Nou stil de viatza (217)
Raspunsuri - Pagina 12
Gabrielama spune:
Criss,
Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca pe bunicuta ta. Si tie multa putere.
Ne rugam pentru voi.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Eftimie C. spune:
Scuze pentru absenta, dar avem o perioada mai plina si acasa si la servici.
Nu am reusit sa va din urma, dar incerc sa recuperez.
La raport (scuze pentru intarziere serifei de serviciu), nu am nimic nou de declarat, desi incerc sa mananc echilibrat si sanatos.Ce-i drept am sarit putin calul in weekend la nunti si petreceri, dar am ars caloriile dansand si mergand la sala.Poate la cantar sunt cu STAGNARE LA 89KG, dar la haine se vede si primesc si complimente
violeta70 spune:
Cris condoleante. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca. Tie putere sa treci peste aceasta tristete. Ai sa vezi ca va fi mereu prezenta pentru tine si pentru ceilalti. Cateodata imi este dor sa o stang in brate si sa o pup, dar nu mai este asa ca plang putin dupa care imi revin. Dumnezeu iti va da putere sa treci cu bine, in primul rand pentru Dani si nu in ultimul rand pentru tine. Suntem alaturi de tine cu tot sufletul. Daca poti sa plangi, fa-o, este mai bine decat sa te inchizi in tine.
carmen week-end-ul asta este rezervat familiei: avem botez.
M-am intors de la bazin pe la 22.00. A fost bine, cald, dar nu am putut inota decat 40 minute (adica 16 bazine a 50 m).
Va doresc un sfarsit de saptamana frumos si un week-end cat mai placut.
Pup toata gasca
anky spune:
Cris,Condoleante pentru bunica ta si tie multa putere sa treci peste aceste momente grele.Offf...stiu ce inseamna
Violeta,petrecere frumoasa la botez.
Anda,bine ca ai trecut de operatie,sper sa te simti bine acum.
Eftimie
Dbunny,welcomme to the club !!
Eftimie C. spune:
Cris sunt alaturi de tine.Condoleante!Ai grija de tine.Ma voi pentru bunica ta, ca Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Tumpi rugaciunile mele se indreapta si spre sora ta si bebelusul ei.Sper sa fie totul in regula
Dbunny bine ai venit alaturi de noi!Povesteste-ne despre tine.
si tie Anky.
Kristin cu intarziere tin sa-ti fac si eu urari de bine si multe impliniri
Valabil si pentru strabunica ta Carmen pe care am indragit-o de la concursul Clipe de viata.
Anda sper ca esti bine si vei scapa curand de umblat pe la
Gusta felicitari; deci se pare ca vom dansa la nunta
Tzuni, Violeta nu va pierdeti speranta, va veni si randul vostru si vom face petrecerea "burlacitelor" aici pe subiect
tlaura spune:
'Neata fetelor! mi-a fost dor de voi! Sunt intr-o permanenta stare de miscare, agitatie si mi-e tare greu sa mai si scriu. Azi am o zi mai usoara; la modula la care nu plec pe nicaieri, ca altfel am si eu un munte de calcat, de curatenie, etc.
Mi-am facut analizele la sange, totul e ok; echo abdominala (simteam niste chestii in stomac), dar se pare ca totul e ok din nou. oare sunt adevarate analizele astea? Adica or fi bune, ca eu parca nu ma simt chiar asa bine precum mi-au iesit ele! mai am sa fac un RMN la cap , iar joia viitoare am programare la gineco.
ieri am fost la baza militara de aviatie din Borcea -Fetesti, acolo unde sotul meu si-a petrecut tineretea; ne-am intalnit cu oameni pe care nu ii vazusem de multi ani, cu copii lor care acum sunt mai inalti decat partintii si ma gandeam: Doamne cat am imbatranit!
I-am facut poze lui Andrei, in avioanele in care a zburat taica-su, am mancat o gramada de mici, si am urmarit un mic show aviatic. Duminica e ziua aviatiei, iar ei au sarbatorit in acest fel.
A fost foarte frumos! Lui Andrei i-au luat un interviu cei de la realitatea; l-au dat cam 5 secunde dintr-un interviu de 3 minute; daca era Maria cu ion care si-au crapat sau s-au violat, dadeau stirea intreaga, cu tot cu detalii... ma si enerveaza!
In fine, ideea e ca ieri am petrecut o zi frumoasa.
Acum merg sa va citesc si revin!
Raportul: stagnare
tlaura spune:
Cris, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca be bunicuta ta! Suntem alaturi de tine!
