Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 13
DiaB spune:
La Multi Ani, Mada!!!!!!!!!!!!! Sa fii iubita si fericita!
Astept si eu comanda din 26. Aveam in ea o geaca pentru Maia care imi placea mult... Sper sa ajunga, ca n-am nimic in remboursement...
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui cristinacsa
Miruna, incearca cu alt browser...Cu IE sau mozilla
www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori
am incercat, nu merge...ajung pana la "Paiement" si imi zice ca nu accepta cardul.. Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
plateste cu alt card. ai?
da. numai ca e cel de salariu...si nu as vrea totusi sa am surprize!
o sa mai incerc si maine, desi sincer nu cred ca mi-l mai accepta...asa ca spatamana viitoare nu am decat sa-mi fac alt card....dar nu stiu daca mai dau comanda, pentru ca nu cred ca ajunge pana plec in vacanta si nu are cine sa-mi ia coletul, din pacate
claujro spune:
eu platesc cu cardul de salariu dar e adevarat ca nu am prea multi bani pe el si nu am avut surprize niciodata.
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
eu platesc cu cardul de salariu dar e adevarat ca nu am prea multi bani pe el si nu am avut surprize niciodata.
Esti curajoasa eu nu ma incumet...de asta il si foloseam pe asta doar pentru plati.....la cum functioneaza sistemul bancar d ela noi, nu am sincer curaj sa-l folosesc pe cel de salariu....
mirunajr spune:
Incredibil, astia se joaca cu nervii mei...am incercat din nou si-mi da urmatorul mesaj
Suite à un problème technique, veuillez réitérer votre demande.
e clar li s-a pus pata pe mine
cristina_dm spune:
MADA...la multa sanatate, la multe bucurii si LA MULTI ANI!!!
Fetele, rapid va spun si revin cu detalii...am primit coletele!
Prima privire - am ramas uimita de masuri. In febra zilei aleia cu centimele efectiv am luat la greu...eu port 36 la camasi, tricou etc si 38 fuste, pantaloni etc....in nebunia zilei respective, am luat si rochii 40, ca erau 50 centime si efectiv nu ma puteam abtine, apoi cu gandul ca poate cand o sa am un bebe sau poate o vrea o prietena, motive au fost suficiente....pai, nu! ca 40 imi e bun acum!!! Si in niste pantaloni 36 nu imi intra nici macar degetul...sunt pantaloni de copil efectiv.
Eu port 36 la geaca si am luat geaca de blugi rosie la 1 euro masura 40 ca u mai era masura si imi vine perfect. Sacoul galben - 1 euro - aussi!
Deci, cam asta a fost marea mea mirare. In general sunt multumita de tot...sandalele alea cu fluture sunt din piele si f usoare si au fost 1 euro.
La sutiene m-am inselat ca am luat masura pe care o port in mod normal si e de fapt un sutien de adolescenta....e frumos, da' ce folos!
Revin cu link-uri....
La cadouri, ok, dar geanta neagra e plastic si am primit-o cu captusala rupta...
Revin...!!!