RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Si eu m-am oferit sa le ajut pe fete tot prin Vikinga.Inca nu am facut-o din motive financiare iar acum din cate vad nu mai este nevoie.Raman la convingerea ca e odios sa obligi un copil sa nasca un copil din viol si incest si ma bucur ca macar 2 OAMENI au fost de partea ei si au facut tot posibilul sa o ajute.Altceva nu mai am ce spune.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
avmaria spune:
quote:
Originally posted by dama
Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului.
Mami de David & Patrick
Dama, eu iti dau o sugestie : sa citesti cu atentie continutul mesajelor inainte sa numeri punctele... Sper ca nu e prea mult ceea ce iti cer - sau poate m-am inselat in ceea ce priveste sensul intrebarii tale retorice?
voljena spune:
dama - io ma bazez pe profesionalismul medicilor din anglia.. tu la ce garantii ai avea pretentia in situatia data?
dama spune:
quote:
Originally posted by avmariaquote:
Originally posted by dama
Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului.
Mami de David & Patrick
Dama, eu iti dau o sugestie : sa citesti cu atentie continutul mesajelor inainte sa numeri punctele... Sper ca nu e prea mult ceea ce iti cer - sau poate m-am inselat in ceea ce priveste sensul intrebarii tale retorice?
Avmaria, iti multumesc pt sugestie, desi acida, aciditate pe care ti-am simtit-o dealtfel si in postarile de pe topicul initial si sincer eu nu am nimic cu nimeni si mi-am declarat deja rezerva fata de oricare din tabere.
Repet, tocmai pt ca am citit si pozitia proprietartului site-ului si mai apoi si replica a doar 2-3 persoane care acuza aceasta pozitie, voiam sa stiu unde sta adevarul, nu ca imi place mie sa stau sa numar la ora asta.
Mami de David & Patrick
avmaria spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Si eu m-am oferit sa le ajut pe fete tot prin Vikinga.Inca nu am facut-o din motive financiare iar acum din cate vad nu mai este nevoie.Raman la convingerea ca e odios sa obligi un copil sa nasca un copil din viol si incest si ma bucur ca macar 2 OAMENI au fost de partea ei si au facut tot posibilul sa o ajute.Altceva nu mai am ce spune.
Blackpanterro, de ce sa nu mai fie nevoie? pt ca fetele din bun simt, dupa acuzatii de hotie si de bagat banii in buzunar complet pe nedrept au reactionat ca atare? Cu ce se schimba situatia fata de cea dinainte? Cu nimic. Nicidecum intimidarea din partea DCului nu trebuie sa fie un motiv.
PS : Vikinga, multumim mult pt implicarea ta, si te rog din suflet nu te lasa intimidata. Cum adica sa trimiti banii inapoi? Da ce cui trebuie dovedit ceva? Hai sa fim seriosi !
dama spune:
Voljena, macar garantii de viata a fetitei.
Si chiar esti 100% asigurata ca profesionalismul acolo garanteaza macar asta? Nu mi-o lua in nume de rau, nu am nici o intentie, ci pur si simplu imi pun intrebarea caci recunosc ca mie mi-ar fi greu sa ma implic intr-un astfel de caz in fata caruia atatia oameni in tara au dat inapoi (vorbesc aici de avort, desigur).
Mami de David & Patrick
admin spune:
Am si eu cateva observatii la acest subiect. S-ar putea sa fiu un pic emotional si pe alocuri dur dar am un motiv intemeiat: sunt in Romania, departe de cei dragi, iar in timp ce voi despicati (cu rautate as putea spune) firul in patru, eu aveam un accident sportiv care ma va tine la pat 2 luni de zile. Am plecat in Olanda pe picioare si ma intorc in ghips, in scaun cu rotile. Este vorba de ruptura tendonului lui Achile la piciorul drept.
