Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Si sa aveti o saptamana minunata!

Tzuni, ce frumoase sunt pozele! Ce frumoasa e Mariuta, draga de ea! Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume! Si o pup si pe Lola pe musteti, caci pe ea am uitat-o in mesajul trecut....

Anda, cum te mai simti?

Efitime.C, La Multi Ani sotului tau!

Pup toate doamnele frumoase; nu sunt intr-o dispozitie prea roz, asa ca ma retrag incetisor ca sa nu va stric si voua ziua.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Sunt super pe fuga.
Tzuni: La multi ani pentru Meri! Minunate pozele, m-am topit.
Diana: sa fie intr-un ceas bun botezul
Violeta: pupici pentru o matusica asa atasata de nepotei.
Multumesc de vorbele frumoase si incurajari tuturor. Din pacate nu am timp sa va raspund separat.
De durut ma doare in continuare si va continua asa o vreme, dar va trece si finalul va fi glorios (sper). Dar, am fffff mult de lucru si pe deasupra Carina a inceput de ieri dupa amiaza sa vomite aparent fara motiv. Acum sunt ca pe ace ca e la tanti, nu a mai vomat deloc azi, dar daca mai vomita tre sa merg dupa ea sa mergem la medic. Nu stiu zau pe unde sa scot camasa si sa fac tot ce trebuie.

Va pup si va doresc o saptamana mai usoara ca a mea,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,ai o fetita extrem de frumoasa.
Violeta,sa iti traiasca nepotelul,matusica mindra...
Anda,sanatate Carinei.O fi mincat ceva ce nu i-a priit,saracuta.
Laura,bafta la acomodare.E bine ca Andrei si-a gasit prietenii si se simte "acasa".
Mai avem de pus tapet in camera Biancai si pe urma plecam in vacanta,abia astept.
Va pup si sa aveti o saptamina frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineatza dragele mele. Sa stiti ca mi-e dor de voi chiar si cand sunt down. Nu stiu daca am trecut de starea aceasta ... dar nu mai am ganduri negre. Acum sunt gri deschis. Sincer as vrea sa vorbesc despre ce mi se intampla dar tare mi-e teama c-am sa cad iar in starea de blue. Asa ca astept sa-mi treaca 100% si-am sa va spun atunci.
Un lucru neplacut am remarcat insa, cand sunt in stare de "depresiune" mananc extrem de mult. Parca as murii maine si n-am sa mai apuc. Ma bate serios gandul sa ma reinscriu la sala sau sa-mi cumpar acasa un treadmill (banda de alergat). Problema e ca daca ma inscriu la sala va trebui sa lucrez doar de luni pana vineri deoarece sala e pe unde lucrez eu. Daca ma inscriu la o sala aproape de casa o sa pierd si mai multa vreme deoarece traficul e infernal la ora 5 cand scap de la servici. Daca ajung la 6 acasa ma consider norocoasa. De aici si ideea sa-mi iau un trademill. Astep sugetii daca merita investitia sau sala?

Delidana bine-ai revenit. Astept cu nerabdare sa ma iei in calatoria virtuala prin Cambogia.

Ioana concediu placut si sper sa te refaci complet in astea 2 saptamani.

Laura e greu cu meseriasi prin bucurest. Abia am reusit si eu sa renovez apartamentul soacra-mii. Ca sa nu mai zic ca preturile mi se par extrem de piperate. Succes in cautarea unui meserias.

Anky ce culoare e tapetul din camera Biancai? Astept ceva poze dupa renovare , da? Concediu placut.

Gabriela, inlatura cauza depresiei si-o sa-ti fie bine mai repede decat te-astepti. Eu n-o pot face din pacate.

Anda sa speram c-a fost ceva trecator cu printesa ta si n-o sa fie nevoie de . Carinei si tie sa va treaca durerile si sa fiti bine cat mai curand.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Uau, ce "active" am fost astazi!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

Uau, ce "active" am fost astazi!

Pai si tu ce-ai facut ca sa schimb situatiunea?

Sincer si eu m-am cam luat de ganduri. Am impresia ca fetele ma saboteaza ca sa fiu tot eu cea care face modificarile maine la raport. Asa e fetelor???

Apoi m-am gandit c-o fi DC-ul stricat (se mai intampla) si de aceea nu scrie nimeni. Cred doar ca-i o apatie totala la ideea de slabit, diete, sport. Asa ca maine daca nu vreti sa dati raportul sa stiti ca eu n-am sa stau cu .

Va doresc o seara minunata.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!
Sunt prima asa ca va invit la o cafea sau un ceai, cam ce-ati dori voi!
Mersi mult pentru urarile referitoare la nepotii mei. Asa este, sunt foarte atasata de ei. Nu stiu cum as fi daca as avea propriul meu copil? (Sa dea Dumnezeu sa mi se implineasca acest vis)

Tzuni ai o minunatie de fetita! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si voioasa. Iar tortul cred ca afost super bun .
Delia bine ai revenit din excursie, si d-aba asteptam sa vedem pozele.
Ieri am fost la bazin, m-am cam enervat, a fost super aglomerat. Sa vedem azi, tinand cont de vreme.
Va las acum ca trebuie sa ma pregatesc pentru servici.
Va pup si va doresc o zi frumoasa.
Pupici la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor!

Zuzilici, io una raportez stagnare, dar nu ma urc pe cantar, ca ma tem...

Violeta, tortul a fost Diplomat cu fructe. Dar nu prea mi-a placut, ca nu era insiropat cat trebuia. Tin pumnii sa vina ziua in care sa fii si tu mamica!

Gabrielama, cum esti astazi? Sa nu ne uiti cu poza aia frumoasa...

Delidana, inca nu ti-ai revenit de la oboseala calatoriei? asteptam poze...

Mephala, hai, da-ne un semn de viata!

Ioana, te-ai trezit?

Ieri am mancat asa:

D: iaurt + cafea cu zahar brun
P: doua oua fierte cu legume la abur, pepene verde
C: doua sandwich-uri cu graam si branza topita si doua wafe mici.

Apa 2 l, 30 min stepper si 4.000 de pasi

Meniul de azi:

D: cafea cu zahar brun + un pahar cu lapte 0.1%
P: pepene verde
C: iaurt cu ovaz si pepene verde

Apa 2 l

Imi propun: 30 min stepper, programul de aerobic de 30 de minute, 20 min bicicleta, 100 abdomene si 100 genoflexiuni. Spre seara va spun ce-am reusit sa fac.

Revin.

O zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza fetelor.Se vede ca eu inca dorm...am apasat aiurea pe o tasta si am pierdut mesajul scris.

Violeta,merci de cafelutza,eu servesc una maaaaare,poate ma trezesc.

Zuzi, sper si eu sa imi revin.Oricum o sa dureze si o sa trebuiasca sa fac ceva timp terapie pana dispar durerile de tot.Una din problemele coloanei mele este ca la mine nu e curbata cum ar trebui sa fie,e prea..."dreapta" si din cauza asta cand fac efort,oricat de mic ar fi...ridicat,"carat" copil,cumparaturi...chiar si cand fac curatenie...anumite bucati "segmente" nu lucreaza,tot efortul cade pe restul coloanei si din cauza asta apar " tensionarile"(incordari) de muschi care sunt al naibii de dureroase.
Spune-mi ce mai face pitica ta dulce?

Carina,cum te simti azi?E mai rau? fata frumoasa,dulce dulce sa treaca cu bine peste dureri si stres.

Laura, merci.O sa plecam vineri pt o saptamana in Italia.Din pacate anul asta din cauza firmei de tot r...... unde lucrez eu si care nu mi-a dat decat 2 saptamani concediu...nici alea cand am vrut eu...am doar o saptamana concediu cu sotzul meu...scurt dar e bine si asa decat deloc.

Tzunela frumusela ai reusit sa faci supa?A fost comestibila?M-am mai uitat iar pe pozele cretzulinei,Doamne cat de scumpa e.Mie asa rau imi pare ca i-am taiat anul trecut parul Deliei pt ca si-a pierdut unduleurile...acum e drept.

Delia,la sala sau citesti o carte?

Fetelor pe unde umblati...cu ce va ocupati timpul de nu ne mai pove nimic?
V-am pupacit si fug la terapie si apoi sa iau prichindica de la magazin(n-am avut cu cine sa o las si a luat-o tati cu el la munca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Tzuni,de la 5,30 bāntui prin casa dar de trezit tot nu m-am trezit. Azi esti pusa pe "fapte bune"(sport)...sa ai spor

Zuzi,am uitat,nu sunt eu experta in ...ale sportului dar dupa cate stiu alergatul(banda) este cel mai bun pt consumarea caloriilor,slabit,intarirea musculaturii pt ca iti pune f multe grupe de muschi in miscare ...deodata.Daca in timp ce alergi te infasori cu folie din aia alimentara(aia transparenta de se lipeste) in zonele mai cu probleme,transpiri f tare si in timp pierzi cm de pe zonele problema.Numai sa nu faci ca mine...eu de-a lungul timpului mi-am cumparat o gramada de aparate(banda nu,ca nu am loc) si m-a tinut ambitia vreo cateva zile de ajungeam sa folosesc aparatele pe post de umerash!!!

Mergi la inceput