RE: Pozitia Oficiala Desprecopii.com in legatura c
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Sneeuwklokje spune:
DC-ul si-a spus cuvantul acum cateza zile. Subiectele au fost inchise si gata. Eu am acceptat asta ca toti ceilalti pro-choice.
Nu am scris la ziare pentru a face ceva cu DC-ul care are alte obiective. Am vazut mail-urile Mirelei si nu mi s-au parut corecte. Pe DC nu este nici o campanie. S-a incercat si nu a mers. Oricum si timpul era prea scurt. Din punctul meu de vedere DC-ul are propria lui campanie si daca ea va fi eficienta are cu ce sa mandreasca.
Singura campanie pro-choice din tara a fost a EvZ si atat. Aici a fost incriminata si n-a mai avut loc. Eu credeam ca DC-ul e mandru de aceasta atitudine. Eu credeam ca DC este contra-avortului inclusiv in cazurile de minore sub varsta de consimtamant.
Publicitatea in aceasta tragedie isi are sensul doar daca prin asta se poate ajuta cu ceva. As vrea nu fie numit indirect cineva hot sau ca a furat membrilor DC reprezentarea in mass-media.
Nu am nimic cu DC-ul si altceva nu mai postez. Este un site exceptional, chiar daca n-avem mereu aceleasi opinii. Multumesc de intelegere.
As vrea sa nu ne cautam glorie. Sa fie sanatoasa fetita, sa poata sa mai aiba copii. Asta-i tot ce mi ocupa mintea. Cu dubiile si lipsa de certitudini.
Apoi imi pasa de alte fetite. Sper ca daca D-ne fereste vor mai fi nefericite sa fie tratate mai bine. Sa nu fie originea sociala un motiv de tergiversare de o luna. Ma gandesc la fatul victima si vreau sa nu se mai ajunga niciodata la sarcini atat de inaintate. NICIODATA.
Ba mai mult sa stie pedofilii ca legea are bratul lung. Ca ADN-ul lor va fi recuperat si ca fetitele de 10 ani nu pot fi molestate persuaziv sau prin violenta si lasate insarcinate la 11. Ca ele sunt sub varsta de dicernamant, aceea de la care cineva e capabil sa priceapa implicatiile unui act sexual. Varsta aceea e 15 in Romania si cea mai mica din lume este 12. Sa li se respecte copilaria de frica, daca morala si etica pedofilii sunt straini.
Si ma mai gandesc la familia mea pe care am pus-o pe planul doi acum.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
quote:Mi-a zis asta inainte sa o faca pe DC, de asta multe dintre fete nici nu au inteles initial ca Doamna din Anglia e Volje de pe DC. Chiar Repley care era f activa pe subiect si nu a pierdut nimic, nu a inteles asta.Voljena scuzele mele publice ca m-am bagat. Asa cum ai spus nu era chiar necesar, dar nah uneori is insistenta
Originally posted by vikinga Vorbeam cu Voljena pe yahoo, mi-a zis ce a hotarit in cazul fetitei si i-am zis daca o pot ajuta cu ceva. Apoi i-am zis ca poate mai sunt fete ca si mine care ar dori sa stie ca pot arata macar simbolic cu o mica suma ca o sustin in demersul ei hotarit. Spun "hotarit" comparind cu lincezeala si aminarea din Romania.Asa a inceput totul si mi-am cerut scuze de o mie de ori pina acum de ce idee prosta am avut! Totul ar fi mers si mai departe si fara ideea mea.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/voljena/voljena.jpg)
voljena spune:
vikinga - m-am bucurat ca ai oferit sa ajuti, una ca am de facut destule si doi ca mi s-a parut mai corect asa, sa nu adun io bani... stiam ca ai mai facut-o si ca totul a mers struna...ca fetele au incredere in tine...
dama spune:
Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului.
Mami de David & Patrick
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/karligutza/karligutza.jpg)
karligutza spune:
mie mi se par de bun simt corecturile pe care a dorit Mirela sa i le aduca jurnalistului de la EVZ.... (pentru ca stiu si eu un caz foarte sensibil, cu un scafandru militar mort in Marea Neagra din vina sefilor lui... a sistemului din tara asta... iar PRO-TV-ul si-a batut joc de realitate!!!!!!! a scris si-a informat publicul cum i-au dictat "sursele oficiale" (pe dracu!)...... toata presa baga cate-o minciunica, doar doar si-or vedea si ei niste saci in caruta)... de aceea eu o aprob pe Mirela o data in plus! ....
asta pe de o parte, insa eu altceva voiam sa mai 'esprim' si am cautat subiect si n-am mai gasit unde... asa ca raspund aici, poate ca vorbesc degeaba sau singura sau poate repet ce-au mai zis si altii (recunosc n-am citit toate cele 57 pagini de la subiectul initial cu fetita)...
insa, acum ca i s-a aprobat "avortul" si ca probabil il va face (zic probabil pt.ca pana nu e facut nu-i nimic sigur...) care va fi procedura cu fatul? il scot viu si-apoi il lasa sa moara? sau il omoara? doamne! sau se iarta fapta asta (asa in mintea medicului care il face, a mamicii - fetita de 11 ani, a mamei fetitei de 11 ani, a celorlalti....) pentru simplul motiv ca cineva vrea sa boteze aceasta operatiune "avort".... atata timp cat s-au mai nascut bebelusi la aceasta varsta de sarcina a gravidei si ei au putut fi mentinuti in viata (ca deh, nu degeaba se streseaza unii - destepti - sa faca lucrul asta posibil pentru cazurile care se mai petrec si in care parintii isi doresc cu disperare acei bebelusi) nu vad de ce acum procedura se va numi avort si nu nastere! si daca e nastere (mica-cezariana) cine se incumeta sa ia viata bebelusului aluia? cu ochi, urechi, maini, picioare, creier, inima si restul organelor? CINE? foarte urata procedura!
raman cu dilema mea, si daca fata era in jungla? sau nimeni n-o stia pana nu nastea de la natura? nu mai ajungeam sa facem asta.......... eu cred ca ar trebui lucrat la mintea celor care o sfatuiesc sa faca "avort" si sa incerce sa ii arate fata frumoasa a lucrurilor... un COPIL, o VIATA, o MAMA.... pentru ca asa cum spunea intr-un interviu acordat prin telefon la un post TV de un dr. (fost prof.dr.la maternitatea Giulesti din Bucuresti) fetita este de etnie rroma, si ca femeile de aceasta etnie se maturizeaza mult mai devreme din punct de vedere sexual si ca foarte multe fete la 9-10 ani se casatoresc, iar la 11-12 ani aduc deja pe lume primul copil....
poate ca daca cineva le-ar explica ca nu e asa o crima sa nasti (sa nu mai conteze daca cineva i-ar arata cu degetul... sa nu mai conteze ce zice gura lumii.... ) poate ca fetita si parintii ei nu s-ar mai gandi la "avort".... eu cred ca si in sensul asta putea fi o consiliere... dar timpul se scurge, si cred ca zarurile s-au aruncat deja.... sa vedem cine face pruncuciderea si de fapt de ce "sa vedem", mai bine nu m-ar mai interesa, ca asa sunt eu "gura lumii" pe alta ramura... asta e, viata unora e mai complicata decat ar trebui si noi ne bagam cu picioarele in viata lor.
Era simplu daca fetita era refuzata si cazul ramanea inchis direct de la Piatra Neamt. Urma sa nasca la termen, copilul pe directia lui, ea ca mamica biologica sa-si urmeze viata asa cum ar fi vrut, scoala, joaca, etc... parintii ar fi putut sa tina loc de mama si tata si acelui bebelus chiar daca e facut in urma unui incest/viol. Dar din nou, probabil singurul lor gand a fost: "ce-o sa zica gura lumii? doamne fereste! mai bine sa faca avort!"
karligutza
sunt mamica Adelutei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/voljena/voljena.jpg)
voljena spune:
dama, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123336
acest topic este replica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Happy_in_TO/Happy_in_TO.jpg)
Happy_in_TO spune:
quote:
Originally posted by dama
Ma surprinde ca desi subiectul asta razboinic (nu va suparati fetelor, dar asta reiese din mesajele violente de aici) are 600 si ceva de vizionari (deci multi useri, poate chiar din cei care au si postat si v-au sustinut pe topicul pro-choice versus pro-life) si totusi nimeni nu vine sa va sustina acum in "acuzatii". Unde sunt fetele pro-choice? ca eu am urmarit topicul initial si erau destul de multe cele care sustineau ideea avortului.
Mami de David & Patrick
Nu ideea avortului, ci ideea alegerii libere a unei persoane! E o diferenta de nuanta pe care se pare ca multi nu o vad!
Nu mi se pare drept ce s-a intimplat. S-au separat subiectele si s-a decis ca fiecare sa urmeze calea care i se pare corecta. Pina aici toate bune si frumoase... Dar cele pro-nastere au dat navala si au pus tot felul de linkuri cu ce se intimpla cu fatul avortat, cu filmulete cu poze cu parti din corpul fetilor avortati etc...
Nu cam tocmai corect!
Nimeni dintre cele pro-choice nu a dat navala pe celalat subiect sa incerce sa convinga pe nimeni ca nasterea acestui copil nu este vruta de familie, ca este imposibil sa ceri unei fetite care abia a implinit 11 ani sa nasca si sa creasca un copil car este rezultatul unui incest si viol!
Nimeni dintre cele care sint pentru alegere nu se uita la toata ceasta tragedie cu zimbetul pe buze si bucurindu-se ca se alege moartea unui fat! Eu spun cu mina pe inima ca am inima cit un purece gindindu-ma la Florina! Si sint sigura ca medicii din Anglia vor face ce este mai bine pentru ea, sint sigura ca vor face tot posibilul sa acorde familiei ceea ce statul roman nu a reusit sa faca la timp: dreptul la alegere!!!
Toata poveste asta imi lasa asa un gust amar... Unde este omenia?...
Ajuta daca poti in orice, daca nu ajuti stai deoparte dar nu incerca sa strici ceea ce fac altii. Si asta intr-un fel rusinos, pe la spate!
Aaaa.... si faptul ca lumea nu sare cu raspunsuri imediat: cu totii avem o viata reala! Eu de exemplu acum am venit de la Ontaio Place cu fetele mele!
Numa' bine la toata lumea si un weekend minunat!
Alice
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
Nu inteleg ce legatura are alegerea mea pro-choice si acest topic? Ce ar trebui sa spun?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
dama spune:
Voljena, am citit acel topic.
Nu sunt de partea nici uneia din parti, am citit cu interes topicul initial (despre fetita de 11 ani), m-a revoltat situatia in sine, incepand cu violul, incestul, comportamentul parintilor, al presei, doctorilor, in special cei de la Piatra Neamt unde s-a constatat sarcina si care, daca am inteles bine, chiar sugerasera avortul (de ce nu l-or fi facut si au trimis cazul mai departe la Iasi, o taraganare inutila?), Protectia Copilului a carei sesizare ar fi trebuit sa fie prima, sa ia fetita sub "aripa ei" si chiar sa depuna plangerea contra violatorului daca parintii inconstienti nu o fac (sau rolul ei nu e de protectie de tot felul?) Eu una mi-am dat seama ca vrei sa te implici in acest, e onorabil ca vrei sa oferi ajutor pro-choice (deci nu neaparat pro-avort), dar dat fiind cat de responsabili par parintii fetii, ai incredere in decizia lor de a face un avort acum? Daca Doamne fereste se intampla ceva cu fetita, ei oameni simpli, esti sigura ca nu te vor acuza pe tine? Eu una as fi fost mai prudenta...e vorba de 2 vieti si de niste oameni pe care nu-i cunosti personal, banuiesc. Si da, daca au fost voci atunci care au fost pro-choice, ar trebui sa fie si acum sustinandu-te in demersul tau.
