Nou stil de viatza (216)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!

Anda,Dordia, multumesc frumos!!!!
Tumpi, eu vreau galuste cu prune...ai facut? sau ai numai pofte???
Anda, spor la treburi si doamne ajuta sa fii gata odata cu stoma si multumita de lucrare!

Khristin, la multi ani cu sanatate si nastere usoara!
La multi ani sot de Zuzi!!!

pe mine ma doare partea dorsala de ieri de la toboganul ala, uf ca abia stau!!! dar o doare si pe sora-mea, da nu-i bai ca o doare ca ea m-a facut sa ma dau pe minunea aia!

Dordia, spor la pregatiri!

Azi nu stiu ce facem, vreau sa merg undeva sa-i iau la mami o poseta, si apoi vine un prieten de-a lui fiiu-meu la noi, dupa gradi!
Carmen, ati scapat de pampers de tot?
Marilena, tu pe unde esti???

pupici la toate si o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor, cu mare drag si de la mine, Mephala, Mik, soatze de Carina si Zuzi, Eric!Claudia ti-am vazut pozele cele noi, ai slabit f mult si arati extraordinar de bine! felicitari! La 1.74m ca si mine 65kg e ideal! Vad ca ai inceput de pe la 72kg, cit ti-a luat pina ce ai ajuns la 65? Ca ultimele kg is cele mai dificile de pierdut.Deli tu esti inca in Thailanda? Mi se pare frumos asa o vacanta, cu toate ca am auzit ca-s multe insecte si alte vietati din astea ce se baga in camera. Oricum cred ca e tare interesanta iesirea asta pe alte meleaguri mai ales atit de exotice.Gusta, te cred ca nu ti se pare potrivita o mare petrecere numai cu familia lui, mai frumos era mai intim, poate il convingi:) Tot optimista sau iar inai alunecat in starea blue?Mephala, poti sa faci te rog niste modificari la lista? Noul target 66kg.O zi buna la toate fetele!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vik, multam de urari, modific si noul target. Felicitari pentru greutate pe care o posezi; cand te bagi intr-un costum de baie sa te vedem?
Vikingii mici ce fac?

Anda, bafta in tot ce faci, poate ar fi cazul sa te odihnesti mai mult, cateva ore de somn in plus nu strica, .

Claudia, mai folosim scutece la somnul de pranz si cel de noapte, 3/zi. Ma seaca ca nu renunta la biberonul cu apa din timpul noptii. Voi cum va prezentati?

Tzuniiiii, te intreci cu lenea, , hai, la scris!

Delia, astept diseara un nou episod al vacantei in Thailanda, .

Liris, ce-ati hotarat, veniti temporar in tara? Robert ce mai spune? :)

Marilena, hai la un ceai si-o barfa.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna ziua doamne frumoase si slabute!

M-am adunat in sfarsit dupa drumuri si acum ma scufund in mail-uri.

Incerc sa citesc din urma si revin.

Pana atunci, La Multi Ani celor sarbatoriti, copii, soti si doamne slabute si frumoase!

PS - Anda, imi trimiti si mie, te rog, reteta de aluat de foitaj? Multumesc anticipat!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Saltare fetelor,noi sintem tot ocupati cu zugravitul,cu pusul tapetului dupa care urmeaza si podeaua schimbata.Copiii ne sint in Ro la bunici,avem o liniste in casa...pfiuuu....
CARMEN,LA MULTI ANI !,cu intirziere si scuzele de rigoare.
Claudia,areti foarte bine,se vede ca ai slabit mult.
LA MULTI ANI ! pentru sot de Zuzi

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ! si pentru Eric,Mik,Claudia,Kristin,sot de Anda,sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii in viata.
Delia,vacanta frumoasa in Thailanda.
Vikinga,felicitari pentru noul target,66 kg.
Anda,ai grija de tine,incearca sa te odihnesti mai mult.
Va pup pe toate,ma intorc la lucru.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

LA MULTI ANI KHRISTIN! Sa ai o nastere usoara si-o refacere rapida.

Anda o sa-mi lipseasca postarile tale. Bafta-n toate si sper sa le dovedesti pe toate pana pleci in concediu. Succes la dentista si sa ai un zambet de reclame dupa interventie.

Mephala stai linistita ca nici noi n-am scapat de biberonul cu apa seara. Cat despre scutece...nici nu vreau sa-mi amintesc cat e fiica-mea de "obraznicuta". Da' sa stii ca vreau si eu ideei macar cum sa scap de scutece...

Delidana felicitari pentru inscrierea la sala si prestare. Episodul 2 se lasa asteptat?

Tzuni da zau asa ... care-i baiul?

Marilena numai bine iti doresc. O sa fie bine ai sa vezi. O sa iasa soarele si pe strada ta.

Violeta iti tin pumnii sa iesiti cu brio din controale si sedinta.

Dordia no ce sa zic. Spor in toate ca e ceva de alergat cand e vorba de botez. Succes!

Claudia multumim de tratatie. Cum faci galustele cu prune? N-am facut in viata mea. Da mama ce bine le mai face... Cat despre sot as vrea sa pot sa-l petrec si azi dar din pacate amandoi o sa petrecem ziua in campul muncii.

Vik .

Dragelor va pe toate si va multumesc inca o data pentru urarile adresate sotului. Va doresc o saptamana usoara si sper sa reusesc sa mai intru de la job.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

carina help!! Tre sa fac pt serbare ceva bun si vor sa faca ceva international, data trecuta mi s-au parut putine dulciuri si ma gindeam la ceva de genul asta. dar pt mie e mare aventura dar curaj am:))daca mi se face frica sa fac ceva dulce, am asul din mineca: o paella.dar educatoarele mi-au dat ideea de panna cotta ori tiramisu, numai ca asta e bun cu alcoolicema gindeam al prajitura aia cu brinza tipc nemteasca, chiar asa am uitat sa pun reteta care chiar iesie f buna, e simplu tare de facut, tre sa o pun fetelor care nu le au cu dulciurile. dar au zis ca au pretentii de la mine ar fi culmea ca tocmai eu cu un pui cu atitea nationalitati in el sa fac chestii nemtesti:)vin si parinti asa ca nu tre s afie exact pe gustul copiilor, dar ma rog totusi fara alcool sa nu guste vre-un copilas.data trecuta am facut un mare si frumos platou cu salata de beuf si am venit cu el aproae intreg acasa, de fapt l-am lasat la niste prieteni nemti inebuniti dupa salata asta si dupa sarmale, a iesit tare buna numai ca toti se uiatu cam neincrezatori la ea:)) plus ca vreo doi de gustasera au zis ca-i salata ruseasca si m-a cam ofticat treaba astafetelor de mai aveti alte idei, astept cu mare placere.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sunt aici dar sunt in AMR pentru acte ,pentru ro si pentru ....25 septembrie.Nici nu imi vine sa cred dar acuma numai poate da inapoi ca e pus in acte.Asa ca eu sunt optimista si pusa pe slabit ca trebuie.

Mai revin ca nu imi pot reveni.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta,sa fie intr-un ceas bun,casa de piatra, sa fiti fericiti si spor la un bb 2

Anca , mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput