Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 10
miki68 spune:
Da, eu pot.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
vl-ad spune:
Mada , La multi ani!Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume!
Am ridicat si eu dimineata coletul din 27.Nu m-am uitat cu atentie la ele caci sunt inca la job dar in mare sunt multumita de tot ce am luat ,o singura camasa mi se pare mie asa dupa ochi ca ar fi mare , dar vom vedea.
Coletul nu avea factura bineinteles , dar am intrebat unde este factura ca am nevoie de ea pt retur .Era prinsa in dosarul lor (unde semnezi).Mi-a spus ca ele asa le primesc , ca poate o fi vreo fata noua si nu stie , ca ele au nevoie doar de codul de bare.Cod de bare care daca imi aduc eu bine aminte lipit pe colet (de unde se dezlipea ca si un actibild)si nu pe facturi.Oricum tanti de la posta a rupt partea de jos a facturii si restul mi-a dat mie.
Revin cu link-uri si cu impresii spre seara sau maine.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
http://www.tamagochi.ro/pet-roscatel
Jasmine spune:
Mada, LA MULTI ANI
Clau,si eu pot sa-mi vad cosul (da' n-am mare lucru in el)
Miki,ieri am comandat si eu perdeaua aia,dupa ce m-am tot gandit si razgandit ca mi se parea dubios de ieftina la dimensiunea 250x300.Acum asta e,s-o gasi careva pe la tara care are nevoie de o perdea noua moka.
Mirona spune:
Mada - sa-ti fie de bine schimbarea prefixului. Iau si eu o prajiturica mica si un pahar de suc. Ceva de matolit n-ai?
fetele mi-ati infipt si mie cuiul cu suivi - am cautat si am gasit asa:
Date de remboursement: le 10/07/2008
Type de remboursement: ARTICLE MANQUANT
Montant du remboursement: 1,20 €
Mode de remboursement: Note d'avoir ??????
Commande: ....... du 01/07/2008
oare ce o fi insemnand asta?
de ce atatea semne de intrebare la "Note d'avoir"?
imi explicati si mie va rog ce si cum se procedeaza mai departe cu aceste plati ramburs?
merci mult
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
katthy spune:
quote:
citat din mesajul lui ANKA-iasi
doamnelor,gata nu va mai stresez am luat coletul deci pungile alea 2 inca sunt acolo,le-am vazut.cafeaua pregatita pt tanti am executat-o eu dimineata ca ramasesem fara,si oricum eram sigura ca nu am primit pachetul....cand mi-a zis ca e...i-am pus si eu niste maruntis in chitanta,a-propos mi-a oprit si mie o bucata din ea pt prima data,si s-a facut toata un zambet "pt ce e asta?" "o sa va mai deranjez ca mai am de primit ceva colete" i-a trecut acreala deci katthy sau care mai e din Tatarasi,ce mai asteptati????acu ma apuc de desfacut
Deci, pungile au ramas la posta caci eu tot colet am primit
Revin cu impresii
ANKA-iasi spune:
ei bine ca le-am primit noi poate apartin unor tanti care nu-s de pe forum...cine stie?!? eu deja imi duc fusta la modificat si o bluza,ca ....n-am ce face cu ele asa cum sunt
cristinacsa spune:
quote:
citat din mesajul lui Mirona
Mada - sa-ti fie de bine schimbarea prefixului. Iau si eu o prajiturica mica si un pahar de suc. Ceva de matolit n-ai?
fetele mi-ati infipt si mie cuiul cu suivi - am cautat si am gasit asa:
Date de remboursement: le 10/07/2008
Type de remboursement: ARTICLE MANQUANT
Montant du remboursement: 1,20 €
Mode de remboursement: Note d'avoir ??????
Commande: ....... du 01/07/2008
oare ce o fi insemnand asta?
de ce atatea semne de intrebare la "Note d'avoir"?
imi explicati si mie va rog ce si cum se procedeaza mai departe cu aceste plati ramburs?
merci mult
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Mirona, asa scrie si la mine...
Articola man... inseamna articol lipsa...
Madau, La multi ani, sa fii fericita si iubita!
BettyBoop spune:
Mada, La Multi Ani! si de la noi.
Mirona, daca ai avut un articol lipsa si ai primit ptr el bon d'achat (d'avoire), valoarea respectiva o recuperezi doar in cazul in care folosesti codul atasat la o comanda ulterioara. Deci trebuie sa primesti pe mail sau prin posta, intr-un plic, un cod pe care il introduci cand finalizezi o comanda, ca mod plata alegand bon d'achat, iar restul comenzii il platesti de pe card, daca comanda depaseste valoarea bonului.
In alta ordine de idei, daca va aduceti aminte cele ce ati comandat obiecte fragile, gen vaze, cesti, deco etc. daca sunteti dragutze sa imi spuneti, le trimit in pungi sau astea fragile se trimit in pachete? Intreb ptr ca mie niciodata nu mi-au venit pungile si vreau sa ma asigur ca primesc pachet.
Mersi si pup!
Mami de bondar Andi Florian 16 aprilie 2006