Nou stil de viatza (216)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Nu, mai Zuzi, ca n-au de ce sa nu vina.... Doar ca se lasa asteptati cu balonare, lene, irascibilitate....

Cine vrea film de dragoste lacrimogen si simpatic: The Notebook. Pana si io am bocit (de la rushi, fireste! )

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anda sotului, sa fie sanatos si iubit si tu la fel alaturi de el. Sa fiti fericiti si impliniti.

Carmen il pupam pe Iustin si speram sa nu se mai intampla. Asa am patit si eu cu Isabella cand a trebuit sa-i faca interventia la dinti. Abia dupa vreo 45 de minute i-au gasit o vena in calcai. Va .

Violeta bafta multa la servici si sa stii ca e posibil de la anticonceptionale sa ai efecte secundare. In cazul tau "pofta de mancare". Ce mai face Dordia?

Claudia arati tare bine.

Marilena Acum ca te-ai hotarat iti urez "Casa de Piatra" si un bb la fel de frumos ca Mara.

Laura bine-ai revenit in tara. Spor la renovat c-am inteles c-o sa dureze ceva vreme.

Delidana sa-i alinti pe "dulai" si din partea mai, da? Ca tare-s dragutei. Ce-ti face "fetita' care era cea mai atasata de tine? Ea cum te-a primit? Te-a "spalat" bine?

Madelaine si mie mi-a fost dor de voi. Sper sa reusesc sa-mi fac timp ca sa pot fi la fel de activa ca si inainte.

Ioana ce surpriza placuta sa te citesc zilnic. Te si pe tine si pe nazdravana ta.

Revin!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
citat din mesajul lui Tzuni

Nu, mai Zuzi, ca n-au de ce sa nu vina.... Doar ca se lasa asteptati cu balonare, lene, irascibilitate....

Tzuni mic si drag si scump si pisicos

Aici sa stii ca-ti dau dreptate. Si eu am fost asa in ultimile zile de Cuba.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Am ajuns acasa pe la 19.30, super obosita, cu dureri de ochi. A trebuit sa fac o situatie dupa o balanta, in care cifrele sunt super mici si confundabile. Am inceput-o azi si o termin maine. Trebuie si tradusa in engleza.

Multumesc mult fetelor pentru incurajari. Stiu ca va trece, sper si bine. Luni avem sedinta mare, asa ca vom vedea.

Ioana concediul de obicei il iau in august, a doua perioada. Probabil ca si anul acesta la fel. De plecat nu stiu inca unde voi merge.

Carmen imi pare rau pentru cel mic ca a fost chinuit. Asa sunt unele asistente "incepatoare" Bafta maine si sanatate multa.

Zuzi asa este, mi-a spus si doctora ca s-ar putea sa-mi dea pofta de mancare. Asta este, mai am o cutie si termin cu ele.

Azi am mancat:
- un mar si un iaurt mare
- cartofi innabusiti cu ceapa (o portie ramasa de aseara} cu telemea de vaca, 3 rosii si 2 feliute de paine Dieta.
- dulcele de rigoare: 3 minichecuri ( un total de 105 grame). Dar e bine ca le-am terminat si altele nu mai cumpar.

Sambata merg la dentist sa-mi probez coronita. Este gata de azi dar nu am cum sa ajung. Dupa care s-ar putea sa merg la servici, daca au nevoie de mine. Eu sper sa nu , dar dupa cum stiu ca imi este norocul, nu cred ca scap.

Am bagat la spalat o masina de rufe, asa ca va parasesc pentru moment. Incerc sa mai revin.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Mai fetelor, parca traiesc un vis urat!!! m-am bucurat toata ziua ca merg in sfarsit cu sora-mea in oras fara copii!!! si cand colo nici n-am ajuns bine si a inceput sa ne urmareasca unul la iesirea dintr-un magazin! si mi se parea ca se uita intr-una la sora-mea. era mic de statura cu un rucsac galben pe umeri si unde ne opream noi se oprea si el, unde intram noi, el dupa noi! si ne era o frica...tremuram amandoua! strada plina ca era abia ora 6, atunci l-am sunat pe sot sa-l intreb unde sa mergem si ala a luat-o putin mai incolo si apoi noi am uschit-o intr-un alt magazin mare, atunci am iesit prin spate si am fusgit o strada mai departe intr-un fel de mall dar mai micutz! desi n-am mai avut chef de nimica, ne-am mai uitat noi la cate ceva, magazinul ala era pe 3 etaje, si am zis hai jos sa-i iau lui Marc opincutze pt sport de gradi,mai fetelor, si cine credeti ca intra in magazin! Urmaritorul! am ingalbenit cand l-am vazut, ce mi-a sarit in ochi era ca avea verigheta si sora-mea mi-a zis ca si ei i se parea ca la ea se uita! atunci am fugit ca nebunele si am taiat-o la bici si am venit prin parcuri direct acasa! nu s-a luat dupa noi ca n-ar fi putut, dar in oras nu mai mergem de acum fara sotul meu!
Vreau acasa, nu mai vreau sa stau aici! de ce mie mi se intampla toate??? am ajuns acasa si inca ne tremurau picioarele amandurora!

Carmen, imi pare rau ca l-au chinuit pe Iustin, saracutzul! ma gandesc maine la voi!
Marilena, am lamurit-o sa renunte deocamdata, cat timp sunt asa taxe n-are rost!
Zuzi, multumesc frumos, mai spune-ne ceva de voi, cum sunteti?
Anda, mi-a placut tortul mult, as fi mancat si io o felie!

va pup, ma duc sa facem un remi, poate ma destind umpic!

Mergi la inceput

tumpi, dar sunt niste preturi din alea, de numai sa te uiti! pt mine sunt mult prea scumpe, degeaba imi plac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Eu am trecut sa va salut. Maine plecam in concediu pt cateva saptamani Ne auzim la intoarcere (ca nu-mi iau laptopul cu mine ;)

Carmen multa sanatate si sa treceti bine peste operatie

la toate

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit.
Am terminat de spalat si m-am uitat pe la tv. Ma enerveaza ingrozitor aceasta campanie de strans bani pentru Anca Parghel. Se face prea multa publicitate si se pare ca ea saracuta nu mai are nici o sansa. Ce se va intampla cu banii stransi dupa disparitia ei? Vor beneficia baietii ei? Nu este corect. Exista atatia oameni, tineri sau copii in situatia ei si care nu au bani....

Louisea vacanta placuta!

Va las acum ca mor de somn.
Pup toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Un ,o si o pt fiecare.Va doresc un weekend placut.

Mergi la inceput

'Neata!
Crys, la multi ani sotului tau, multa sanatate si bucurii sa va dea D-zeu!

Carmen, ma gandesc la voi, sa treaca Iustin cu bine peste operatie!

weekend placut tuturor!

Mergi la inceput