Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Si noi ne-am intors multumiti! Am fost anul asta la HOTEL CALIFORNIA - CAP AURORA (3 stele) din 26 iulie,10 nopti.Vedere la mare,curatenie,schimbat prosoape cat de cat (primele 3 zile zilnic,apoi la doua zile ),piscine super inclusiv una mica de copii,pe terasa cu vedere la mare unde e si restaurantul cu muzica live buna ,super atmosfera! Si super buna mancarea!!! Minusul e plaja care e cu pietre si scoici in dreptul hotelului,dar chiar de-asta e putina lume cum imi place mie Un golf doua mai spre Venus - cale de 5 minute - se poate face baie ok,dar e ceva mai aglomerat pe plaja.Peste drum de hotel e un loc de joaca super cu gonflabile si animatori,cu reducere 50 % pentru cei din hotel (5 lei intrarea deci).Seara de la 23 la 1 ,era la un restaurant din zona ... KARAOKE! Muzica super faina,dar ce voci Era undeva spre Jupiter,noi aveam camera in partea aia, deasupra intrarii hotelului si se auzea tareeee,de inchideam usa la balcon,pana taceau aia .Anul asta am nimerit si noi in premiera alge,dar in fiecare dimineata le strangeau,nu pot zice ca ne-au deranjat rau.
Ce nu mi-a placut deloc,nu cred ca se poate schimba prea usor in tara asta: plin de mucuri de tigara pe plaja ...
Da' in ansamblu,mi-a placut mult acolo! Parca mai mult decat anul trecut la Caraiman in Mamaia si daca aveam plaja de-acolo din nordul Mamaiei (mai pustie,cu nisip fin si in strat gros ) era chiar perfect!
Noi si anul trecut si anul asta i-am dat fetitei sa manance de la restaurante,terase gen "impinge tava",tarabe etc. si n-a avut absolut nimic.Nici la mare, nici la munte ... Noi nici atat!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
ingridnen spune:
Duminica plecam si noi in sfarsit la hotel Sirena, in Saturn.
Va scriu cand ma intorc... adica pe 15 septembrie
Ingrid si Cristi 5 ani si 5 luni
dianocica spune:
copil de 1 an si 8 luni, mers cu totii la 2 mai, in gazda. conditii excelente, plaja super (plaja mica era cam plina de chistoace dar cea mare era ok), apa impecabila, calda si curata. mancare de pe la terase, la dinamo chiar a fost buna buna, am mancat 5 zile din 7 numai acolo :))). curte mare, cu flori, camera super decenta, nu din aia de hotel construita dupa minimele obligatorii, terasa cu multa umbra. practic de toate. si mai ieftin decat la hotel. la anul sper sa reusim sa stam mai mult.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Marox spune:
M-am intors de la Mamaia acum aproape 2 saptamini. Nu mai fusesem de 8 ani si daca am tinut sa merg a fost pentru copii, sa poata sta la soare, sa se joace in nisip, sa se balaceasca. De asemenea pt ca nici nu prea mai stiam ce sa facem in Bucuresti pe caldurile alea.
Cum nu aveam masina si nici nu voiam sa iau vreun microbuz/autocar, nu ne raminea decit trenul. Partea buna e ca era cu aer conditionat si chiar curat. Partile proaste: arhi aglomerat si cu mers de gloaba posomorita. Dom'le, la un moment dat vedeam Daciile cum ne depaseau!!! De acord ca se repara sinele, insa douaj'de ani ce naiba au pazit de n-au fost in stare sa le schimbe ?!! Am facut 5 ore pina la Constanta! Asa ca oricum, era exclus sa mai fac inca nu stiu cit pt a merge in alta statiune.
Facusem chipurile rezervare prin telefon la un hotel de 3*, cica din 2006, Mignon. Cind am ajuns la hotel ne-a pierit entuziasmul, hotelul parea facut pe/din garaje. Am cerut sa vedem camerele:erau la parter, ferestrele sus, cu gratii, ca intr-o inchisoare, una putea a fum de tigara, cealalta putea pur si simplu. Noroc ca facusem rezervarea cu o zi inainte, duminica, si nu a trebuit sa platim un avans.
Si...am plecat mai departe. Cu 2 copii epuizati si flaminzi n-am ajuns prea departe. Am acceptat, e drept fara sa le vedem inainte, 2 camere la hotelul National, 2*. Face parte din cele 3 blocuri turn, in apropiere de Iaki. Cind am intrat in camera nu mi-a venit sa cred, parca nimerisem pe timpul lui nea Ceasca - usa de la balcon se inchidea cu un cui indoit, robinetul curgea la chiuveta si la dus, parchetul era NEGRU si umflat. E drept ca avea aer conditionat, frigider si TV. Si toate astea pentru "incredibila" suma de 70 euro fara mic dejun. Pe sotul meu l-au apucat pandaliile, facea ca daca ar plati 20 euro pt mizeria aia nu i-ar parea rau, dar la pretul asta in alte parti gasesti un IBIS impecabil cu mic dejun! Totusi, spre deosebire de vremurile trecute, asternuturile erau impecabile si cameristele si receptionerele extrem de amabile si saritoare.
Oricum, n-am rezistat acolo decit 2 nopti. Deja de a 2-a zi am plecat sa cautam un alt hotel, de preferinta in apropiere ca sa nu ne trambalam prea mult cu bagajele. Am gasit camere la "Riviera", 3*. Eheei, alta viata! Da, era foarte curat, modern si, of course, alt pret, 400 RON cu mic dejun. Acu', oi fi eu circotasa, insa tot mi se pare inadmisibil la un hotel de peste 100 euro ca faianta in baie sa fie cu mucegai pe la unele colturi si toaleta sa faca un zgomot de tractor cind tragi apa.
Cind am plecat de la "National" si receptionera ne-a urat gales "sa mai veniti pe la noi", i-am raspuns calm "a, nu, niciodata". Si am rugat-o sa le transmita patronilor (BTW, aceeasi care au si fabricile "Tutti frutti") ca e inadmisibil sa lase hotelurile in halul ala de degradare. La care tipa mi-a raspuns la fel de calm si jenata ca patronilor nu le pasa, ca nu i-a vazut de 5 ani si ca atita timp cit hotelurile sint pline (si chiar erau, asta-i culmea!) nu-i intereseaza altceva .
Surpriza placuta: multitudinea de terase, amabilitatea si promptitudinea chelnerilor, preturile rezonabile, mincarea buna.
Intr-o seara ne-am nimerit in satul de vacanta si pe copii i-a palit foamea. Ne-am asezat la o masa la un restaurant, Casa nu mai stiu care. In primul rind urla unu' manele de ne terminase. In al doilea rind, cind nu urla el, puneau casetofonul sa urle. Partea interesanta a fost cind am comandat: chelnerita ne-a explicat ca preturile de pe meniu erau calculate la 100 g, iar portiile fac, de regula, mai mult, si deci pretul nu va fi acelasi . Prigatul sotului a fost adus direct in pahar, la care el a declarat ca sigur l-au botezat cu apa pt ca i se pare mai fad. Bun, la sfirsit pretul n-a fost atit de piperat pe cit ne asteptam. Dar ca sa ne razbunam am luat chiflele pe care ni le adusesera fara sa ne intrebe si le-am indesat in geanta. Am fost multumita, le-am dat mai apoi unor copilasi sarmani.
In alta ordine de idei: toti cei care au fost in jur de 15 aug la Mamaia isi aduc aminte cum arata marea - era atit de plina de alge incit la un moment dat, pe anumite portiuni, parca era lacul din parcul Carol, plin de matasea broastei. Mergeam si cite un sfert de ora pina sa gasim un loc curat.
Alta dezamagire: plaja plina de sezlonguri si umbrele pe linga si sub care nu curata nimeni. Nu zic, plaja era curata pe mal si inainte de aria sezlongurilor, deci se putea, primaria isi facea cit de cit datoria. Insa aia care inchiriau sezlongurile si luau bani frumosi nu-si miscau degetul mic sa curate.
Asa, ca sa termin pe o nota optimista, mi-a placut totusi la mare, ne-a placut telegondola, Aquamagic-ul, masajul pe care l-am facut si mai ales bucuria pe care am vazut-o in ochii copiilor!
Androix spune:
Marox, vrei sa zici fruty fresh, adik sefii mei, fratii micula. Sa nu inducem lumea in eroare Doamne, dar ce preturi Si cam asta e gandirea in turismul romanesc, si nu numai cam in toate ramurile comertului romanesc: daca sunt clienti pentru marfa proasta la pret mare de ce sa vindem marfa buna?
Eu inca imi blestem zilele ca am mers la mare. E drept nu am stat la hotel de 4 stele, dar nici cu cortul nu am mers. Totusi cred ca kinderii mei au o sensibilitate la ceva, nu stiu, nu le merge bine la mare. Deja cu Filip e a doua oara cand merg la mare si a doua oara cand vine impuscat in aripa. Daca stiam pe-asa imi bagam un bat in fund si mergeam la munte.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
Marox spune:
Androix, asa e mey, de fratii Micula mi-a vorbit camerista. Habar n-aveam ca e o diferenta intre "tutti frutti" si "fruty fresh". Sper ca acolo unde lucrezi tu sa fie OK si patronii prezenti(atit cit trebuie ). Multa sanatate "kinderilor"!
Androix spune:
Culmea e ca nici acolo nu-s prezenti si merge treaba la fel de prost tocmai din cauza asta. Norocul meu ca sunt in cic si nu planuiesc sa ma intorc tot acolo.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
pitzinuca spune:
noi avem de 2 luni instalat cortul in 2 mai. se doarme pe saltele. il tinem pana in octombrie. doreste cineva cazare?
b
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
pisigri spune:
si noi tot cu cortul, in mamaia; am incercat si la 2 mai si la vama dar sint prea multe pietre in apa, si la vadu dar era plin de corturi deja, si marea un pic cam salbatica pentru talentul nostru de inotatori-topoare....
plaja dimineata curata, o umpleau turistii de mizerie urgent. noi stam pe plaja in mamaia in capat, spre navodari, la iesirea din statiune, unde e zona pentru parapanta; probabilitatea sa imi cada parapanta in cap e mai mica decit nervii pe care mi-i face muzica proasta data la maxim, aglomeratia si mizeria crunta...
de mincat am cumparat mincare din navodari si am gatit cite ceva usor si rapid la cort, am mincat la o autoservire BESTIALA in navodari, foarte ieftina si extrem de buna mincarea, ca gatita in casa. am mincat de doua pri si la butoaie in mamaia, dar mi s-a parut scump si nu la fel de gustos, si nici placinele nu mai sint la fel de bune.....
din pacate, se pare ca romanul nu apreciaza marea decit daca ii ofera "distractie", adica muzica si harmalaie. in barcelona pe plaja erau rare terase la marginea plajei, dar nu se auzea NIMIC altceva in afara de mare, nici vorba de muzici si megafoane....
a, sa nu uit: am prins citeva zile cu alge, o singura zi in care parca faceai baie in supa, dar pe noi nu ne-au deranjat....adica...algele in apa nu-ti fac nimic rau, si nu prea ne putem strimba referitor la cit e de curata apa, cu combinatul de la navodari sub nas si cu toate hotelurile a caror canalizare duce diretc si pe drumul cel mai scurt in marea neagra...
if you can't say something nice, then don't say it at all