Dar nu despre mine este vorba aici. Aici este vorba de o fetita care trebuie ajutata. Nu ma intereseaza cine este in spatele campaniei, ci este important ca aceasta se intampla. Iar daca Desprecopii.com are o mica contributie, fie si prin simplul fapt ca ofera platforma unde lumea poate sa comunice si sa se uneasca in scopuri nobile ma face fericit ca sunt la baza acestui site. Si aici nu ma refer numai la acest caz, ci la multe altele care au mai fost.
Revenind la cazul acesta, s-au facut multe interpretari, s-au facut acuze, s-au facut si greseli, dar traiesc cu impresia ca nu este momentul sa ne luam la ciomageala ci din contra, este momentul sa lasam la o parte micile orgolii, rautatile de moment, simpatiile sau antipatiile, este momentul sa ne unim fortele ca sa AJUTAM!
Ma refer aici la toata lumea, inclusiv la Mirela care a reactionat personal la faptul ca EvZ a folosit .ro in loc de .com. Si va spun sincer ca nu a reactionat din dorinta de promovare ci pur si simplu din tensiunea acumulata in timp de multe alte confuzii similare care pentru noi propietarii au devenit iritante (este ca si cum cineva ii poceste in mod regulat numele „copilului tau". Te irita).
Revenind la pozitia oficiala desprecopii.com, asa cum ati intuit ea este pozitia oficiala a administratorilor acestui site, un site care in cei 8 ani de activitate s-a transformat intr-un element mediatic , cu reclama, cu pozitii oficiale, cu vizitatori fericiti sau mai putin fericiti. Este ca la TVR: exista reclama, exista telespectatori fericiti, exista telespectatori nefericiti, exista emisiuni bune cum exista si unele mai putin fericite. Iar cand TVR face communicate de presa nu intreaba telespectatorii ce parere au ei. Ei bine, noi nu prea facem communicate, iar cand o facem tinem des cont de parerea voastra dar exista momente cand nu consideram necesar.
In rest, noi apreciem critica, dar mai ales cea constructiva si nu cea facuta cu rea vointa de oameni care te pazesc la tot pasul (vorbesc aici la modul general si nu la subiect, asta ca sa nu sariti iar in sus).
Revenind la caz si la pozitia oficiala, am crezut ca am fost foarte
clari: Nu suntem de acord cu avortul dar suntem de acord cu orice fel de ajutor, si apreciem foarte mult pe cei care trec la fapte! Nu ne analizati prin prisma diferentei de opinie ci pentru faptul ca sustinem orice initiativa de ajutorare. Cine doreste sa citeasca printre randuri, sa faca interpretari, nu are decat dar nu ne cereti sa va raspundem la fiecare virgula. Pur si simplu nu avem timp.
Deci:
- Pozitia oficiala a fost un mesaj si nu l-am inchis ca sa va bagam pumnul in gura, ci pur si simplu pentru ca asa este o pozitie oficiala. Se transmine si gata! Faptul ca nu am inchis acest subiect si va lasam sa va spuneti parerile in continuare este exemplu clar ca puteti comenta aceasta pozitie oficiala. Dar asta nu inseamna ca noi ne vom schimba aceasta pozitie.
- Referitor la CINE strange banii putem sa va spunem ca admiram pe toti cei care o fac. Noi am renuntat sa o facem si stim cat de greu este acest lucru. Nu am acuzat pe nimeni, NICIODATA ca ar dori sa deturneze fonduri si in nici un caz nu am obligat sa se depuna banii in conturi ale membrilor de la desprecopii.com. Toate informatiile despre conturi au la noi pe site character informativ si nu obligam pe nimeni cu nimic. Si inca o data, noi nu avem conturile oficiale desprecopii! Ele sunt ori conturile directe ale celora care au nevoie de bani sau al celora care doresc sa se implice.
- Referitor la cine ia credit pentru actiuni va putem spune ca: ni s-a parut corect ca cei care se implica in campanile sa nu ramana anonimi.
Am gresit ca am incercat sa-i evidentiam fara sa le cerem acordul. Mea culpa.
- Recitind comunicarea cu EVZ, imi dau seama ca unii dintre voi pot interpreta gresit formularea unor paragrafe DAR as dori sa va afirm inca o data CA NU ESTE VORBA DE PROMOVARE ci pur si simplu de iritarea creeata de folosirea .ro in loc de .com. Poate nu era momentul de a reactiona emotional in baza acestei iritari… deci si aici MEA CULPA.
Si poate este interesantde stiut: peste 60% din traficul nostrum este de la Google, vreo 20% direct, si chiar nu avem nevoie de referiri de la EvZ. Dar ma rog … nu intru in detalii tehnice.
- Vreti sa dati cu rosii in continuare… este dreptul vostru dar
traiesc cu impresia ca Desprecopii.com ramane totusi un site de referinta pe internetul romanesc, cu multe succese in campanile de ajutorare, un site care si-a castigat respecul.
Si faptul ca o parte dintre cei care dau cu rosii sunt oameni care au plecat de pe forum si au revenit - ne da speranta ca o sa le treaca si de aceasta data supararea si vor sustine in continuare aceasat comunitate. Faptul ca sunt din nou printre noi ne da sentimentul ca si asa cu micile noastre probleme suntem si vom ramane o familie unita. Vreti voi ca saptamana aceasta noi administratorii sa fim oaia neagra…. fine with us!
Noi mergem mai departe!
Numai bine
dama spune:
quote:
Raman la convingerea ca e odios sa obligi un copil sa nasca un copil din viol si incest si ma bucur ca macar 2 OAMENI au fost de partea ei si au facut tot posibilul sa o ajute.Altceva nu mai am ce spune.
Iata si un pro-choice autentic=pro-avort.
Cu asta imi inchei participarea la aceasta replic si-mi cer scuze daca mesajele mele par ofensatoare, sunt doar OBIECTIVE.
Mami de David & Patrick
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by avmariaquote:
Blackpanterro, de ce sa nu mai fie nevoie? pt ca fetele din bun simt, dupa acuzatii de hotie si de bagat banii in buzunar complet pe nedrept au reactionat ca atare? Cu ce se schimba situatia fata de cea dinainte? Cu nimic. Nicidecum intimidarea din partea DCului nu trebuie sa fie un motiv.
PS : Vikinga, multumim mult pt implicarea ta, si te rog din suflet nu te lasa intimidata. Cum adica sa trimiti banii inapoi? Da ce cui trebuie dovedit ceva? Hai sa fim seriosi !
Nu eu am spus asta.Eu trimit banii dar cu ce scop daca mi se vor da inapoi?Eu, cum am spus imi sustin parerea si convingerile pana la capat.Ce sa mai zic...trist ca fetita asta e in mijlocul unor asemenea lucruri.DC-ul se bate pt publicitate, fetita e obligata sa nasca, nimeni, inafara de cele 2 fete, nu a ajutat-o si pt ca a fost ajutata acum ele sunt puse la zid...trist.
Daca DC-ul e atat de impotriva avortului de ce nu s-a inceput o campanie imediat ce s-a postat primul mesaj,unde sa fi participat si alti membrii(ar fi fost mult mai multi), asa s-a stat la o parte si s-a urmarit scandalul ca la urma sa se cocoteze pe piedestalul pro life.
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
blackpanterro spune:
quote:
Originally posted by damaquote:
Raman la convingerea ca e odios sa obligi un copil sa nasca un copil din viol si incest si ma bucur ca macar 2 OAMENI au fost de partea ei si au facut tot posibilul sa o ajute.Altceva nu mai am ce spune.
Iata si un pro-choice autentic=pro-avort.
Cu asta imi inchei participarea la aceasta replic si-mi cer scuze daca mesajele mele par ofensatoare, sunt doar OBIECTIVE.
Mami de David & Patrick
Whatever lady!!