Tumpi, ce mai face sora ta? toate gandurile mele bune!
Carina, sper ca azi sa te simti mai bine! mai ai mult pana termini lucrarea? Multa sanatate!
Violeta, te invidiez ca te duci la bazin! Ce dor imi e de apa!
Distractie placuta in we!
tzuni, ai depasit starea nasoala? Sa stii ca sa fi maritata nu e chiar asa o mare fericire; chiar aseara vorbeam cu doi tinerei care urmeaza sa se nenoroceasca si ei prin august, ca eu daca ar fi sa stiu cum e, nu m-as mai fi maritat. Eu sunt o fire mai rebela putin, iar acum cand incepe sa treaca pasiunea, sa intervina obisnuinta, taaaare mi-as lua lumea in cap!
Cred ca e varsta, ca nu stiu ce am in ultimul timp! Si crede-ma am o casnicie cat se poate de fericita si toate tipele maritate din jurul meu ma invidieaza ca am un sot asa cum este. (ma refer la faptul ca spala vase, repara tot ce trebuie prin casa, are grija de copil, nu vrea mancare gatita, isi face el tot felul de salate, daca nu are ceva calcat, pune mana si isi calca, etc, etc). iar mie tot nu imi comvine nimic in ultimul timp; cum spuneam, taaaaare mi-as lua lumea in cap! (cred ca am luat-o razna, dar e o perioada; probabil se apropie menopauza iar hormonii isi fac de cap!)
Gusta, te-ai hotarat cu privire la ce imbraci?
Zuzu, ce e cu tine?
Eftimie, Mephala, Anky, hcclara, justamallkiss, gabi, rolo, delidana, , cate un si pentru voi!
mephala30 spune:
buna dimineatza doamnelor, poftiti la o si-un ceai!
noi ne pregatim sa mergem la control cu Iustin, sa cumparam ce mai trebuie si dupa somnul de pranz al baietilor vom pleca la Roman-Bicaz.
Eftimie, multumesc de urari, o sa i le transmit.
Laura, ma bucur ca au iesit analizele bune.
sa aveti un weekend minunat.
Carmen, Iustin & Teodor
carina spune:
Neata,
Nu mai vreauuuuuu.
Am capul, cel putin jumate din el cat globul pamantesc. Si ochiul e umflat. Nu pot inghiti bine si imi e foame. In plus cica apogeul de umflat va fi pe duminica
Carmen: La multi ani bunicii! Sa te distrezi in weekend.
Va pup pe toate si sunt prin preajma ca lucrez de acasa,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Este abia 9.15 si eu sunt deja epuizata fizic si psihic... Asta pentru ca am fost cu Mara la analize. Asa ca a tinut-o intr-un plans de cand s-a trezit: 1) pentru ca nu i-am dat lapticul de dimineata, care la ea e un soi de ritual (ca altfel nu bea lapte deloc) si 2) evident, ca ea nu vrea la analize. Si cand a vazut locul cu pricina, si-a adus aminte ca a fost acolo cand era mai mica si i-a pus branula, asa ca da-i si plangi si mai abitir.
In sfarsit, am facut-o si pe asta, ca sa stam linistiti - sper - ca totul e OK.
Nu stiu la voi cum e in situatii d'astea, dar la noi se intampla asa: eu stau cu Mara in cabinet si o tin, iar tat'su undeva pe hol ascuns si jumatate lesinat. Dupa care are nevoie de imbarbatare... Sa va mai spun si ca e medic???
Anyway, Mara mi-a spus ca nu ma iarta ca am dus-o la analize si cand am lasat-o la gradi statea cu mana indoita.... era ranita dupa razboi.
Fac eu haz, dar a fost tare greu. Desi doamnele de acolo sunt super meseriase si i-au nimerit vena din prima.
Raportez ca am alergat si aseara; nu in parc, la mine pe strazi, dar am alergat si sunt foarte mandra! Si o sa alerg si azi si sper in fiecare zi!
Eftimie.C, Laura, bine ati revenit!
Dbunny, bine ai venit!
Carina, cum te simti azi? Sper ca esti mai bine!
Violeta, felicitari ca mergi la bazin! E super si cel mai bun sport din cate exista!
Carmen (Mephala), cu scuze de intarziere, La Multi Ani bunicii! Bunica sotului meu (strabunica Marei) face 87 de ani in decembrie si e mai verde ca mine. Are mintea brici, inca merge prin gradina sa verifice legumele, hraneste pasarile, coordoneaza culegerea merelor si tot asa.
Ma duc la treaba si pup pe toata lumea.
Tzuni,
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!