Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

hai sa va povestesc si eu cum a fost la mare, tot in august, dar am plecat inainte de invazia algelor! Noi am stat la hotel astoria, in Mamaia, chiar in spatele hotelului Riviera, de conditiile din hotel am fost multumiti, micul dejun acceptabil, dar pranzul si cina, fiind incluse si oferite de propriul restaurant, au lasat de dorit. La plecare am primit promisiunea ca pana la anul renoveaza si modifica tot ce inseamna restaurant, servire, masa, dar si noi le-am spus ca la anul nu mai venim... Ne-am hotarat dupa ce am constatat pe pielea propriului copil cat este de murdara apa marii, pt. ca o noapte intreaga a vomitat dupa ce in ziua precedenta inghitise o gura de apa din mare. Nu se pune problema sa fi fost de la mancare, pt. ca am mancat toti acelasi lucru, la fel si celalat copil al nostru. Din fericire si-a revenit destul de repede, in conditiile in care doctorita de familie ne-a spus ca f. multi copii au ajuns la spital, pe perfuzii si f. greu si-au revenit! Asa ca la anul mergem la Sovata, avem apa sarata, salina Praid, munte etc. Sunt sigura ca nici acolo nu va fi totul roz, ca doar suntem in Romania, dar pana ne vine curajul sa mergem pe alte meleaguri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am venit si eu de la mare ieri.
Am ales din nou Costinesti pt. ca anul trecut ne-am distrat de minune, pt. ca vila la care tam este de nota 20 i pt. ca la vila aceea este o catelusa dupa care sunt eu innebunita
Ei ......inghesuiala mult multa mai mare decat anul trecut , mizerie mai mare decat anul trecut... erau amplasate euro-pubele peste tot, credeti ca le folosea cineva in afara de noi ?(exagerare , evident).
Aici erau pubelele si la 5 m mai incolo morman de sticle , doze , gunoaie.
Nu stiam unde sa-mi pun prosopul , ca erau numai mucuri de tigari.
Asa ca am ales dupa primele 3 zie sau cand , sa mergem la nudisti. Plaja mai mica , oameni mai civilizati.
E frumos totul la noi la mare,pacat ca-i populata

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Am venit si eu de la mare ieri.
Am ales din nou Costinesti pt. ca anul trecut ne-am distrat de minune, pt. ca vila la care tam este de nota 20 i pt. ca la vila aceea este o catelusa dupa care sunt eu innebunita
Ei ......inghesuiala mult multa mai mare decat anul trecut , mizerie mai mare decat anul trecut... erau amplasate euro-pubele peste tot, credeti ca le folosea cineva in afara de noi ?(exagerare , evident).
Aici erau pubelele si la 5 m mai incolo morman de sticle , doze , gunoaie.
Nu stiam unde sa-mi pun prosopul , ca erau numai mucuri de tigari.
Asa ca am ales dupa primele 3 zie sau cand , sa mergem la nudisti. Plaja mai mica , oameni mai civilizati.
E frumos totul la noi la mare,pacat ca-i populata

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Ai dreptate Xio,foarte aglomerat si mizerie in Costinesti,uite poza asta e facuta in Costinesti intre 07-15 august.
http://good-times.webshots.com/photo/2326683970101878452MrtDMf

la nudisti nus cum e pt. ca nu am mers,sunt mai pudica...

SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fritz

hai sa va povestesc si eu cum a fost la mare, tot in august, dar am plecat inainte de invazia algelor! Noi am stat la hotel astoria, in Mamaia, chiar in spatele hotelului Riviera, de conditiile din hotel am fost multumiti, micul dejun acceptabil, dar pranzul si cina, fiind incluse si oferite de propriul restaurant, au lasat de dorit. La plecare am primit promisiunea ca pana la anul renoveaza si modifica tot ce inseamna restaurant, servire, masa, dar si noi le-am spus ca la anul nu mai venim... Ne-am hotarat dupa ce am constatat pe pielea propriului copil cat este de murdara apa marii, pt. ca o noapte intreaga a vomitat dupa ce in ziua precedenta inghitise o gura de apa din mare. Nu se pune problema sa fi fost de la mancare, pt. ca am mancat toti acelasi lucru, la fel si celalat copil al nostru. Din fericire si-a revenit destul de repede, in conditiile in care doctorita de familie ne-a spus ca f. multi copii au ajuns la spital, pe perfuzii si f. greu si-au revenit! Asa ca la anul mergem la Sovata, avem apa sarata, salina Praid, munte etc. Sunt sigura ca nici acolo nu va fi totul roz, ca doar suntem in Romania, dar pana ne vine curajul sa mergem pe alte meleaguri...

Uite,mor dupa doctorite de familie si "foarte multi copii" ajunsi la spital din cauza apei marii.Eu intru cu copilu in apa si nu reusesc niciodata sa ies fara sa mai trag o dusca.Sa spui ca apa marii este vinovata ,e cam exagerat.Mai degraba o manuta nespalata la timp...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

LORY si eu zic la fel,pai pe a mea am surprins-o cand isi inmuia si napolitanele in galetusa cu apa de mare inainte de a le manca Nu mai zic de mancat pe plaja porumb fiert "sarat" cu nisip,asta e ... Si n-a avut nimic nici anul trecut ,nici anul asta.Totul tine de sensibilitatea individuala si chiar nu cred ca e de la apa marii ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Cum ziceti voi, fetelor! Ma abtin de la alte comentarii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Hai sa va spun si eu aventura mea la mare in septembrie...
Voiam sa deschid un subiect separat, cu numele "Rusinicaaaa!", pt a scrie acolo toata lumea hotelurile si restaurantele de prin tara care ar merita rusinate (si reclamate!).
Insa sper ca se va citi si aici...

Am luat un bilet de la agentie, pt Hotel Florica,Venus.

Am calatorit juma' de tara, cu pauze, pt copil, si am ajuns seara, pe la 22. Receptionera - ca nu ne cazeaza acolo cu "bilet social" (care social, ca luasem la oferta agentiei, nu la social...). Ca sa mergem la hotel Rodica, stiu cei de-acolo ce e cu noi si ne primesc, sa nu ne facem griji, aceleasi conditii...

Si ne-am dus, ca trebuia sa dormim undeva (de fapt la receptie a fost doar sotul, eu il asteptam cu copilul adormit in brate, in masina). La Hotel Rodica - naspa rau. Adica, era relativ curat, dar nerenovat de cand s-a facut hotelul cred. Si alte amanunte neplacute, cu care nu am sa va plicitisesc.
A doua zi dimineata, mergem toti la Florica si sun si la agentie sa rezolvam problema cazarii.
Raspunsul? Ca nu au ce sa faca, nu mai aveau camere libere, de-aia nu ne-au primit. Mentionez ca platisem intreg sejurul, nu doar un avans.
Iar ei dadeau din stangul in dreptul, ba ca am ajuns noi prea tarziu (!!!!) seara, ba ca receptionera a incurcat ceva...In fine, de la hotel Rodica i-au dat de gol ca le "transferasera" lor 20(!!!) de camere (bineinteles, fara sa anunte clientii care platisera rezervari sau macar agentiile!

In fine, dupa o cearta telefonica cu directoarea hotelului (in care amenintasem cu OPC - ul, ca nu se lasa deloc convinsa ca tre sa rezolve problema...), in ziua urmatoare am fost cazati in sfarsit la hotel Florica.

Ne asteptam, bineinteles, sa fie ca in pozele de pe site. Ce-i drept era cam cu o juma de stea peste Rodica, in sensul ca erau mai intretinute mobilierul, balconul, baia, erau mai bune tv-ul si frigiderul.

De fapt, baia era "renovata", in sensul ca avea gresie noua si wc nou. Dar chiuveta si dusul cred ca erau cele de la facerea hotelului, pe bune! Aratau si functionau mai rau decat cele de la Rodica!

Asa ca a doua zi ma duc iar la receptie si anunt dusul defect, sa vina sa-l repare. Raspunsul? Cica a fost instalatorul de dimineata dar nu a reusit sa-l repare. Ca nu are ce-i face, tb schimbat cu totul. Si asta nu se poate acum.
Vreau sa zic ca nu s-a putut deloc.

Cred ca va sta pe buze intrebarea de ce nu m-am apucat totusi sa-i reclam.
Pt ca m-am dus cateva zile in concediu cu familia, voiam sa ma relaxez, sa profit cat puteam de ele, nu sa-mi pierd timpul cu nervi si declaratii pe la diversi.

Dar m-am gandit ca nu strica sa povestesc si altora ce pot pati facand rezervare la hotel Florica, Venus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

vin si yo cu ale mele...
adica plaja din Corfu
nu exista alge,nu exista imbulzeala,nu s-a auzit de manele,nu te fura nimeni,nu iti pica greu manacrea....si tto sejurul a costat 210 euro plus demipensiune!

si ar mai fi..da' nu vreau sa "discereditez" marea noatra plina de alge!!! ca ma injurati si yo mi-s cam sensibiluta!!!

si-n plus nationalista...sau eram...da' acum m-am cam razgandit!cel putin in legatura cu marea asta a noastra....

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hop si eu la acest subiect!
sa incep prin a va spune ca de la 14 la 24 de ani am mers in 2 mai si in vama veche, la cort/gazda/vila/hotel...imi placea, ma simteam libera, fericita, nepoluata de manelisti/colorati, dar si nefericita cand mi s-a furat rucsacul cu haine, culmea ca nu din cort...ci de la vila:))! mde! la cort il aveam pe ringo, ciobanescul meu german, care facea ordine in jurul cortului dupa apusul soarelui...la vila nu aveam voie cu animale...
intre timp am avut si zile petrecute la mamaia, costinesti, neptun...nu prea pe gustul meu, pe motiv de galagie, parasute (nu cele zburatoare:))), masini de fitze cu muzici la maxim...apoi mai tarziu intoxicatia cu manele...
am mai experimentat si doi ani la eforie sud...unul din ani nemaritata fiind, dar cu iubitu' viitor sotz, ne-am plictisit de moarte, noroc ca ne aveam unul pe altul si ne iubeam nebuneste si trecea plictisul - am acceptat locatia pt ca am avut ocazia sa stam la hotelul PTTR -ului aproape pe gratis....si am mai tras noi cate o fugutza prin vama, in jack si-n el comandante :)) (cine stie cunoaste!) - ca sa vedem daca mai sunt amicii nostri din trecut pe acolo...nu mai erau! in schimb erau jipane, manelisti, ghiuluri si lantoaie cat zgarda lui ringo al meu....povestea petrecandu-se acum 6-7 ani...am repetat istoria cu eforie sud, cand avea alexutza 2 ani, la acelasi hotel, prin aceeasi "pila"....acum nu mai era doar plictis, ci si dezgust fatza de mizeria intalnita in statziune, fatza de mancarea execrabila!!!

