RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Voua chiar nu va este rusine? Ma refer la persoanele "acide"care in numele unei campanii "umanitare" de strangere de fonduri arunca in stanga si-n dreapta cu rautati pt. ca nu sunt sustinute de proprietarii DC.

Sunteti pe un forum privat unde va sunt respectate opiniile.
Daca ati uitat cititi denumirea acestui forum:Desprecopii.com.
Acum ganditi-va despre ce copii vorbim aici!
Despre o copila care a ramas insarcinata dupa un contact sexual cu unchiul ei si care poarta in burtica un copil care este viabil.
Acum chiar nu ati cazut pe ganduri?Cum poate un forum Desprecopii sa sustina o campanie pemtru avort?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Rusine de ce sa-mi fie B.nica? Te poti exprima, asa frumos, cu cuvintele tale, strict la subiect si nu cu divagatii la ce-o fost mai intai : oul sau gaina?

Te previn, vezi ca sant acida, si orice referire la pro-contra avort, ti-o voi reteza din scurt, in caz ca nu ai inteles bine ca nu despre asta vorbim in acest topic. Dezbaterile sant pe celalalt subiect , si sant sigura ca postarile tale de medic distins sant asteptate cu nerabdare pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Avamaria, ca sa evitam orice fel de neintelegere, avertismentul ti l-am pus eu pentru atitudinea constant beligeranta si lipsita de respect fata de participantii la discutie (si cea de fata si altele dinainte).
Aproape toate participantele la discutia de fata functioneaza pe acest forum de multi ani de zile si isi pot continua disputa fara a mai avea nevoie de incitari inoportune si lipsite de substanta.
Te rog utilizeaza putina autocenzura daca vrei ca postarile tale sa fie apreciate si de ceilalti membri,
multumesc,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Andrada
Aproape toate participantele la discutia de fata functioneaza pe acest forum de multi ani de zile si isi pot continua disputa fara a mai avea nevoie de incitari inoportune si lipsite de substanta.

Ca intotdeauna, exista cineva care vrea siiinjjjjeee, care vrea galerie, spectacol live (si nu ma refer doar la avmaria)!! N-am idee de ce a Mirela a publicat aici schimbul ei de mesaje private cu Ev.Z., insa pare clar ca acolo s-au strecurat erori pe care fetele implicate vor sa le clarifice (mai ales cele legate de bani, care pot fi oricind intrepretabile). De aceea, cred ca discutia se putea purta doar intre ele, pe de o parte, si Mirela si Admin, pe de alta, fara a fi poluata cu alte interventii rautacioase si rauvoitoare. Asta macar din respect pentru cei care chiar fac ceva:
- pentru DC, prin care se stringe acest fond de consiliere, si al carui punct oficial de vedere il inteleg, il respect si mi se pare normal, si
- pentru fetele care si-au asumat o uriasa responsabilitate. Una pe care statul roman ar fi trebuit sa si-o asume de la bun inceput; aceea de a asigura suport pentru copila de 11 ani, violata si insarcinata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

quote:
Originally posted by avmaria

Desprecopii, mea culpa, nu citisem cu atentie postarea ta, altfel m-a fi indignat pe loc :

"Cred ca - pentru a respecta adevarul - trebuie ca ziarul vostru sa precizeze ca persoane de pe forumul www.desprecopii.com ii asigura transportul in Marea Britanie.
Deja biletele au fost cumparate. Cred ca este necesar sa nu induceti lumea in eroare si sa precizati exact CINE sunt cei care s-au implicat in aceasta actiune. Nu foloseste nimenui faptul ca voi sunteti foarte vagi in articolele voastre. Nu ziarul vostru face asta ci site-ul www.desprecopii.com !"

Cum este posibil sa faci o asemenea afirmare publica, ziarului EVZ, cand concomitent pe DC zbrobesti orice asemenea initiativa, si te comporti exact la opusul a ceea ce ai afirmat? Cand pe DC afirmi sus si tare ca Dc e desolidarizat de aceasta campanie a aducerii fetitei in Anglia, cand sabotezi cu inocenta singurul topic in care se putea discuta despre asta, cand ne obligi pe toti sa ne schimbam PMuri. Sant de acord cu ce s-a mai spus, pentru reclama nu te dai in laturi de la nimic...

