Nou stil de viatza (217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Bonjour!
Ce fac slabutele?
Eu am mare motiv de sarbatoare.Sotiorul meu a mai imbatranit cu un an.
Sa-mi traiesti barbatelule si sa ma iubesti toata viata!
Deja Edi i-a facut program."Tati, la amiaza te culci si eu cu mami mergem sa cumparam tort si sampanie"
Pentru toate fetele din gasca, sampanie si tort , ambele necumparate inca , ca n-am iesit inca din casa
Merg sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

EftimieC, la multi ani sotului si distractie placuta!

LauraT, cum te-ai reacomodat cu Romania? Am citit ce-ai scristu despre casatorie si casnicie si cred ca te inteleg. De-asta va fi si f greu sa ma casatoresc (daca va fi cazul) pt ca imi iubesc enorm libertatea si nu stiu ce-ar putea sa se intample ca sa renunt la ea de buna voie. Poate doar o dragoste de-aia uriasa...

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Multumesc Tzuni Si cum mai tarziu plecam din oras si maine nu sunt alaturi de voi, tin sa-ti fac azi urarile pentru ta care maine implineste anii.Sa-ti fie de bine mami si sa ai parte de noroc si multe bucurii alaturi de Meri....si de decodor
LA MULTI ANI, MERI!Sa cresti mare, desteapta, frumoasa si sanatoasa si sa-i aduci numai bucurii mamei tale!

Mergi la inceput

Multumim, EftimieC pt urari! Vom avea o petrecere frumoasa - o sa avem si poze! Cat despre decodor...nu mai vreau sa vorbesc...dezamagirea e prea mare

Distractie placuta va doresc si ani multi fericiti de-acum inainte!

Mergi la inceput

Pe unde umblati?
Eu am facut o prajiturica pentru sot si promit ca o sa pap doar o bucaticuta mica-mica.
Va ca noi plecam la distractie Ne-auzim luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'neata fetelor!
dau eu cafeaua in dimineata asta!
Carmen, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si sa fiti foarte fericiti impreuna!
Multumim pentru tort si sampanie!
Tzuni, fi atenta: sunt tlaura, nu lauraT care e alt nick al altei forumiste. S-ar putea sa se supere fata! Oricum, fiind singura laura de pe aici pana acum, poti sa-mi spui cum vrei, eu te inteleg!
da, si eu tot din motiv de indragosteala mare mi-am pierdut liberatea, dar din nefericire aia trece. Bine, e inlocuita de alte setimente mai puternice, mai stabile, mai... dar tot ma gandesc cu nostalgie la anii in care puteam face doar ce vroiau muschii mei!
Tu distreaza-te cat poti, traieste-ti viata si tineretea, pentru ca nu ti-o mai da nimeni inapoi! Si cand va fi sa fie, va aparea si cel destinat tie!
Sa-ti traiasca Meri, sa creasca mare si sanatoasa si sa te bucuri de ea1 Unde o sarbatoresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani pentru strabunica Carmen si cat mai multi ani.

La multi ani pentru sot Carmen E si sper ca ati sarbatorit frumos.

La multi ani Meri pui de Tzuni sa cresti mare frumoasa si sa ii aduci lui mami numai bucurii si multa sanatate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Maria.
Tzuni, sa-ti traiasca fata scumpa si frumoasa, sa fie sanatoasa si sa va iubiti!

am prins o clipa de net, suntem la Bicaz, e o vreme superba!

sot de Eftimie.

va pup pe toate, ne reauzim maine.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Maria, sa fi fericita alaturi de mamica ta si sa-i faci viata cat mai frumoasa.Tzuni,sa-ti traiasca fetita si sa aveti o zi minunata azi.
Eftimie, pt sotior.
CArmen pt bunicuta, sa avetio o zi minunata la Bicaz.
Gusta, sa fie intr-un ceas bun,sa fi fericita si sa nu uiti sa ne inviti si pe noi
Crys, condoleanta pt bunica, uvintele sunt de prisos in astfel de situatii.
Zuzi, ai iesit din starea colorata?
Laura, mai ai mult cu casa?cum rezistati cu caldurile?
Vik, iarasi ai intra in placinte?De mamidulce mai sti ceva?
Claudia, vacanta placuta in Ro, ca banuiesc ca ati plecat deja.
Anky, spor la renovari, ma bucur ca ai mai intrat pe aici.
Ioana, cum mai esti cu spatele, cat mai ai medical?
Anda, sa treaca cat mai repede perioada asta,nici nu vreau sa ma gandescu cum e cu operatia.
Dbunny, bine ai venit printre noi.
Rolo,cum mai esti?
Gabriela, frumoase poze, iar pitica e o scumpa, nu-ti face griji, mai tarziu ai sa te plangi ca e pre slaba.Daca nci nu mananca tot felul de chestii, eu zic ca e pra mica sa te ingrijorezi.
Delia, distractie placuta in Cambogia, te asteptam cu poze.
Violeta, Doridia, ce mai faceti?
Yubi, in concediu e bine, nu?
Loü, ce bine de tine, cateva sapt in co, departe de probleme si harmalaie.
Cu siguranta am uitat pe cineva, si-mi cer scuze, da nici cafeaua nu am apucat sa o beau, am zis intai sa intru aici ca apoi ma iau cu treaba si nu mai apuc.A ramas ca intrusa va mai spun de sora mea.Momentan nu avem un raspuns sigur, rezultatul aminiocentezei il dau peste 3 sapt, momentan i-au spus ca la prima vedere totul ar fi bine,sa speram ,fiinca daca nu vm fi distrusi cu totii.Cand ii va da rez va avea luni si nici nu se va mai putea face nimic.Ne vom ru ga in continuare sa fie totul ok.De la inceput a avut o sarcina cu pb, a tb sa stea in pat ca sa nu ajunga sa-i faca cerclaj,plus ca intervine si varsta.Noroc ca fetita cealalta o ajuta destul de mult,defapt de cand a flat ca e gravida a spus ca ea sa nu care nimic , faca totul.Si-a dorit de foarte multi ani inca o surioara si uite ca acum intr-un final vine.Si e tare fericita, chiar daca diferenta intre ele va fi de 13 ani.
Va doresc o duminica placuta .
Si sa nu uit,

LA MULTI ANI! tuturor celor ce isi sarbatoresc ziua de nume azi.La multi ani tuturor celor cu nume de Ilie sau Ilinca .
LA MULTI ANI! mami meu

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Multumim de urari, fetelor!
Sarbatorim la o terasa cu prieteni mari si mici, cu mancare italieneasca si tort diplomat cu fructe. Dar petrecere e abia diseara de la ora 6.

Laura, stiu care e nick-ul tau, dar intotdeauna incepeam cu Laura, ca simteam ca...asta esti tu, si mai puneam un T de la numele tau de familie! Moama ce-am complicat lucrurile! Bine ca te-ai prins ca de tine e vorba!

Revin mai incolo.

Mergi la inceput