RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Foarte bine ai intervenit ADMIN... mi se pare atat de logic incat nu stiu cine nu pricepe ce ai scris tu aici, poate doar cine nu vrea sa priceapa. In rest, rautatile, cum ai zis si tu, o sa treaca, o sa le treaca membrilor care le fac, si ce e important pt.tine e acum SANATATEA. Multa sanatate, of! sa poti repede inapoi... stiu de la sotul meu care a avut alungire de femur (1 an!!) cat e de greu sa stai la pat... sa visezi din nou cum ar fi sa mai joci fotbal, sa mai mergi pe bicicleta, sau sa mai poti alerga, sau doar sa mai poti merge NORMAL....

Multa sanatate!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Si eu vreau sa trimit o suma pt fetele care o ajuta sa ajunga in Anglia, am datele de la vikinga unde sa trimit, luni dimineata voi merge la banca.
Eu inteleg problema la modul cum o inteleg fetele pro choice, si le apreciez pt asta. Sunt asistent social si stiu ce vorbesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Dama, ai dreptate, sant acida, tai si spintec cand am de-a face -din punctul meu de vedere, total subiectiv - cu lipsa de coloana vertebrala, cu defamatii voite, cu vorbe si invaluiri si cu flori in loc de-un raspuns la o intrebare.
Dar eu te intreb pe tine : esti tu chiar asa de lipsita de discernamant ca incerci sa afli unde "sta adevarul la ora asta"? Tu nu ai o opinie personala? In cazul asta, ai dreptate, mai bine numara punctele, dar iti sugerez - asa acida cum sant - sa o faci in tacere, caci nu vad oricat ma stradui care ar fi beneficiul postarii tale in acest context.

Mergi la inceput

Karligutza, poti sa exprimi aici o idee atat cat sa sper s-o inteleg si eu? Adica concret. Iti multumesc in avans

Mergi la inceput

Admin, te inteleg si te rog raspunde-mi : ce intelegi prin SA AJUTAM

"Revenind la cazul acesta, s-au facut multe interpretari, s-au facut acuze, s-au facut si greseli, dar traiesc cu impresia ca nu este momentul sa ne luam la ciomageala ci din contra, este momentul sa lasam la o parte micile orgolii, rautatile de moment, simpatiile sau antipatiile, este momentul sa ne unim fortele ca sa AJUTAM! "

"Nu suntem de acord cu avortul dar suntem de acord cu orice fel de ajutor, si apreciem foarte mult pe cei care trec la fapte! "

Admin, ii accepti pe cei care o sustin pe Florina in a avorta sa scrie in paginile voastre? DA sau NU? Daca DA, poti deschide un subiect out of dezbatere cu precizarea ca subiectul are ca singur scop aducerea la cunostiinta a celor interesati de starea Florinei?

Poti publica o dezmintire a acuzelor aduse pe nedrept cum ca persoanele implicate au primit bani pe contul lor personal ? DA sau NU?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

Admin - n-am timp acum ca ma ocup de detaliile calatoriei in anglia... dar promit sa revin cu o analiza pe text

o singura remarca - mi-ai amintit de expresia romaneasca "a intors-o ca la ploiesti"

si pt ca zau nu am timp sa caut in textul tau stufos - indica, te rog, paragraful care-mi raspunde la intrebarea despre contul meu personal si aia peste 30 de donatori care pompeaza in el...

in caz ca tendonul nu-ti permite as putea sa-mi rog avocatul sa caute el... sanatate maxima iti doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pt Admin si Mirela: am urmarit tot subiectul Florinei si da, senzatia este ca mai discret sau mai pe fata tot ce a venit din tabara pro choice a fost inabusit ...

va inteleg dorinta de publicitate (btw- 60% din google vine si din traficul pe care userii acestui site il fac) dar mirela s-a grabit cu afirmatiile gen ..cont...30 de pers.. etc ;

sunt convinsa in continuare ca medicii din anglia vor lua cea mai buna decizie pentru florina!
nu prea inteleg de ce vikinga ar trebui sa returneze banii :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

si inca ceva: corect ar fi sa retractati afirmatiile respective... asa ca sa dovediti ca sunteti fair play!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Eu m-am oferit sa ajut financiar si vreau doar sa spun ca n-am primit nici un cont personal.

idem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Punct si de la capat!
Deci, sa ne intoarcem cu ceva timp in urma, nu de alta dar povestea pare sa se repete. Va amintiti de Proiectul Sara, la vremea respectiva mi-a lasat un gust amar, va amintiti cum s-a terminat? Oare cine a avut cel mai mult de suferit? Dc-ul sau Sara? DC-ul s-a implicat de fiecare data cu Sara oare ce s-a intamplat?
De data asta un alt copil are nevoie de ajutor, nu atat de bani, cat de ajutor specializat... desi pana la urma tot la bani ajungem, pentru ca ajutorul specializat nu vine pe aripile vantului, da` poate oi fi eu blonda si nu inteleg ce se urmareste de fapt prin adunarea unui fond pentru consilere specializata.

Acest fond - va fi folosit insa pentru consiliere terapeutica de specialitate in cazul in care
1. fetita va aduce copilul pe lume (in acest caz si pentru un pachet de ajutor material legat direct de necesitatile cazului)
2. medicii vor decide avortul - in acest caz fetita va avea nevoie de consiliere de specialitate. Un avort nu este o extractie dentara.

Parca despre asta era vorba, nu?

S-aveti o duminica placuta!

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)

pozne-npoze

Mergi la inceput