Cum poti sa spui EVZului

"In plus, am acceptat ca o actiune de colectare de fonduri pentru acest scop sa se desfasoare pe forum. Orice solutie in cazul fetei este mai buna decat indiferenta!",

ca sa spui pe urma

"Persoana care s-a oferit sa plateasca este membru www.desprecopii.com - si peste 30 de personae au inceput sa ii plateasca in contul personal – bani = pentru a o ajuta cu aceasta cheltuiala.Vezi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123236 (este din UK)"

si mai pe urma pe DC

"Am inteles ca Vikinga strange un fond pentru pro-avort. A fost foarte clar pentru oricine acest lucru. "===============================

"Te rog sa te calmezi si sa citesti ce am spus in comunicat. " - nu mi te adresezi, dar ma revolt atata timp cat ce ai spus in comunicat este in defazaj total cu ce scrii aici.
Am mai constatat metoda pumnului in gura si ti-am adus-o la cunostiinta. Am mai constatat ca reclama e mai importanta decat respectarea regulilor deontologice vehiculate pe acest site, si ti-am adus-o la cunostiinta. Cine nu-si aduce aminte n-are decat sa bage un search pe profilul meu - dar grabiti-va ca prevad ca se va sterge in curand. Dar de data asta intreci limita cu manipularea, si nu am decat o explicatie : amploarea nationala a cazului si interesele tale proprii.

Spune-mi Desprecopii, tu chiar crezi ca ti se poate trece orice cu vederea pt simplul fapt ca esti proprietara acestui forum? Pe tine chiar te "incalzesc" postari lingusitoare ca ale lui She, sau poti admite ca mai poti gresi si tu - ca orice om ce esti, si ca nu orice cap ce depaseste linia consensului e neaparat carne de tun ce trebuie strivita

Dupa cum vezi, m-am facut avocatul diavolului, si astept pedeapsa cu seninatate

o fi avmaria acida si doritoare de sange, da' io una o inteleg.
cred ca s-ar fi putut evita toata "debandada" asta daca asa cum s-a spus acum cateva zile, se deschideau cele doua subiecte cu 1.strangerea de fonduri pentru terapie si 2. pentru calatoria si operatia din Anglia iar pentru cele doritoare de dezbateri subiectul care cred ca in continuare este deschis.
si daca totusi s-a luat hotararea ca site-ul nu vrea sa aiba de-a face cu subiectul nr 2 atunci nici sa nu fie pomenite fetele prin mailuri catre ziar ca membre ale site-ului, ca nu in calitate de mebre DC s-au implicat personal in actiune. deci de ce mentionarea?

P.S. nici io n-am primit nici un nr de cont de la voljena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Andrada, eu ma tot miram cum de nu am primit mai devreme avertisement, la cum functioneaza lucrurile pe aici. Dar vezi, ca-n general, cand nu ne place o atitudine, incepem cu avertizarea. Nu se da cartonas rosu pt o atitudine generala ci pt o "fapta" clara, sau cand e deja un cartonas galben dat. Ca la meciurile de fotbal. Cat priveste recenta mea participare pe aceste forum vs vechimea veteranelor, zau daca pricep ce legatura are acest factor subiectiv cu continutul discutiei. Eu nu urmaresc ca postarile mele sa fie apreciate de ceilalalti, daca asta as fi dorit bineinteles ca as fi procedat altfel. Eu doresc ca in postarile mele sa pot exprima ceea ce gandesc, chiar daca aceasta nu convine mai marilor acestui site. Si asum consecintele actelor mele.

