Ce fel de viitor ...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:
Originally posted by Ingrid S

Am auzit acum 2 ore la radio in masina ca s-a decis ultima comisie: se poate face avortul in Romania.
Sunt curioasa ce se intampla mai departe....pleaca fetitza in Anglia sau ramane aici? Chiar nu mai vad rostul unei deplasari.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

"Chiar daca Comisia a decis ca; fetita poate face avort si in Romania, parintii copilei sunt decisi sa mearga cu fiica lor in Anglia, acolo unde legislatia permite efectuarea avorturilor pana in saptamana a 24-a de sarcina. si-au facut pasapoarte si au cumparat deja bilete de avion. "

http://www.realitatea.net/comisia-intrunita-in-cazul-fetitei-insarcinate-in-urma-unui-viol-aproba-avortul_305722.html

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Īntre timp, Tribunalul Neamt; a respins ca nefondata; propunerea procurorilor de arestare a unchiului fetitei;ei, acuzat de viol. Tānarul de 19 ani nu este de gasit. NO COMMENT !!!! Incredibil...
Stau si ma intreb ce le-ar mai trebui sa fie fondata.???

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

anky - pai tribunalul face asta pentru ca nu are o plangere de la parinti si este nefondat sa continue din punct de vedere legal.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

sincer,cred ca`s prea obosita de nu inteleg deloc informatiile astea de-a valma!
Dr. ii din Neamt au zis ca viata fetei este pusa in pericol si-au trimis-o la Iasi,acolo zic ca viata nu-i este pusa in pericol si sa continue sarcina.Acum au intors-o,ii este grav afectata sanatatea mintala.
Ba ca fatul e sanatos,ba ca are sanse de supravietuire 1%(aici chiar nu am inteles la ce se refera)

Spun cu mina pe inima,este o situatie extrem de dificila,de dureroasa si inainte sa fiu intrebata cum as fi procedat eu in locul acelei mamici ,spun ca da ,as fi optat pt. un avort in primele 1-2 luni dar in nici un caz acum,la 5 luni!!
Deja raul este facut si cred ca un avort nu va face altceva decit va mari acest rau!
Chiar nu vad cu ce o ajuta un avort,o crima fetelor!!O transformam din victima in criminala?
voi credeti ca maica`sa realizeaza ce inseamna un fat de 21 de sapt?
Chiar de nu vor navali oamenii pt. adoptie ,daca exista posibilitatea sa-l creasca Biserica,e mult mai bine decit mort!

Daca viata fetei nu este in pericol,avortul chiar nu isi are rostul.Raul este deja facut,trauma e acolo,moartea pruncului nu o va ajuta!
scuzati "pasiunea" dar m-a lovit o jele imensa de soarta pruncului ala!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desprecopii

anky - pai tribunalul face asta pentru ca nu are o plangere de la parinti si este nefondat sa continue din punct de vedere legal.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mda...asa o fi,ce chestie aiurea si din partea parintilor .Nu stiu,da e ciudat de tot si pina la urma tind sa cred ca familia asta urmareste cu totul altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu inteleg ca actiunea penala se pune in miscare din oficiu daca victima nu are 15 ani.

Uitati, art 197
http://www.dreptonline.ro/legislatie/codul_penal_actualizat.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Toata lumea ii da cu ce nasoala e mama ca nu a stiut ca e fata gravida...voi ati vazut poze cu fata asta??? Nici eu nu mi-as fi dat seama de sarcina pt ca fetita e mai grasuta.Eu am avut o vecina mai plina , gravida si nu am stiut niciodata!!! Numai ce a aparut intr-o zi cu inca un bebe.

Parintii sunt oameni simpli, fara carte, ocupati pana peste cap cu munca campului.Daca ii condamnati asa pe ei ca nu ofera grija maxima copiilor, apai condamnati-i pe toti bunicii si pe strabunicii care i-au crescut pe parintii vostrii.

Singurul lucru pe care nu il inteleg e de ce nu e arestat unchiul...ce conteaza ca nu exista plangere??? Pai asa ar trai liberi toti pedofilii si violatorii.Traiasca legea romana!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Si uite asa inapoi la sistemul juridic romanesc si la cel de protectie a copiilor.
Acelasi sistem care considera ca numitul Sile Pietroi nu reprezinta un pericol pentru societate,care elibereaza diversi monstruleti care misuna prin Ro,cum sa se sesizeze in cazul unui biet viol,pe deasupra si nereclamat?Ce,exista Protectia Copilului in tara asta?
Responsabilitatea parintilor este,din pacate,si ea mare in acest caz.Tatal se intreba cum sa iasa el pe strada cu copilul si nepotul ,bunic la doar 37 ani?????????

Mergi la inceput

Violul

Art. 197
Actul sexual, de orice natura, cu o persoana de sex diferit sau de acelasi sex, prin constrangerea acesteia sau profitand de imposibilitatea ei de a se apara ori de a-si exprima vointa, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi.
Pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 18 ani si interzicerea unor drepturi, daca:
a) fapta a fost savarsita de doua sau mai multe persoane impreuna;
b) victima se afla in ingrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau in tratamentul faptuitorului;
b1) victima este membru al familiei;
c) s-a cauzat victimei o vatamare grava a integritatii corporale sau a sanatatii.
Pedeapsa este inchisoarea de la 10 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi, daca victima nu a implinit varsta de 15 ani, iar daca fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este inchisoarea de la 15 la 25 de ani si interzicerea unor drepturi. Actiunea penala pentru fapta prevazuta in alin. 1 se pune in miscare la plingerea prealabila a persoanei vatamate.
Abrogat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Daca nu e viol, atunci e incest si deci autoritatile tot ar trebuie sa se sesizeze.

Alina

Mergi la inceput

Incestul

Art. 203
Raportul sexual intre rude in linie directa sau intre frati si surori se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani.

Mergi la inceput