Ce fel de viitor ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Evident ca fetita stie ce i s-a intamplat.
Indiferent cat de ferita ar fi fst de informatie, totusi!
Si daca mama nu ii vorbise ca era prea ocupata cu munca campului..fata mergea la scoala!

Cat despre campania Pro Avort - am fst socata sa vad cat de multi s-au manifestat pentru.
Nu ma intelegeti gresit: as fi acceptat ideea daca bebele avea o luna, 2! Vorbim insa de un bebe de 5 luni!
Ne-am mirat cu totii cnd medicii americani au reusit sa salveze viata unei fetite de 24 saptamani (500g).
Voi realizati ca in 3 saptamani copilul acela ar fi viabil?
Copilul acela simte si aude!

Ca spuneam ca laptele e varsat si mai multi s-au legat de expresie.
Da - e varsat! Un avort nu va sterge din memoria fetei ce s-a intamplat.
Si lumea nu va uita povestea.
CIne crede asta este total pe langa realitate.

Si daca ar fi fst si numai agresata si fara viol, si si-ar fi adus aminte!

Nu s-a descoperit cnd fatul era embrion. Acum vorbim de un fat. De o viata!
Cum puteti sa acceptati atat de usor o crima?

Mi se face efectiv rau!

Daca era sa nu poata duce sarcina, nu ar fi ajus la 21 saptamani.
EU sunt femeie in toata firea si ma port ca si cu oul cnd raman insarcinata si ma rog sa o pot tine.

Mi-e rau! Efectiv mi se face rau cnd va citesc mesajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Acum ,cu toata aceasta mediatizare,cand insusi ministrul sanatatii face public numele fetei,nu stiu daca un avort mai poate schimba ceva in viata acelui copil.Fata este deja traumatizata,viata ei expusa peste tot din inconstienta.
Nu pot insa sa nu ma intreb cum de nimeni din jur nu si-a dat seama,nu neaparat ca fata este insarcinata,ci ca s-a petrecut ceva grav cu ea.Pentru ca un viol lasa urme in comportament.
Eu imi dau seama cand ceva nu este in regula cu fiica mea,cand incearca sa ascunda ceva,sa minta sau a patit ceva.
Si un raspuns pentru avmaria:ai putut citi articolul pe 26 desi a fost publicat in editia scrisa pe 27 pentru motivul simplu ca,de regula,editia de a doua zi apare pe site in seara precedenta.
Rodica Culcer a fost si cred(nu mai sunt sigura) directorul stirilor TVR1,iar inainte a lucrat pentru BBC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu cred ca Protectia Copilului ar trebui sa se sezize asupra conditiilor care au dus la aceasta nenorocire si mai ales asupra responsabilitatii..tutorelui legal(vorba lui Zuzunaki,ca nici eu nu pot sa-i spun mama si asta din 2 motive).
Eu consider ca s-a trecut mult prea usor peste raspunderea pe care o poarta fata de situatia in care se gaseste acum copila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Am auzit acum 2 ore la radio in masina ca s-a decis ultima comisie: se poate face avortul in Romania.
Sunt curioasa ce se intampla mai departe....pleaca fetitza in Anglia sau ramane aici? Chiar nu mai vad rostul unei deplasari.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

In mintea mea, tot ramane ideea ca poate ar fi mai bine sa plece fetita in Anglia sa vada cei de aici ce e de facut!
Ce familie...unchi drag, acceptat de parintii fetei, fara plangeri impotriva lui; mama fetei in necunostinta de cauza atatea saptamani...etc... Iar legile Romanesti, tot romanesti au ramas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by b.nica
Eu cred ca Protectia Copilului ar trebui sa se sezize asupra conditiilor care au dus la aceasta nenorocire si mai ales asupra responsabilitatii..tutorelui legal(vorba lui Zuzunaki,ca nici eu nu pot sa-i spun mama si asta din 2 motive).Eu consider ca s-a trecut mult prea usor peste raspunderea pe care o poarta fata de situatia in care se gaseste acum copila.
Te referi la faptul ca nu a fost supravegheata de parinti? Oamenii de la tara cam isi vad de treburile cimpului si copii is lasati singuri, asa e din pacate mentalitatea, asa au ars de vii copiii lasati singuri de parinti. Ori s-au sugrumat agatati in ceva jucindu-se pe afara, ori s-au pierdut, s-au inecat. Si nu am vazut in cazurile astea vreo pedeapsa legala pt parinti. In Germania cel putin, mama ia ani buni de puscarie pt asa ceva. Fusese un caz aici cind un copilas de 1-2 anisori s-a catarat pe masa de schimb si a cazut in gol si a murit. Mama zicea ca pina atunci nu facuse asa ceva, nu reusise sa ajunga pe masuta de schimb si la geam, ea plecase sa ia ceva din bucatarie, era in casa cu el. Ei bine atunci s-a intimplat, si chiar daca suntem de acord ca a fost un accident, ea a fost declarata ca responsabila pt moartea copilului, a fost condamanta si face acum citiva ani de puscarie, nu mai retin cit. Dureros dar sunt de acord ca asa e, trebuie sa platim in fata legii pt nesupravegheara copiilor nostri.Totusi in cazul fetitei violate nu stiu sigur daca se poate vorbi sigur de iresponsabilitatea familiei. Violul a avut loc in casa bunicii, agresorul era varul mai mare. Parintii nu si-au abandonat fetita cine stie pe unde.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by teodraghici

In mintea mea, tot ramane ideea ca poate ar fi mai bine sa plece fetita in Anglia sa vada cei de aici ce e de facut!
Ce familie...unchi drag, acceptat de parintii fetei, fara plangeri impotriva lui; mama fetei in necunostinta de cauza atatea saptamani...etc... Iar legile Romanesti, tot romanesti au ramas.

Teo

Da,este extrem de ciudat,dar....si foarte trist in acelasi timp.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Trist e ce sa va intampla dupa...indiferent ce vor decide medicii, copila se va intoarce in acelasi mediu 'viciat'..aici e tragedia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Ingrid S

Am auzit acum 2 ore la radio in masina ca s-a decis ultima comisie: se poate face avortul in Romania.
Sunt curioasa ce se intampla mai departe....pleaca fetitza in Anglia sau ramane aici? Chiar nu mai vad rostul unei deplasari.Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

"Chiar daca Comisia a decis c#259; fetita poate face avort si in Romānia, parintii copilei sunt decisi sa mearga cu fiica lor in Anglia, acolo unde legislatia permite efectuarea avorturilor pana in saptamana a 24-a de sarcina. si-au facut pasapoarte si au cumparat deja bilete de avion. "
http://www.realitatea.net/comisia-intrunita-in-cazul-fetitei-insarcinate-in-urma-unui-viol-aproba-avortul_305722.html Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Cum sa nu mearga in anglia monstrul de mama care nu-si reclama fratele biologic pt viol...........sa rateze ea o excursie gratuita............plus ca s-a bucurat de mediatizare cat pt tot neamul........Chiar credeti ca realizeaza in ce situatie e fiica ei?Trauma este cu sau fara avort........tot o cezariana este.Ii dau dreptate lui J G.......la nivelul lor de abrutizare(chit ca ma aleg cu avertisment,nu-mi pot stapani limbajul)profita la maxim de vedetism......

Mergi la inceput