Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
multumesc de urarile transmise bunicii, .
Anda, pup obrazul umflat, imi pare rau pentru tine...macar ai scapat!
Gabi, nu-mi spune de analize, stiu cat de greu este. Slava Domnului ca i-a gasit vena din prima si n-a terorizat fata (cum am patit noi cu Iustin; de 4 ori sa-l intepe...). Un pupic Marei, sa-i treaca supararea.
Carmen, Iustin & Teodor
Sabina spune:
Cris Condoleante!
dragele mele, ma aflu la busteni, la un hotsopt pe strada:))
am 66 de kg (sau cel putin asa aveam lunea trecuta)
Imi dores din tot sufletul sa ajung macar la 64 pana la ziua mea :(((, si la 63 pana pe 12 august cand avem intalnirea de 10 ani.
la mare am intoat cat s-a putut, mai putin decat credeam, dar se cunostea
va pup, \tzuni, da-mi PM cu adresa ta de mail sa-ti trimit poze de la mare de la intalneli.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Dbunny spune:
Multumesc de primire...
Mephala am 1.70 si vreo 64Kg...promit sa ma cantaresc regulat...
Intrebare: Voi va cantariti imbracate sau recent iesite de la dush?
Ca eu asta iarna cu stupoare mi-am cantarit botinele, si au fix 1 kil
Ceea ce fac(pt mentinere, dar parca nu-i de ajuns, ca am colac mare...): pap paine doar dimineata, prajita, folosesc zaharina in cafea in loc de zahar, cola si kinley si bere beau light, lapte degresat, iaurt din an in pasti tot degresat, mezeluri mananc odata la 6 luni, peste saptamanal...nu folosesc rantashhh)
Acu sa ma dau mare si cu pacatele: mancam mult afara din lipsa de timp de gateala, adica servim si junk food, nu prea servesc fructe, fac chec, budinca(din oua si lapte, nu din plic-praf), tort de lapte, cam de 2-3 ori pe luna, avem o gramada de nepotei(6) carora li se sarbatoreste ziua + ziua de nume...aia inseamna chef si tort de 12 ori pe an..., la servici calc in oale cand aduc colegii ciocolatute de prin tari straine, placinte ce fac colegel, etc, Nu prea ma omor cu apa, nici cu sucurile de fructe, imi place la nebunie smanatana in mancareeeeee, ultima masa e seara tarziu dupa 9...
Trucurile mele:
In ziua in care ma infrupt din tort de ciocolata, incerc sa mananc piept de pui la gratar sau peste, sau ceva foarte usor sa compenseze...
Cantitatea de ulei consumata pe zi este de 3-4 linguri maxim si este ulei de masline virgin extra, nu folosim unt, nici margarina, nici unsoare, untura...
Cand ma asez la masa mananc...nu-mi place tipul de dieta: baga un mar, peste o ora esti moarta de foame bagi un iaurt, mai rezisti o ora jumate, apoi bagi un ou fiert, si peste juma de ora chiar nu mai poti si-ti faci un sandvich, asa nu! am incercat, la mine nu tine, la mine-i ok daca ma asez, mananc o farfurie mare de ciorba, apoi un filet de carne fara piele fara grasime, apoi un ceai sau un iaurtel...si cu asta sunt aranjata 4 ore sigure...
Daca cineva vrea sa-mi mai dea idei...acceptam sugestii, critici si reclamatii
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Moasa(cand eram gravida, la cursurile prenatale) mi-a spus sa am mare grija cu dulciurile si prajiturile din comert, oricat de incredere ar parea cofetaria, au anumiti indulcitori si chimicale care fac tortul sa reziste in vitrina, daunatori greutatii...adica acelasi chec il faci tu acasa, si este mult mai sanatos...
De atunci mi-am facut obicei sa gatesc checuri cand am chef de dulce(ispita e mare, fiinda aici gasesti gata facute, eftine, si tare bune la gust). Dar na, puiului meu inca n-am inima sa-i dau checuri din comert...
si-acu sa va spun ce facusi aseara...
pe aici pe undeva am vazut reteta Prajituta 20...foarte rapida, foarte usoar de facut si delicioasa, aseara am facut varianta cu mere, un deliciu, pacat ca fiimiu n-a vrut azidimineata...
Zuzilici spune:
Dbunny welcome to the club. Vreau sa mai imi spui care e greutatea la care vrei s-ajung.
Anda sa-ti treaca durerea si desfigurarea cat mai repede.
Imi pare rau dar eu inca nu pa pot "aduna" ca sa va scriu la fiecare in parte. Va pe toate si va urez un weekend cat mai placut.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Zuzi scumpa dar ce se intampla cu tine?
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Dbunny spune:
quote:
citat din mesajul lui Zuzilici
[blue] Dbunny welcome to the club. Vreau sa mai imi spui care e greutatea la care vrei s-ajung.
60Kg...
carina spune:
Da' ce faceti scumpelor? Dormiti sau mancati?
Dbunny: bun venit! M-am uitat la pozele tale si esti o frumoasa, iar Dani un scump.Imi place modul in care abordezi stilul de alimentatie si e destul de asemanator cu al meu.
Carmen: am simtit pupicul. Mersi.
Meniul meu de azi a fost ca la nebuni:
biscuiti cu lapte (inmuiati)
budinca de cacao, inghetata
iaurt cu biscuiti, budinca de cacao din nou
pepene rosu, pepene galben si cateva felii mai mai de piersica
Bine ar fi sa nu trebuiasca sa mananc zilele astea, ca e un chin. Dupa fiecare firmitura bagata in gura tre sa ma spal pe dinti si mai crunt sa imi spal atele de la operatie
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
justasmallkiss spune:
Neatza fetelor.Intru scurt sa "fac cinste" in dimineatza asta cu o cafelutza si ceai,va pup si va doresc un sf de saptamana placut.
Revin luni(imi vin azi musafiri,o prietena stabilita in Belgia si sotzul) si ma chinui sa fac ceva prin casa.
V-am pupacit.
Tzuni spune:
Criscosty, condoleante!
Buna dimineata, sa aveti o zi frumoasa!
Gabrielama, eu inca astept poza aia...
Vikingo, ce faci azi?
Mik, Nastad?
Violeto, daca pana la 40 de ani nu ne ia nimeni, sa stii ca viu in pragul casei tale si te cer!
Gusta, te-ai trezit? Da-ne un semn.
Sunt in zona. Revin.
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si pisicos