Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 11
diana_jors spune:
Eu am avut obiecte fragile drept cadouri, erau ambalate intr-o cutie proprie, cu tot ce trebuie ca sa nu se sparga - dar cutie mica, sa zicem 10x20 cm. Dar la o adica, daca nu ai si altceva mai mare, respectiva cutie ar incapea intr-o punga... eu am avut asa numai la comenzi mari care mi-au venit in cutii.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
BettyBoop spune:
Multumesc Diana ptr raspuns .
Trebuie sa ma asigur ca primesc pachetul, asa ca fac o comanda mai mare si poate dibuiesc un produs mai greu/voluminos pe care sa-l indese domnii de la lr intr-un colet. Am emotii . Asa m-am saturat sa tot primesc bonuri si sa nu primesc produsele dorite...
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006
claujro spune:
Ia photophorele alea albastre la 1 euro. Le am eu si sunt voluminoase, nu incap in punga. + cadou, + produsele comanadate, vine sigur colet!
BettyBoop spune:
Mersi, Clau! Photophorele vor ateriza la mine in cos! Daca vine coletu' si intr-o luna, nu ma intere, numai sa ajunga produsele comandate. Puuuuuup!
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006
rall spune:
La multi ani, Mada!
Ati vazut www.laredoute.fr/vente-sandales-tonifiantes.aspx?productid=324116944&documentid=201208&categoryid=46480754" target="_blank">sandalele tonifiante? Mi se pare amuzant conceptul
felicia74 spune:
In sfarsit, dupa n parlamentari, discutii si explicatii mi-au trimis bon d'achat ptr comanda din 13 mai Poate saptamana viitoare ajunge!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
claujro spune:
Am dat acum o comanda, in Spania, la prietana mea, la yves-rocher.Va dau un ex: am luat gelul de dus cu 1,30 euro si pe situl romanesc e 3,66 euro Am avut si trasport gratuit si un cod de 3 euro reducere... Bey, la noi de ce nu se poate?!
Edit: cred ca avem salarii mai mari decat spaniolii, francezii, nemtii etc.
claujro spune:
http://www.laredoute.fr/vente-la-longue-et-fine-echarpe-rayee-tipster.aspx?productid=324088893&documentid=545008&categoryid=32816132
Cred ca 1 an a fost 0,42 euro....