Nou stil de viatza (216)
Raspunsuri - Pagina 13
dordia2000 spune:
Salutare!!!
Zuzi...youhoooo!!!! Aici sunt...si sunt ok. M-am trezit cu dimineatza'n cap...am spalat aragazul...si acuma mi-am pus de ceai...dupa care plec sa platesc tel, sa iau branza si una alta din piatza...si apoi o mica curatenie...si gata. Azi am chef de de toate...dar...sa vedem ce reusesc sa fac cu plozii in dotare.
Tzuni... si lasa mai ca vin ei...iar starea rea provine in mare parte si de la mansarda...asa ca...propune-ti sa fii ok si vei fi.
Mephala...tin pumnii pt pitic si sa dea Domnul sa nu sufere nici un pic.
Hcclara...sunteti de coma... Dar poate omul doar se intampla sa fie in preajma voastra....poate nu va urmarea. Dar mai stii???
Louisea...concediu placut!
Justa si la fel si tie!
Gata ca ma duc la treaba!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
hcclara spune:
Dordia, ce dulci sunt piticii tai, alea ultimile ce le-ai pus nu le vazusem pana acum! si buni e tare fericita cu nepotelul ei!
pai ba ne urmarea nenorocitul ca unde ne opream noi, se oprea si el si se holba la sora-mea, am intrat intr-una maga de pauci dar numai am intrat si am iesit si el dupa noi...m-am gandit ca i-o fi semanat sora-mea cu vreo fosta amica care l-o fi parasit...sau cine stie, o avea ciuda pe straini ca ne-a auzit vorbind romaneste, ca sunt si specimene din astea ce nu sufera strainii aici!
plec la dr, pupici!
carina spune:
Neata dragutelor,
Claudia: of, e plina lumea de tampiti. Ce program aveti in weekend?
Carmen: cum se simte puiul mic?
Lou: have fun!
Diana: spor la cumparaturi si curatenie!
Delia: te-ai mai reglat cu somnul?
Ioana: o zi minunata si tie. CUm te mai simti azi?
Tumpic: tu nu ai concediu anul asta?
Viiiiiiiiic: unde esti!!!!!!!!!!
Criss: iti trimit pupicul virtual zilnic.
Marilena: ai gasit actele? Pe cand planuiti minunea? Mara o sa fie cu voi?
Eu maine dupa amiaza am chef asa ca in seara asta si maine am de tras. O sa incerc sa fac poze si lista cu tot ce fac, poate mai ajuta pe careva candva.
Meniul de azi:
sandwich dintr-o jumate de chifla cu unt, mozarela si sunca slaba de curcan, 2 felii de cantaloup
piept de curcan la gratar cu ciuperci la gratar si salata de ardei copti
budinca de orez cu lapte si fructe
Va pup si revin,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Neatza.
Cuscra la multi ani pentru sot.
Carmen ma gandesc azi la voi sa treceti cu bine peste hop si pe puiul mic sa nu il doara nimic.
Louisea concediu placut.
Claudia mai sunt oameni de genul asta si nu ai ce face cu ei.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Anda daca ai intreb am sa iti raspund sincer.M-am ferit sa scriu sa nu fiu considerata un pic plecata cu pluta.Nu va mai fi nimic,din simplu motiv ca el vrea petrece si chestii care mie nu imi mai trebuie.Plus ca pentru aceasta petrece si pentru ce doreste trebuiesc bani si asta ar insemna sa aman pana la anu(si de unde am eu certitudinea ca la anu nu se schimba legea).Eu vroiam sa semnez sa iau actu si dupa sa depun de cetatenie.Asa ca nu va fi nimic,imi trebuie liniste ca numai pot.Nu dorm noaptea ,mananc incontinu,am niste dureri de cap de nici nu pot sta in picioare ,lista este mai lunga dar nu vreau sa o mai scriu.
Ma bucur ca Mara e sanatoasa ,ca nu intelege nimic si cel mai mult vrea sa vina vacanta sa plec sa ma odihnesc si sa il las si pe el cu gandurile lor.Ne va fi bine o perioada departe.Stiu o sa ziceti ca fug,dar chiar nu o fac ca vacanta(ce prost suna,ca de fapt eu ma duc la parinti) era de mult planificata ,numai ca eu o astept mai repede sa plec si sa ma odihnesc.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
Neata natiune!
Ioana, multumim de cafeluta. Am vazut ca a scris cineva ca se bucura ca te citeste in fiecare zi. Sincera sa fiu si eu. Stiu ca intr-o perioada intrai foarte rar si tare mult imi lipseai.
Meph, bafta azi la spital. Stau cu sufletul la gura sa aflu vesti de la voi.
Anda, mama ce buna pare praji
Gusta, eu una nu cred ca esti dusa cu pluta...relaxeaza-te, gandeste-te si fa ceea ce simti
Louisea, vacanta placuta
crys, LA MULTI ANI pt sotul tau.
l toata gasca
Delidana spune:
Salutare,
Acum am revenit si eu din oras, incinsa si transpirata; pur si simplu m-am "cojit" de haine ca ceapa, asa de bine lipite erau de mine. . Am mers cu sotul, calare pe motocicleta, el conduce, bineinteles. Atita praf, poluare, umezeala si caldura, mai rar; m-am bronzat cu mineci, ca tractoristii, si sint lipicioasa de parca sint data cu miere.
Saptamina viitoare planuim o excursie de 4 zile in Cambogia si a trebuit sa mergem in oras sa rezolvam una-alta.
La intoarcere am poposit pe la restaurantul nostru favorit, cu supe japoneze. Madelaine, iti trimit si tie o portie virtuala.
Carmen, ma gindesc la voi azi, sper sa treceti cu bine de operatie.
Gusta, ce pragmatica esti, una-doua sa rezolvi treaba. Nu mergea sa faceti cununia civila acum intr-un cadru mai restrins si petrecerea + ceremonia religioasa la anu'? Sau acolo nu se face asa?
Carina, mi-am mai revenit cit de cit dar azi-noapte abia am adormit. Daca nu sint obosita nu pot sa dorm si ieri n-am facut mare lucru asa ca...
Azi am vizitat o sala de fitness din apropiere, nou deschisa, cu tot felul de cursuri: aerobic, yoga, tai-chi, pilates, fitness. Vreau sa incep sa merg de saptamina viitoare. O sa se holbeze oamenii la mine ca la urs la inceput dar asta e.
Claudia, nu cred ca trebuia sa va speriati chiar asa, oricum erati doua, ce putea sa va faca? Mai ales ca zici ca era mic si pricajit. Si la o adica o geanta bine plasata cred ca rezolva situatia.
Asta imi aminteste de o zi in urma cu vreo 6-7 ani cind eram mai noua pe meleagurile tailandeze si ma intorceam acasa, pe jos. Un tip cu motocicleta tot aparea in fata mea. Nu i-am dat atentie, nici nu mi-am dat seama ca pe mine ma urmarea (mai ales ca n-avea nimic special, semana cu toti ceilalti thai: mic de statura, brunet si tuciuriu ) pina cind m-am uitat la motocicleta lui de care era legata o punga de plastic goala si mi-am zis: mai parca am mai vazut o motocicleta cu punga de-asta... Si merg mai departe...asta iar dupa mine, la un moment dat se opreste si zice ceva; eu ma fac ca nu pricep si plec mai departe; el iar imi iese in fata si incepe sa-mi faca complimente (mi-a zis ca sint frumoasa , doar atita am inteles); nu l-am bagat in seama. Si tot asa pina la un moment dat s-a plictisit omu' si m-a lasat in pace.
Ciudati sint peste tot, ce sa zic...
Lou, concediu placut!
Tzuni, foarte frumos film, l-am vazut si eu.
Ti-a mai trecut starea nasoala?
Zuzi, da, si-au amintit toti de mine, dragii de ei...dar tu ce memorie ai, sa-ti amintesti de "Fetita"...
Violeta, Ioana, Dordia,
Mik, te pregatesti de petrecere? Spune drept.
Va pup.
Edit, ca mincai niste litere.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Marilena: ma bucur ca ai scris despre situatia in care esti, iar eu personal nu te consider plecata cu pluta ci te admir pentru faptul ca ai taria sa spui nu unei situatii care nu iti mai este confortabila.
Madeleine: nu doar pare buna, chiar e fff buna, dar e bomba calorica.
Pe maine o sa fac un tort mai light decat prajitura de ieri si f aratos daca totul iese asa cum vreau eu.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Delia aici exista numai la primarie ca olandezul nu are nimic cu religia si dupa se dac o receptie(cine vrea) ,vin invitati,beau ceva un pic de muzica si atata.Eu una nu imi doresc nimic,ca cine sa vina la mine nimeni si din partea lui ce sa vad oameni care ma vorbesc pe la spate,pe care nu i-am vazut niciodata in 4 ani de zile.SI cel mai tare ma doare e ca asa a zis si el ca vrea si acuma s-a schimbat ii trebuie petrecere.
Usor nu imi este,dar poate e mai bine sa raman impreuna fara hartie si ce o fi o fi.
Marilena si Mara Augusta