Lilanda, mi se pare nelalocul ei sublinierea ta cu cei care chiar fac ceva. Eu sant "doamna" care a trimis 75 euros vikingei, si cred ca in calitatea mea de donator aveam dreptul sa ma revolt in fata unor asemenea "greseli" - pe care eu le-am calificat drept calomniatoare la adresa Voljenei si a lui Snee.
Si nu, nu cred ca era destul sa se confrunte ele intre ele, asta mi-a fost concluzia dupa ce am citit mesajul Damei, caci ca ea gandesc prea multe :
"Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului. "

Oricum, astazi e duminica. Doamne ajuta sa fie totul bine pt Florina, asta e esential pentru mine, restul e prea putin important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Off topic. Eu sint unul din utilizatorii care au citit topicul asta si nu s-a bagat pina acum. Pentru ca aici nu se discuta despre fata de 11 ani ci despre neintelegerile dintre administratori si unii utilizatori. Sincer eu nu inteleg prea bine de ce exista neintelegerile respective, nu pot sa am o parere clara despre asta si nu cred ca ar trebui sa fiu eu judecator.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Off topic. Eu sint unul din utilizatorii care au citit topicul asta si nu s-a bagat pina acum. Pentru ca aici nu se discuta despre fata de 11 ani ci despre neintelegerile dintre administratori si unii utilizatori. Sincer eu nu inteleg prea bine de ce exista neintelegerile respective, nu pot sa am o parere clara despre asta si nu cred ca ar trebui sa fiu eu judecator.

Si eu la fel. Am citit tot subiectul si nu m-am bagat, pentru ca nu cred ca as fi in stare sa-mi asum responsabilitatea morala in cazul in care se intampla ceva cu fetita.
Insa ce faceti voi aici se numeste "ca la usa cortului". Si dincolo de toate nu ajuta practic cu nimic fetitei, doar va ajuta pe voi sa va aratati care-i mai tare-n muschi.
Si asta dintr-un punct de vedere strict neutru.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by avmaria
Eu sant "doamna" care a trimis 75 euros vikingei, si cred ca in calitatea mea de donator aveam dreptul sa ma revolt in fata unor asemenea "greseli" - pe care eu le-am calificat drept calomniatoare la adresa Voljenei si a lui Snee.
Si nu, nu cred ca era destul sa se confrunte ele intre ele, asta mi-a fost concluzia dupa ce am citit mesajul Damei, caci ca ea gandesc prea multe :
"Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului. "

Oricum, astazi e duminica. Doamne ajuta sa fie totul bine pt Florina, asta e esential pentru mine, restul e prea putin important.

Bravo ca te-ai implicat

Atunci cind s-a inchis subiectul care se vroia de sprijin pro-choice, cele care sustin actiunea din Marea Britanie au ales sa faca donatii, pe privat, prin vikinga. De aia, drept sa spun, nici eu n-am inteles solicitarea dalmei de a iesi lumea la rampa, ba mi se pare chiar deplasata :-(

Pe de alta parte, fetele implicate sint desupra oricarei suspiciuni, iar cine crede contrariul nu merita nicio o atentie. In plus, cei care au ales sa le sprijine au facut-o de bunavoie si de-aia le rog pe fete sa se gindeasca inainte de a decide trimiterea banilor inapoi. Conteaza mai putin sustinerea, aia simbolica, decit parerea pe care ar putea s-o aiba unii sau altii pe un forum??
Tin pumnii sa fie totul bine pentru Florina!! Asta e, intr-adevar, cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by Adela99si daca totusi s-a luat hotararea ca site-ul nu vrea sa aiba de-a face cu subiectul nr 2 atunci nici sa nu fie pomenite fetele prin mailuri catre ziar ca membre ale site-ului, ca nu in calitate de mebre DC s-au implicat personal in actiune. deci de ce mentionarea? P.S. nici io n-am primit nici un nr de cont de la voljena
Scurt si concis asa stau lucrurile.Nu am avut timp ieri seara sa mai stau pe net, acum incep sa trimit emailuri ori PM-uri celor 17 care si-au anuntat intentia de a sustine operatia in Anglia. Fetelor daca nu ati trimis, din mesajele primite majoritatea au spus ca se vor ocupa de asta luni-marti-miercuri, nu o mai faceti. Nu trimiteti banii daca aveti deja datele mele. Va rog. Nu mai este cazul, nici eu nu am un cont al Voljenei, si cum ea nu mai doreste ajutorul cuiva, si pe buna dreptate dupa ce s-a intimplat pe aici, nu mai putem decit sa-i transmitem suportul moral ori injuraturile, fiecare dupa cum prefera. Ca vad ca e voie.Fetita e acum importanta si vestile despre ea.Stiu de 3 sume care ar putea fi deja trimise, fetelor iau legatura cu voi in particular sa stabilim amanuntele retrimiterii.Asa e, cei 75€ primiti, sunt de la Avmaria, retrimit prin pay pal.Si cu asta m-am lecuit! Nu mai imi trebuie sa amestec banii cu DC-ul.Ma simt ofensata ca cineva isi permite sa vorbeasca in numele meu in necunostinta de cauza, mai ales cind e vorba de bani. Banii altora colectati de mine. Grija mare pt ca e o tema sensibila. Eu una nu mi-as permite.Nu sunt 30 de persoane, nu a existat un subiect liber de organizare, am luat legatura cu multe pe yahoo, ori prin PM pe DC si pe alt forum, nu am trimis "sume importante" in contul ei , de fapt nici nu-l am, am primit numai cei 75€ de la Avmaria si 30€ de la o prietena buna care frecventeaza alt forum. Daca Mirela face declaratii cu presa pe baza unor lucruri neverificate e problema ei. Si mai ales fara sa ceara permisiunea Voljenei. Era clar ca suma e acoperita initial de ea si chiar sa fi fost 30 de persoane care mi-ar fi trimis cine stie ce sume, tot nu acopereau costurile nici pe jumate.De fapt pe forumul EvZ am vazut de acum citeva zile reactia desprecopii, nu era vb numai de acel .ro si .com, nu minimalizati. De ce ai mai facut public un schimb de mesaje privat intre tine si o ziarista, iar nu inteleg. Zic doar asa ca nu e frumos. Ca ideea se regasea in ce ai scris pe forumul EvZ, public.Mirela a scris un mesaj public si acolo in care a spus ca interventia e sustinuta de membrii DC. Fara sa-i ceara acordul Voljenei! Fara sa ma intrebe macar despre citi membri exclusiv DC e vorba! Macar daca ar fi formulat cit de cit in corelatie cu adevarul, zicind de ex..da suntem mindri ca doamna din anglia e si membru DC si alte citeva membre DC doresc sa o sustina, dar cum pozitia noastra e alta, am inchis subiectul respectiv. Ca nu e Mirela mama si noi copiii cei prosti. Nu e tutorele nostru sa vorbeasca fara sa ne intrebe. Si trecea si treaba asta, am zis, lasa ca nu e mare lucru. Am observat ce a scris acolo, am considerat ca nu e fair play, dar in fine, am zis ca nu-s importante discutii de genul asta. fetita e importanta. Atit!Dar surpriza, inchide subiectul pe DC in care am incercat sfios sa vorbim despre operatia din Anglia si ieri scrie un mesaj glorios, in care ea singura incepe un scandal. De ce?Sheanna vine imediat si vorbeste de minicuna si destabilizare si alte minuni din astea. Din partea cui? Te rog frumos sa revii sa-ti ceri scuze, daca doar ai deraiat din cauza avintului speechului demn de o tribuna in aplauze furtunoase. Cine si cu ce a mintit in toata povestea asta, poti spune mai clar?1. Voljena cind si cu ce anume.2. Vikinga cind si cu ce anume.3. iti dau pasaDaca sunteti administratori ori moderatori pe acest forum, va org purtati o discutie civilizata si mai ales concreta. Fara divagatii, autovictimizare, demagogie si acuzatii fara fond. Nu e nevoie de discursuri de impresionare a membrilor DC, de lacrimi in public, daca reusiti sa respectati 3 membri in particular in asa o situatie, dovediti mai mult.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput