Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 12
miki68 spune:
Am mai dat o comanda de 60 de euro. Am bagat codul de boite bijou.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danita spune:
salutare
dragelor stiu ca sunteti experte in sutiene . spuneti-mi si mie ce marime sa comand , eu port de la jolidon ( marimea romaneasca) 80B .
astepttttttttttt sa ma lamuritiiiiiiii
va pupez
D
nushulica spune:
mada la multi ani!!! sa fii fericita si sanatoasa!!!
danita eu stiu ca la 75b de la jolidon echivaleaza 90b in marimile lor...dar te poti uita pe eticheta unui sutien de-al tau ca scrie si masura frantuzeasca
eu am un cos plin, am tot bagat zilele astea cate ceva si acum vad ca s-au adunat 22 produse in cos dar sincer nush daca sa comand sau nu ca inca n-am primit nicio comanda data la reduceri si parca stau in dubii...mai vad
clau monte carlo!!! ce rau o duci!!! si te si plangi
26+ DAVID
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui danita
salutare
dragelor stiu ca sunteti experte in sutiene . spuneti-mi si mie ce marime sa comand , eu port de la jolidon ( marimea romaneasca) 80B .
astepttttttttttt sa ma lamuritiiiiiiii
va pupez
D
BeBelusca
Nu-s experta, dar zic 95B
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danita spune:
thankiuuuuuuu , asa am zis si io dupe ieticheta :) 95 B . bag in cos si vad io daca validez ori ba . ati primit emailul cu reducerile la lenjerii ?
D
rall spune:
quote:
citat din mesajul lui danita
ati primit emailul cu reducerile la lenjerii ?
Eu da... N-am gasit nimic prea interesant
claujro spune:
aparu si nushu pe acilea! yupiiii! prezenta rara, deh! Cum te simti? Iar la Monte-Carlo...o noapte o data-n viata si noi! Am trecut in 2004 pe acolo si am zis ca nu mai vreau in ro....Offf, cum traiesc unii!
Ce lenjerii? Ma duc sa vad si eu mailul..Nu am primit ...dati si voi un link, va rog!
miki, ce ai mai luat de 60 euro?
Edit: beau o in cinstea lui mada, cine mai vrea?
madau spune:
Aloooo....ce-i aici, party fara mine?
Bag acu si matoleala, vb Mironei...ca si asa azi am umblat ca bezmetica pana la ora asta..ba la mama la spital, ba la sot ca se opera azi..vai de creierii mei. Macar astea cateva ore pe care le mai am din ziua mea sa le petrec asa cum trebuie.
Ma duc sa caut si eu sa pun linkuri cu ce am primit
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
danita spune:
www.laredoute.fr/achat-lingerie-bonnet-d-et.aspx?categoryid=31464826&omniturecode=002RP8526" target="_blank">lingerie
coduri cu fpd = 0 ati mai gasit ? ca de genti m-am umplut !!!
mirunajr spune:
eu tot nu pot valida comanda imi refuza in continuare cardul...poate mi-au facut-o astia de la banca, daca tot ma-am certat azi cu ei...prea erau ei siguri ca nu pot plati cu cardul asta....dar a mers totusi aproape un an, ce Dumnezeu!!!!!