Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

MERI,sa cresti mare si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata.
Tzuni,sa iti traiasca fetita,sa aveti o zi superba.
LA MULTI ANI !!! sot de Eftimie,petrecere frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tzuni,Laura are dreptate,distreaza-te cit mai poti si bucura-te de libertate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fetelor!

Tudor-Dumitru a intrat in lumea crestinilor si a avut parte de prima impartasanie (care fie vorba intre noi, i-a placut mama-mama)
Ieri a fost botezul, am ajuns acasa pe la 4 dimineata. Am dansat pana m-au tinut picioarele.
Azi am fost la mir si la baita. Este o scumpete de copil, cuminte foc. Sa dea Dumnezeu asa sa ramana.

Tzuni La Multi Ani! pentru a ta printesa, sanatate si noroc sa aibe parte mereu, sa fie fericita si sa va bucurati impreuna de clipele minunate pe care vi le ofera viata!

EftimieC sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna !

Cat despre casatorie, cam asa este. Dar cand ai totusi o relatie, este bine sa o oficializezi. Insa este adevarat ca imi este cam teama de un esec. Probabil varsta isi spune cuvantul. Oricum Tzuni draga merci mult ca te-ai gandit la mine!

Va las acum ca mor de somn, si trebuie sa-mi pun o compresa rece la un picior, la care m-am lovit acum cateva zile si s-a facut un hematom.

Va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai usoara: Gusta, Mephala, Carina, Anky, Zuzilici, Tumpi, Rolo, Gabrielama, EftimieC, TLaura, Criscosty, Dordia, Delia, si toate celelalte fete pe care fara sa vreau le-am omis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Multumesc pt urari, Violeta! Iti multumesc si tie, Gabrielama! Multumesc, Anky!

Revin cu poze de la petrecere.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Aveti AICI poze de la petrecerea Mariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI MARIA sa cresti sanatoasa, fericita, iubita si desteapta. Esti o frumoasa, si-o scumpa si sper sa te cunosc si personal o data si-o data.

CarmenE sa-ti treaiasca sotul si multumim de tratatie.

Anda cum te mai simti?

Carmen petrecere frumoasa la Bicaz si bunicute tale.

Tumpi multumesc de intrebare sunt pe drumul cel bun cred. Inca nu vad "lumina" de la capatul tunelului dar stiu ca-i acolo.

Delidana te-ai intors din Cambogia???

Violeta sa va traiasca micutul crestin si sa fie intr-un ceas bun. O asteptam pe mami lui cu poze de la eveniment.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

M-am intors aseara, obosita, v-am citit dar n-am mai apucat sa va scriu. Am facut multe poze, ne-am plimbat, am admirat temple.Voi scrie povestea si voi pune poze.

Crys, condoleante, sint alaturi de tine cu un gind bun.

Eftimie, sotului si multi ani fericiti impreuna.

Meri, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si iubita!
Fetita ta se face pe zi ce trece tot mai frumoasa, Tzuni. Am admirat pozele de la petrecere dar pe tine nu te-am gasit pe acolo.

Dbunny, bun venit la noi!

Zuzi, Carmen, Gusta, Gabi, Carina, Rolo, Anky, Tumpi,

Va pup, am fugit la sala. Pina vin eu voi abia va treziti asa ca va astept cu ceai/cafea/suc de fructe.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Neatza dragelor.

Delia,multumesc de cafelutza.Astept pozici cand ai timp sa pui.

Crys,condoleantze.

Tzuni,"La multi ani cu sanatate" puiului mic.Am vazut pozele

Zuzi,esti bine?

Tumpi, sunt putin mai bine,multumesc. Terapia noua ma ajuta f mult,am ajuns sa ma pot misca....doare dar nu mai sunt intepenita.In medical ar mai fi trebuit sa fiu si saptamana asta dar l-am "inchis" pt ca de azi sunt 2 saptamani in concediu de odihna si nu vreau sa imi fac probleme...

Carmen, te astept si pe tine cu pozici si sa ne pove cum ai petrecut.

Mari,esti bine?Piticutza?

Carmen E. cu intarziere ii urez si sotzului tau un sincer "la multi ani".

Anda,tot asa rau doare? poate trece macar putin.

Dbunny,bine ai venit si spor la slabit iti doresc.

Laura,Gabriela,Claudia...si celelalte fete

Va tzuc si fug afara,ca ma trage catzelul de pantaloni si copilu' ma sācāie sa mergem la plimbare.

Mergi la inceput

Neata fetelor!

Neata Zuzi, Justasmallkiss si Delidana!

Delidana, asteptam poze! Cat despre petrecerea Mariei, eu faceam pozele... Deci n-am cum sa apar in ele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Delia, multumim de cafeluta! Mai, dar ce va mai plimbati; asteptam poze!
justasmallkiss, concediu placut; sa te odihnesti si sa te faci bine!
Tzuni, inca o data: pentru Meri!
sa-ti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa, si sa iti aduca numai bucurii!
M-am linistit acum, ca sti cum ma cheama!
Violeta, sa-ti traiasca nepotelul si sa-i dea Dumnezeu tot binele din lume!

vad ca se infiripa o idila intre tine si tzuni! sa ne tineti aproape!
Tumpi, a fost si ziua mamei tale? pentru dansa, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!
Eu nu am terminat cu casa; de fapt nici nu am inaintat prea mult; dupa ce am pus termopane am ramas asa; pur si simplu nu gasim pe nimeni serios sa ne faca glafurile de la geam si sa ne zugraveasca. Toti au deja angajamente pe toata vara si probabil si toamna, asa ca nu stiu ce o sa facem. A venit cineva, am vorbit, ne-a pus sa cumparam materiale, dupa care nu a mai venit. Altul, ne-a cerut 15 milioane numai ca sa ne faca glafurile la geamuri!
In fine, ce sa mai, am dat numai peste neseriosi; asa ca inca mai cautam. daca stiti pe cineva...
In rest ne este destul de bine; cel putin Andrei e tare fericit; si-a gasit prietenii, si-a facut unii noi si de abia astepata sa mearga la gradinita!
Eu mai am momente nostalgice, cand ma gandesc la faleza din Izmir, la prietenii de acolo, la sala de sport unde mergeam, la viata linistita si fara griji! Nu pot sa spun ca m-am acomodat aici, dar nu am ce face; incerc sa nu gandesc prea mult! Si oricum, in majoritatea timpului sunt ocupata asa ca nici nu prea am timp sa ma gandesc la ce a fost.
Zuzi, Gusta, Mephala, carina, eftimie, anky, gabi, dordia, si restul fetelor, o si o noua saptamana cat mai frumoasa!

Mergi la inceput