si uite asa am spus adio frumosului nostru litoral! si ca sa nu fiu prea radicala, ca tot iubesc marea noastra, dar fara kk-teii plutitori din ea, m-am mutat putin mai la sud, la prietenii nostri, bulgarii...si ce am descoperit???
albena, liniste si relaxare, la niste vilutze absolut superbe, cu 2 dormitoare, baie, bucatarie complet utilata, mobila nu chiar noua...avea vreo 5-6 ani, dar era in buna stare, un parc urias in fata vilei, plus un loc de joaca, astfel incat eu stateam pe terasa vilei, imi sorbeam cafeaua si-mi priveam copilul cum se joaca fericit sau cum se balacea fascinata in apa piscinei de la hotelul de care apartineau vilele... -toate astea la "uriasa" suma de 219 euro toata vila pt 7 nopti, adevarat, in septembrie!!! s-au mai adaugat si banii cheltuiti cu mancarea, pe care am reusit sa o "aranjam" in stil bufet suedez, masa de pranz (15 euro / zi tot familionul)...restul nu aveam nevoie, pregatind eu masa ...sa zicem 450 euro in total 2 adulti si un copil...
anul trecut, am zis hai sa mai urcam un pas...si am ajuns la nisipurile de aur, de data asta am zis sa gustam putin din "fructul oprit" pana atunci...am ales un hotel de 4 stele, cu AI...la 650 euro (in iunie) ,7 nopti... super conditii (cel putin din prisma noastra), doar ca ne-a cam obosit statiunea, care era muuult prea vie pt noi 2 si-o umbrela:)) pardon si alexutza...tare ne-am fi bagat si noi nasul prin cluburi si-am fi dansat pana in zori de zi...dar o singura noapte am stat pana la 1 si m-a parat fiica-mea la mama:)))... cred ca mi-a priit vacanta asta, caci imediat dupa a "hotarat" teodor ca vrea sa fie bebele nostru...
si ca sa dau cu bata in balta,la putin timp dupa intoarcerea din bg, am acceptat invitatia unor prieteni la techirghiol, unde am gasit o balta super imputita, plina de dejectii plutitoare si mirositoare (si cand te gandesti ce a fost inainte...) in care fiica-mea voia sa se scalde, iar eu o tineam cu fortza sa nu intre, apoi pe plaja, noi stand pana seara tarziu, ma luam cu mainile de cap cand vedeam ce lasa romanu' in urma lui...dezastrul! apoi goana dupa un loc unde sa mancam ceva...comestibil si frica pe care am avut-o in suflet sa nu "ne-o furam" (mai ales ca aveam o comoara pretioasa in burtica)....si ne-am furat-o....de fapt fiica-mea care a vomat 2 zile si s-a umplut toata de bube...si inevitabilele regrete ca am fost batuta in cap si am acceptat invitatia...dar deh, ce nu fac mustrarile de constiinta si patriotismul din om!!!

eh, si anul asta, cand eram mai mult decat sigura ca nu vad marea...ne-am hotarat sa trecem peste motivul ca e copilul mic si am ales ca destinatie C-tin si Elena, chiar la inceput de septembrie (perioada perfecta pt cei care nu vor sa cheltuiasca mult, care vor mai putina aglomeratie si care vor sa mai leneveasca dimineata in pat, fara teama soarelui prajitor de dupa ora 10)...am scotocit netul si am gasit!!!! am gasit ceva ce acum 10-15 ani numai in vise visam, la bani decenti...(deh, nu-mi permit sa calatoresc oriunde in lumea asta, cu toate ca asta e dorinta mea cea mai mare...). asa ca, am ales Grand Hotel Varna, 5 stele,7 nopti, AI, cu 588 euro toata gashca, adica noi 2 cei mari si de data asta 2 umbrele, una mare si una mica-mica...si am ajuns, initial am crezut ca in Paradis, cel putzin primele momente, apoi ne-am trezit si ne-am dat seama ca nu era chiar atat de perfect, darrrrrr, era superb! cu toate ca unele guri carcotashe, se vaicareau "ca nu sunt dom'le astea conditii de 5*!!!" ca nu e caviaru', ca nu calcanu', ca nu e stridia sau alte goange d-astea sau ca nu e cazinou', ca nu e clubu', etc.... dar pt noi 2 si 2 umbrelutze a fost mai mult ca perfect!!! linsite, pace, putin Paradis, multa buna dispozitie, papa buna si multa,chiar daca lipseau caviaru' de care oricum nu m-as fi atins...dar in schimb erau muuuulte salate delicioase, fructe, compoturi si recunosc, slabiciunea mea...inghetata ...dar cred ca noi suntem cam atipici...1 vegetarian convins (sotzul), o nevasta (eu) care nu prea mai poate pune gura pe carne de cand cu sarcina, un sugar :)) si o mimoza care oricum face fotosinteza in loc sa manance:))...si uite asa, ce insemna neajuns pt unii, pt noi a fost avantaj, uite asa, statiunea asta linistita si "paralizata" care ii plictisea de moarte pe unii, pe mine m-a uns pe suflet, uite asa piscinoaia aia uriasha cu apa termala (Doamne, asta chiar ca era rupta din Rai!!!....spuse una care a facut 9 ani de inot:))) ne-a creat dependenta mie si copiilor mei...plus sezlongurile si umbrele gratuite atat la piscina cat si pe plaja privata a hotelului (care se afla la 5 min.de mers in ritm de alexutza - adica ceva gen tango),pe care se afla si un baruletz dragutz, unde oricand intre 11 si 23 puteai servi un suc, o bere, o ceva..., gustari, fructe, etc. ... (cam asa e si in Romania???) sa va mai zic si alte dotari (cu acces gratuit pt cei cu AI):miniclubul pt copii - aici acord un mare minus!!! pt ca era destul de slab dotat pt un copil de varsta alexutei, dar facea fatza unui copil de 3 anisori...(alte hoteluri din zona stateau excelent la capitolul asta si m-am cam inverzit de ciuda...), discoteca din hotel - din pacate goala mereu,oricum, subiect tabu pt noi, cu teo la purtator..., sau de sala de bowling - care nu ne-a interesat... sau de splendida sala de fitness - pe care eu, lenesa,nu am frecventat-o, insa sotzul meu, pasionat de asa ceva, statea cate 2 ore pe zi, timp in care eu si copiii ne relaxam in camera sau in gradina hotelului (care era cam cat parcul de langa blocul meu...)
sa nu credeti ca nu au fost si minusuri, dar bietele de ele, erau atat de mici si de atrofiate, incat am zis ca as fi carcotasha daca le-as pune pe tapet...aaaa si mai erau viespi!!! dar ne-am dat cu autan si nu s-au apropiat de noi...
recunosc ca am plecat cu teama, pt ca dadusem de cateva rewiev-uri demoralizante, dar ajunsa acolo, filtrand prin "ochii" mei, vazand si auzind carcotelile unora...m-am lamurit ca nu trebuie sa mai cred in tot ce se zice...
cam atat cu relatarea si cum o poza face cat o mie de cuvinte, va invit sa vizionati pozele facute de noi in vacanta asta...

http://good-times.webshots.com/album/566715625xXgLpp

am muuult mai multe, astea au fost doar "cateva", care mi-au placut in mod deosebit...
deci, la anu' merg la noi, pe bani multi si conditii proaste sau aleg tot bulgarii, caci de altii nu ma pot apropia...? poate eventual de grecia, dar care e muuult prea departe pt cele 2 umbrelutze mici ale mele, pe care ma incapatanez sa le car dupa mine, pe principiul ca asa au facut si ai mei si tare recunoscatoare le sunt! si tot eu imi raspund la intrebare: merg tot la bulgari...acum ramane sa vedem unde:)

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Pana sa avem copii, mergeam in Vama cu cortul, cate un weekend, cate o saptamana, cum aveam timp. Era destul de murdar, toalete vreo cateva doar si vai mama lor, nu curata nimeni plaja, nu se prea lua gunoiul, dar atmosfera era de milioane. Dupa ce i-am avut pe astia mici, am fost la Mamaia, intotdeauna la sfarsitul lunii iunie si inceputul lui iulie. La Mamaia, dar in partea de nord, zona mai linistita, mai fara fitzosi, mai putin aglomerata. Sunt foarte multumita de ce am gasit acolo. Pentru familiile cu copii este perfect, in fiecare noapte se "pieptana" plaja, restaurante suficiente unde sa poti manca, apa suficient de calda cat sa te poti balaci. Deja va deveni traditie de familie sa mergem acolo la mare. Inca nu ma incumet sa merg la Vama cu piticii (cu cortul altfel nu are farmec), din cauza ca e murdar. Dar am un dor de Vama...

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput