Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
Claudia LA MULTI ANI! sanatosi , fericiti si impliniti alaturi de familie. Sa ai o zi superba, plia de cadouri si voie buna.
La multi ani Eric de Cornelia sa cresti mare puiule si s-o bucuri pe mami zi de zi cu relizarile tale.
Delidana pe ce pagina zici c-ai expus motorul? Zau ca m-am uitat, dar acum dupa petrecerea de-aseara care s-a incheiat pe la 2 azi dimineatza pace sa vad link-ul.
Carmen pacat canu puteti sa mergeti la un gratar...pentru cata vreme e Iustin consemnat in casa? O zi frumoasa va doresc.
Ioana imi pare rau ca suferi cu spatele. Parca te plangeai si inainte de-a incepe munca, nu? Eu nu pot sa-ti zic decat sanatate multa si sa stii ca in astfel de situatii aflii adevarata fatza a oamenilor. Macar acum stii cu cine ai de-a face. Te pupic si te-astept pe-aici.
Marilemna nu mai plange. Doare dar o sa treaca. Nu rezolvi nimic cu lacrimile. Ai sa vezi ca timpul le rezova pe toate. Mai bine incepe si tu pregatirile pentru vacanta. Te .
Vik ce surpriza...De mult n-ai mai dat pe la noi. Mi-e dor de escapadele tale nocturne prin cuburi si de meniurile tale mediteraneene.
Anda esti inca ca dupa petrecere? Hai spune-ne cum a fost?
Claudia spor la calcat daca ai avut chef sa te-apuci.
CarmenE cum e maica la servici? Mai rarut pe la noi de cand ai inceput munca, da'-mi place ca recuperezi in weekenduri. Insa weekendul asta ce s-a intamplat? Edi iti duce si el lipsa cum ti-o ducem noi?
Revin!
p.s. Sotul meu e nascut de ziua Frantei, adica maine pe 14 Iulie, dar eu va multumesc tuturor pentru urari si dau de baut pentru toata lumea. Vreau sa va spun ca aseara s-au baut aproape 3l de Tequila. . Pana si moierile s-au indragostit de margatita mea.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Zuzilici, ii spuneam si Deliei, intr-o saptamana va putea sa zburde iarasi.
V-ati chefuit serios, nu gluma, :).
Delia, astept cu interes sa povestesti despre vacanta ta exotica.
Spune drept: mananci zilnic inghetata?
Carmen, Iustin & Teodor
violeta70 spune:
Buna seara!
La Multi Ani! Mik, sanatate si fericire!
La MUlti Ani! Claudia multa sanatate si noroc!
La Multi Ani! Eric, puiut de Cornelia! Sa cresti mare si sanatos
la Multi Ani sot de Zuzilici! sa fiti fericiti si sanatosi impreuna cu printesa voastra!
Am terminat cu urarile.
Week-end-ul a trecut la fel ca celelalte, acum ma pregatesc pentru o noua saptamana. Maine incep inotul. D-abia astept.
Nu zabovesc mult, am vrut doar sa citesc ce-ati mai facut si sa urez La Multi Ani sarbatoritilor de ieri si azi.
Maine am o zi grea, asa ca va las si va doresc o saptamana frumoasa si plina de realizari.
Zuzilici din pacate nu este vorba de o sedinta de promovari, ci una de "supravietuire". Ei vin sa vada cum sta treaba, la fata locului, si ce se poate face pentru a merge mai departe. Vom vedea ce se va hotari. Oricum multumesc pentru gandurile voastre.
Va pup si va doresc toate cele bune.
hcclara spune:
Salutare fetele!
Va multumesc pt urarile si gandurile bune ce mi le-ati adresat,sunteti niste dragutze!
Cornelia la multi ani pt Eric, sa creasca mare si voinic!
Tumpi, mi-am dat seama ca cu mine vorbeai de aspirator!
Zuzi, deci maine iar petreceti...
Marilena, nu mai plange, las ca te intorci cu ganduri limpezi si forte proaspete din ro! cand plecati?
Delia, ce ma distrezi...sa ne mai spui cate ceva!
Violeta, distractie placuta la inot!
