Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 17
justasmallkiss spune:
Ma scuzati ca scriu precum..."o cizma"...din cauza durerilor de cap nu reusesc sa ma concentrez...dar ma intelegeti voi,nu?
Am fugit...
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Imi pare rau, dar nu pot da raportul azi, caci am dormit la mama la Ploiesti (Mara fiind acolo) si nu am cantar. Banuiesc ca raportul ar fi stagnare, dar nu stiu sigur.
Ceea ce stiu si va pot spune este ca de saptamana trecuta am facut sport in fiecare zi; duminica am fost la piscina si am inotat, iar in restul zilelor am alergat. Desi nu imi place sa alerg (ca sport), imi impun si in fiecare zi alerg macar 15 minute, in aer liber. Fie in parc, fie, cand este prea tarziu si nu mai am chef sa conduc pana in parc, pe strada, in zona in care locuiesc. Sper sa devina o rutina si o dependenta.
Tzuni, uite, am cautat azi dimineata in sertarul biroului (de unde numai eu lipsesc...) CD-ul cu poze de la nunta - pozele mentionate de tine - si am pus 3 poze pe webshots:
http://good-times.webshots.com/album/564193780IUmCVD
A se nota ca nu arat asa in fiecare zi... atunci eram rezultatul muncii lui Cristi Pascu (la par) si a Narcisei Simidan (machiaj).
Anda, sper ca micuta Carina este bine si nu mai vomita.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
carina spune:
Neata frumoaselor,
Tot pe fuga....
Zuzi: eu cu banda am facut minuni. SI eu am stat in dubii daca sa mi-o cumpar pentru acasa si nu regret - sa iti iei din aia la care ii poti regla inclinarea.
Ioana: mersi de pupici. Imi pare rau ca si tu ai probleme cu spatele care tot nu mai trec.
Gabi: minunate poze. Esti o dulce.
Starea mea cu dintii se imbunatateste incet, dar creste depresia, pentru ca inca nu pot purta dintele deasupra (din cauza atelor) si tre sa vorbesc cu mana la gura. Ma simt jumate de om.....
Carinusa a fost bine ieri, nu a mai vomat, in schimb am trecut eu la rand si am vomat aseara de mi-au iesit ochii din cap. Azi e mai bine, incerc sa imi umplu stomacul chiar daca in greata.
Raport: tot pe acolo, in jur de 52.5-53 deci poti sa lasi asa cum e acum Zuzi.
Meniul de azi:
1 chifla jumate cu branza quark si dulceata de caise
pangasius la cutor cu piureu de cartofi
orez cu lapte si mure la cuptor.
Carmen, Marilena - unde sunteti? Imi e dor de voi.
CarmenE - La multi ani sotului! (scuze de intarziere).
Delia - abia astept pozele. Cred ca a fost super interesant.
Criss - te pupic
Vic: unde esti?
Va doresc o zi minunata tuturor,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Salutare,
Azi dimineata am fost la sala unde am facut o ora numai abdomene, de era sa mor de plictiseala dar ma consolez cu gindul ca la cit am gifiit sigur o sa se vada rezultate; apoi am fost la ridicat greutati si apoi .
Tzuni, felicitari pentru sport si tine-o tot asa.
Zuzi, eu iti recomand sa mergi la sala. Acasa te mai apuca lenea, te mai iei cu altele si nu "muncesti" asa de mult cit ar trebui. In plus, eu stiam ca nu este indicat sa alergi daca ai peste 80 kg, acuma ca o fi adevarat sau nu.....
La sala sint mai multe aparate si cu ajutorul lor lucrezi mai multi muschi, in plus de asta poate ca te motiveaza vazind ca nu esti singura care face exercitii.
Carina, te sa treaca durerea si starea nasoala.
Gindeste-te ce bine o sa arati dupa ce se termina toata nebunia.
Gabi, ti-am admirat pozele, imi place foarte mult freza ta.
Ioana, .
Tocmai am terminat de facut o supa de pui si am zis ca-mi dau duhul in bucatarie. E ingrozitor de cald, am zis ca lesin nu alta, asa ca sa-mi fie invatatura de minte sa nu mai gatesc in miezul zilei.
Raportez si eu: stagnare.
Voi pune si pozele in curind, acum trebuie sa le sortez ca sint citeva sute... Dau de stire, fiti fara grija.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
Salutare dragutzelor si sa stiti ca mi-a fost tare dor de voi!
suntem la ai mei, am venit vineri, drumul am crezut ca nu se mai sfarseste, dar am ajuns bine iar copii au fost ft cuminti! acasa e fain, ai mei sunt tare fericiti, iar copii si mai si!
nu am citit din spate ca aici se incarca ft greu si ma enerveaza sa astept atat, sper ca sunteti bine toate, sanatoase si voi si familiile voastre!
Tzuni, stiu ca pe 20 a fost ziua printesei tale, la multi ani, sa creasca mare si sa fiti fericite! si sa ma scuzi de intarziere!
la noi ploua acum, asa ca stam in casa, ascultam muzica, dansam,jucam remi.
va pup pe toate!
Tzuni spune:
Gabrielama, suberb arati! Superb! Si rochie si machiaj si coafura... Degeaba zici ca nu arati asa in fiecare zi....daca stilistii nu aveau o "baza" buna, nu scoateau pana la final o asa femeie frumoasa!
Hcclara, multumim de urari! Sa te simti bine la ai tai si sa intri cand mai ai timp!
Delidana, o ora de abdomene....hmmmmm....se naste invidia in mine.... Fac si eu sport atata cat ma lasa lenea. As sta doar in pat sa ma uit la filme....
Azi am deja o abatere de la meniul propus. Am baut un gin cu apa tonica, lamaie si gheata. Tocmai m-am intors acasa c-am avut ceva treburi de rezolvat, am parcat masina si...hop un gin! Si cum n-am mai baut de mult, nu stiu cum se face ca tastele calculatorului deja imi zboara prin fata ochilor...
revin.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
madelaine77 spune:
Raport: stagnare.
Tzuni, sa iti traisca pitica. Super pozele.
Mi-e rau de abia ma tin pe picioare. Revin zilele urmatoare.
nastad spune:
Buna dragelor!
Sper ca de data asta sa reusesc sa termin de scris.Cred ca de 100 de ori am vrut sa scriu si s-a gasit cineva sa intre si sa ma intrerupa.( e o mancatorie pe aici de ma doare capul, sa te fereasca Dumnezeu sa faci altceva ca imediat de mananca de c.. la sefi).
Am vazut ca m-a strigat TZUNI si stiu ca sunt disparuta de mult timp.
V-am mai citit dar mi-a fost imposibil sa scriu.
Oana si Doru sunt bine, au fost 2 saptamani la tara cu mama.
Noi muncim cu "drag" si spor.Am o saptamana grea, in care trebuie sa aduc toate hartzoagele la zi...vineri plecam in concediu si lipsim 2 saptamani.
Nu ne ducem la mare, am hotarat sa ne ducem in Buzau la Sarata Monteoru.
Va si promit ca dupa concediu imi intru in normal adica o sa fiu mai activa pe forum
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru
Delidana spune:
Doina, concediu placut si te asteptam sa ne scrii mai des la intoarcere.
Madelaine, ce-ai patit?
Tzuni, sa stii ca si mie mi-e o lene de ma doare, si eu ca si tine as sta numai in pat si m-as uita la filme si as citi. De aceea ma duc la sala dimineata, ca sa nu mi se faca lehamite mai incolo. Ce mai face Meri? I-a placut petrecerea?
Carmen si Gusta, azi nu v-am vazut deloc, unde v-ati ascuns?
Claudia, vacanta placuta in continuare! Cind te intorci?
Carina, esti la munca? Te mai dor dintii?
Ma duc sa mai selectez niste poze...ca multe sint... si mi-e o leneeee....
Tzuni, mai ai un gin tonic si pentru mine?
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
simcar spune:
Mai vrea cineva sa slabeasca pana la urma? ca si eu as vrea dar..... lenea si poftele ma trag in jos.........