptat...ca aici am gasit numai carpe de plastic de alea de mamaie....sau www.laredoute.fr/vente-chemise-de-nuit-sans-manches.aspx?productid=324132878&documentid=504008&categoryid=48583660&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta??ce ziceti?
inca o intrebare: www.laredoute.fr/vente-culotte-gainante.aspx?productid=324135581&documentid=299108&categoryid=22938059&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> astia sunt utili dupa operatie??sau nu?
27+ DAVID
miki68 spune:
Buna dimineata!
Nushu imi permit eu sa te sfatuiesc vizavi de chilotii elastici (dupa cum stii si eu am fost operata la burtica, fix ca la o cezariana). Cauta o pereche de bbc cu elastan si nu sintetici cum sunt astia, pentru ca, fiind stransi (se pare ca nu e cazul astora-vezi opinia postata pe site) transpiri si nu-ti produc o senzatie prea placuta aia de poliamida. Eu, dupa operatie, am avut 2 perechi: una asa si una... invers. Votez pentru bbc cu elastan. Oricum, dupa operatie (la cuza voda, cel putin) te infasoara asistentele intr-un fel de brau de panza si te lasa asa cel putin o zi.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
miki saru-mana!!! la cuza voda nasc deci inseamna ca e tot aia, dar zi-mi de unde ai cumparat tu de bumbac?am fost la anis pe 7noiembrie si nu sunt iar pe la magazinase de astea mici sunt doar de sintetic
27+ DAVID