Azi de la 10 ne-am dus la inot, s-a deschis un strand fain aici, dar la pret cam piparat, insa azi avand ziua mea e gratis pt sarbatorit plus o persoana insotitoare, asa ca ne-am dus cu copii si sora-mea...si ne-am balacit 4 ceasuri, copii vineti dar nu ieseau din apa, mie mi-a placut sa ma dau cu colacul printr-un tunel si la sfarsit m-a prostit sora-mea sa ne dam pe un tobogan cu apa, dar acolo erau vartejuri , prindeai viteza,intrai si sub apa , mai venea si cate un perete...sunt toata vanatai! apoi musafiri toata dupa-masa pana acuma seara, uf, bine ca a trecut si ziua de azi!
abia astept sa venim in ro sper ca joi, sau sambata!
aici vremea e nasoala, e frig, innorat!
va pup pe toate si va doresc o seara placuta!
tumpi spune:
Neata, cam liniste pe aici, dormiti?S-au va toropit caldura?Eu as mai fi dormit, ca ploia asta ma trage la somn,dar tb sa plec.
Asa ca am intrat sa-mi iau o cafeluta,dar se pare ca am sa va las eu la alegere, cafea, ceai cu diverse arome, galusti cu prune cine doreste,apa plata cu lamaie si multa voie buna.
O zi buna va doresc si o saptamana excelenta.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
neatza Tumpi, multumesc de cafea, am servit una caci mi s-a terminat ceaiul verde.
Galuste cu prune? ce-ti veni? :)
La multi ani cu sanatate Khristin! Nastere usoara!
Carmen, Iustin & Teodor
dordia2000 spune:
Buna dimineatza...
Wow ce de sarbatoriti... tutror si sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi!!!
Noi suntem ok, am avut un weekend ca toate celelalte...iar wek. viitor avem botezul lui Tudor...asa ca...saptamana asta sunt in focuri...si pregatiri.
Va poop ca tb sa merg la treaba.
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
carina spune:
Neata,
La multi ani Claudia! Sa fii fericita si sa primesti de la viata tot ceea ce iti doresti.
La multi ani sot de Zuzulina!
La multi ani Eric!
La multi ani Mik!
La multi ani Kristin!
Va salut pe toate, va multumesc inca o data pentru gandurile bune adresate iubitului meu. O perioada nu o sa mai scriu pentru ca am o groaza de chestii pe cap: la serviciu e extrem de aglomerat - tre sa las totul clar pana la concediu, avem de facut ceva instalatii prin casa destul de urgent, toata saptamana am de mers la stoma, iar joi am operatia de implant si tot asa. Sunt obosita si extrem de agitata asa doara o sa citesc ce mai povestiti.
Ioana: m-ai intrebat de aluat de foietaj acu ceva vreme - nu e greu de facut. Iti trimit PM cu reteta si metoda in cursul zilei de azi.
O saptamana minunata sa aveti,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Buna,
Carina, spor la treburi si sper sa scapi curind si de stomatolog.
Zuzi, sotului!
Uite AICI o poza cu motorul. Culoarea nu e ca in poza ci un rosu singeriu.
Khristin, si tot ce-ti doresti!
Azi m-am inscris la sala si am inceput cu o ora de Pilates si una de cardio + .
Miine vreau sa merg la Tai-Chi.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
hcclara spune:
'Neata!
Anda,Dordia, multumesc frumos!!!!
Tumpi, eu vreau galuste cu prune...ai facut? sau ai numai pofte???
Anda, spor la treburi si doamne ajuta sa fii gata odata cu stoma si multumita de lucrare!
Khristin, la multi ani cu sanatate si nastere usoara!
La multi ani sot de Zuzi!!!
pe mine ma doare partea dorsala de ieri de la toboganul ala, uf ca abia stau!!! dar o doare si pe sora-mea, da nu-i bai ca o doare ca ea m-a facut sa ma dau pe minunea aia!
Dordia, spor la pregatiri!
Azi nu stiu ce facem, vreau sa merg undeva sa-i iau la mami o poseta, si apoi vine un prieten de-a lui fiiu-meu la noi, dupa gradi!
Carmen, ati scapat de pampers de tot?
Marilena, tu pe unde esti???
pupici la toate si o saptamana buna!