Ce ziceti? - igiena publica
Raspunsuri - Pagina 5
danangie spune:
Chiar ma uitam la un episod de la o telenovela si ma miram si eu cum sta copilul ala jos langa WC. Dar astea le vezi doar in filme. Nu.Nu esti exagerata. Eu totdeauna cand ma apuca nevoile si sunt prin oras.....mai intai trag apa....si pe urma imi fac nevoile din picioare.....greu tare...ca-mi tremura picioarele de zici ca am 90 de ani...dar asta e. E fain ca aici....nu stiu daca la noi exista asa ceva.....unele toialette au in dotare si dezinfectant ptr WC. si au si o hartie in forma colacului de la WC. Dar nici asa nu reusesc sa ma asez.
ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Burtocika spune:
Poate nu scuipa lumea pe jos prin strainatate, dar cateii tot se p.sa ! Atatea urme de pipi cate am vazut pe langa zidurile caselor din Franta n-am mai vazut nicaieri ! Dar, dupa cum spuneam, fiecare cu standardele lui de igiena ...
On topic - pe la niste hoteluri de la noi am gasit odata niste cloace din hartie, de unica folosinta, exact pt pus pe WC-uri. Am fost cam nesimtita si am luat un snop, profitand de faptul ca femeia punea unele noi in fiecare zi. Acum va intreb, ati vazut de vanzare pe undeva ? Ca as da oricat pe ele, sunt nepretuite in anumite situatii !!!
Cat despre negii luati de la piscina sau ciupercile ... vestea proasta e ca nu prea se vindeca, negii sunt produsi de Papilloma Virus, care ramane in organism oricat te-ai trata ...
Madanic spune:
In Romania nu as fi folosit o toaleta publica pentru nimic in lume. Aveam chiar antrenament la "tinut".
In US insa este cu totul alta treaba, nu ca ar fii 100% igienic, pentru ca nu cred ca asa ceva e posibil, ci pentru ca oriunde te duci in toaletele publice gasesti invelitoare de capac WC si poti sa pui cate vrei apoi sa te asezi fara grija.
Eu cel mai mare soc pe care l-am avut legat de igiena a fost cand am vazut copilasii. Parintii ii lasa sa se tavaleasca pe jos literalmente si ii vezi tarandu-se in patru labe peste tot. M-am trezit cu un bebe in cabina de proba de la magazin , trecuse pe sub peretele despartitor si se asezase linistit in colt.
Si aici copii culeg mancarea de pe jos si parintii nu ii opresc.
Dar se pare ca asta este practica generala. Cred ca si ei se crucesc cand ma vad curatand manutele fetitei mele de cate ori pune mana pe ceva care imi pare murdar . Fiecare cu piticii lui.
PS. Gasesc ca sunt foarte utile mesele de schimbat bebelusii din toalete. In Romania nu am vazut asa ceva, la aeroport nu aveau in toaleta, aveau o camera speciala dar trebuia sa mergi o groaza pana acolo.
Madalina
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bogdanai Poate nu scuipa lumea pe jos prin strainatate, dar cateii tot se p.sa ! Atatea urme de pipi cate am vazut pe langa zidurile caselor din Franta n-am mai vazut nicaieri ! Dar, dupa cum spuneam, fiecare cu standardele lui de igiena ... On topic - pe la niste hoteluri de la noi am gasit odata niste cloace din hartie, de unica folosinta, exact pt pus pe WC-uri. Am fost cam nesimtita si am luat un snop, profitand de faptul ca femeia punea unele noi in fiecare zi. Acum va intreb, ati vazut de vanzare pe undeva ? Ca as da oricat pe ele, sunt nepretuite in anumite situatii !!! Cat despre negii luati de la piscina sau ciupercile ... vestea proasta e ca nu prea se vindeca, negii sunt produsi de Papilloma Virus, care ramane in organism oricat te-ai trata ... |
Ooo, si legat de catei si nevoile lor naturale, majoritatea celor de aici au pets, caini, pisici. Cand cauti sa inchiriezi ceva toate cladirile sunt pet friendly. Problema este ca toti scot animalele afara sa-si faca nevoile si daca sunt obligati sa stranga "rahatul" de nevoia mica nu se poate pune problema. Sa vedeti ce parfum poate sa fie la intrarea cladirilor si ce urme pe asfalt de la chestia asta. Ti se face rau .
Madalina