Shoppaholicele Redouto-masochiste (104)
Raspunsuri - Pagina 14
danita spune:
miruna si eu am patit la fel cum zici de 2 ori ! am incercat si am incercat cred ca cel putin de 10 ori , log out, log in ....pana la urma a vrut ! am obs ca daca e un obiect care nu il livreaza in ro ......face figura asta ( eu aveam aspiratorul ala cu cod) . incearca sa elimini pe rand objectele din cos sa vezi daca e vreunul cu pricina ;)
D
miki68 spune:
Buna dimineata! Mey, sa-mi sara inima si altceva nu: primesc mail "concernant votre derniere commande". Zic: "ce dreaq am mai facut?". Cand colo, unu' Francois Durieux-dir.comercial imi "remercieshte" ca am tot dat comenzi si-mi ofera un cod personalizat (zic ca n-are rost sa vi-l zic) de reducere 18 euro din 60 pt. noua colectie toamna-iarna. Deeeci, LR loves me! Sau nu. Ca s-ar putea sa fi primit si voi mailu' respectiv
Claudia, am comandat rochia aia gri (adica, acolo scrie violet) care s-a facut 5 euro, tenisii aia argintii care-s tot 5 euro acum, balerinii crosetati albi, niste leggins Tipster (gri+negru), tricou cu acelasi model ca rochia care am primit-o ieri, un tablou(cutie) de tinut cheile ca mi s-a parut simpatic si restul ieftinaciuni de 1,2 euro de dat cadou pe la tara (m-a rugat maica-mea).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
neatza .am incercat sa intru intr-un capitol din urma pt codul cu geanta alba da mi-a aparut ca am incercat sa raspund la un subiect inchis!?!? adica nu se poate citi din urma? am intrat pana la urma pe achetergagnant si l-am luat...
adica rochia aia e gri de fapt in loc de violet??aiurea,mama o vrea ca ii place culoarea
ce cutie pt chei miki?unde ai gasit-o?
acum am primit si eu mailul cu -18 E din 60
felicia74 spune:
Miki baga link cu tabloul pr chei ca sunt interesata, am pierdut cheile de n ori prin casa.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Lorenza spune:
Mada,,sa fiti fericiti si sanatosi,toata familia!
Mie mi-au trimis cod de 20 euro din 60.Oricum,nu cred sa-l folosesc.Poate daca era 30 din 60.
crengutza spune:
Buna fetelor,
Am cumparat costumul asta de baie, masura 38, http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines.aspx?categoryid=23107224
dar e mic (s-ar potrivi la masura 36).L-am cumparat cu 8 euro si vreau sa va rog sa il adaugati la mica publicitate.Multumesc.
miki68 spune:
Am luat si www.laredoute.fr/vente-2-housses-multi-usages-en-peva.aspx?productid=324023433&documentid=299108&categoryid=22964409&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">chestia asta ca mi se pare buna pt.pus haine la pastrare (alea out of season) si www.laredoute.fr/vente-boite-a-clefs.aspx?productid=324125086&documentid=299108&categoryid=22964409&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cutia pt.chei Atentie la dimensiuni, sa nu fiti dezamagite (e micuta!)
cristina d.
crengutza spune:
Scuze, asta e costumul:
http://www.laredoute.fr/vente-1-piece-speedo.aspx?productid=324101026&documentid=321408&categoryid=23110031&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui Lorenza
Mada,,sa fiti fericiti si sanatosi,toata familia!
Mie mi-au trimis cod de 20 euro din 60.Oricum,nu cred sa-l folosesc.Poate daca era 30 din 60.
Eeee, LR-ul asta! Cum fac ei diferente intre "copii"lor! Di ci, tu 20 si eu 18?
cristina d.
miki68 spune:
Anka, mie rochia mi se pare mai mult www.laredoute.fr/vente-robe.aspx?productid=324131672&documentid=299108&categoryid=31522059&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">gri decat violet.
cristina d.