Happy, eu vorbeam de cele 600 de postari la aceasta replica a fetelor pro-choice (si repet ca am inteles diferenta fata de pro-avort), credeam ca in 600 de useri, or fi fost si cativa din cei care aderau in topicul initial la ideea trimiterii fetitei in Anglia. Dar poate ca nu au fost si de-abia de acum vor veni.
Cat despre Pozitia Oficiala a DC, eu ca simplu user nu gasesc ca desprecopii a gresit cu ceva si nici ca si-ar face campanie din acest caz. Dat fiind ca pana la povestea cu Anglia nici macar ziarele nu se implicasera mai mult si apoi dintr-o data apar si poze cu fetita (deci scormoneli adanci si mediatizare a vietii acelei familii), lucru care nu apartine lui desprecopii, ci ziarului evz, atunci de ce aceste acuze de glorie?
Mami de David & Patrick
![](images/user_woman.png)
avmaria spune:
Desprecopii, mea culpa, nu citisem cu atentie postarea ta, altfel m-a fi indignat pe loc :
"Cred ca - pentru a respecta adevarul - trebuie ca ziarul vostru sa precizeze ca persoane de pe forumul www.desprecopii.com ii asigura transportul in Marea Britanie.
Deja biletele au fost cumparate. Cred ca este necesar sa nu induceti lumea in eroare si sa precizati exact CINE sunt cei care s-au implicat in aceasta actiune. Nu foloseste nimenui faptul ca voi sunteti foarte vagi in articolele voastre. Nu ziarul vostru face asta ci site-ul www.desprecopii.com !"
Cum este posibil sa faci o asemenea afirmare publica, ziarului EVZ, cand concomitent pe DC zbrobesti orice asemenea initiativa, si te comporti exact la opusul a ceea ce ai afirmat? Cand pe DC afirmi sus si tare ca Dc e desolidarizat de aceasta campanie a aducerii fetitei in Anglia, cand sabotezi cu inocenta singurul topic in care se putea discuta despre asta, cand ne obligi pe toti sa ne schimbam PMuri. Sant de acord cu ce s-a mai spus, pentru reclama nu te dai in laturi de la nimic...
Cum poti sa spui EVZului
"In plus, am acceptat ca o actiune de colectare de fonduri pentru acest scop sa se desfasoare pe forum. Orice solutie in cazul fetei este mai buna decat indiferenta!",
ca sa spui pe urma
"Persoana care s-a oferit sa plateasca este membru www.desprecopii.com - si peste 30 de personae au inceput sa ii plateasca in contul personal – bani = pentru a o ajuta cu aceasta cheltuiala.Vezi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123236 (este din UK)"
si mai pe urma pe DC
"Am inteles ca Vikinga strange un fond pentru pro-avort. A fost foarte clar pentru oricine acest lucru. "===============================
"Te rog sa te calmezi si sa citesti ce am spus in comunicat. " - nu mi te adresezi, dar ma revolt atata timp cat ce ai spus in comunicat este in defazaj total cu ce scrii aici.
Am mai constatat metoda pumnului in gura si ti-am adus-o la cunostiinta. Am mai constatat ca reclama e mai importanta decat respectarea regulilor deontologice vehiculate pe acest site, si ti-am adus-o la cunostiinta. Cine nu-si aduce aminte n-are decat sa bage un search pe profilul meu - dar grabiti-va ca prevad ca se va sterge in curand. Dar de data asta intreci limita cu manipularea, si nu am decat o explicatie : amploarea nationala a cazului si interesele tale proprii.
Spune-mi Desprecopii, tu chiar crezi ca ti se poate trece orice cu vederea pt simplul fapt ca esti proprietara acestui forum? Pe tine chiar te "incalzesc" postari lingusitoare ca ale lui She, sau poti admite ca mai poti gresi si tu - ca orice om ce esti, si ca nu orice cap ce depaseste linia consensului e neaparat carne de tun ce trebuie strivita
Dupa cum vezi, m-am facut avocatul diavolului, si astept pedeapsa cu seninatate