Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,asa e,tot la marea noastra e mai bine parca...Are ceva al ei,care in alta tara nu gasesti.
Vad ca aveti parere buna despre Costinesti,eu acum 3 ani cand mergeam la cumnata cazata acolo,mi-a facut impresie foarte proasta.Poate n-am fost in zona care trebuie,sau poate asa erau lucrurile atunci...nu stiu...Parca prea multa galagie,plin de adolescenti bauti...Sau poate am imbatranit eu,si ma deranjeaza lucrurile astea...Sunt batrana...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Da... daca ma gandesc bine peisajele de la marea noastra sunt superbe si plajele la fel. Dr dupa peripetiile de anul treut, de la 2 Mai, eu tot dezamagita raman de mizeria de pe plaja. Logic ca oamenii sunt de vina, dar asta nu ma icalzeste. Am fost cu fetita la pediatru si l-am intrebat daca nu e cazul sa incepem ceva cura de intarire a imunitatii, ca plecam la mare si anul trecut am avut pb mari. La care el mma intreaba: da unde mergeti, la noi? Nu, zic eu ... Dar anul trecut ati fost la noi? Da. Pai de aia, va garantez eu ca in Italia nu veti avea pb. M-am uitat mai lung la el, il stiu dr, foarte bun si cumsecade, si parca era prea categoric pentru stilul lui. Dar a insistat, a zis ca a avut parinti care nu0si mai aduc copii la el dupa ce le-a explicat ca, daca tin la sanatatea lor, sa nu-i duca la Marea Neagra. Nu stiu ce sa zic, eu am incredere in el .... iar el insista ca la noi apa e mult mai poluata decat se vede.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Marilena12

Pai Ramon, Costinestiul este statiune studenteasca de cand e el. Acolo sunt taberele studentesti, si inca este destul de aglomerat. Insa nu am vazut nimic care sa-mi strice cheful, culmea, destul de multe familii cu copii mici. Zona cu comercianti este chiar aglomerata insa restul mi s-a parut destul de ok. Plus ca in Mamaia, care anul asta este no.1, si de fapt de cativa ani chiar, e tot aglomerat. Acolo e si mai nasol, de 3-4 ani incoace, cu greu am gasit loc de parcare potrivit ca sa nu fim blocati la roata sau la iesirea de alte masini. Dar mi s-a parut destul de curatel, in presa sunt multe aberatii...

Marilena
Blogul meu

Da,stiu ca e statiune studenteasca.Dar asa impresie mi-a facut atunci.Si plaja era fff murdara,cu multe gongute pe acolo.in comparatie cu celelalte statiuni mi s-a parut foarte murdara.Acum poate e altfel.Nu sunt eu pretentioasa,dar atunci mi-a facut o impresie proasta.
Vaiii,ca de abia astept sa plec la mareeee!!!Ca nu mai am rabdare.Desi imi va fi un dor de fetita mea...de acuma imi e dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

quote:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Vaiii,ca de abia astept sa plec la mareeee!!!Ca nu mai am rabdare.Desi imi va fi un dor de fetita mea...de acuma imi e dor de ea.

RAmonella, nu iei bebelusa la mare?
Noi l-am dus pe Luca de la 4 luni, nu l-am tinut pe plaja in soare, a stat mereu sub umbrela si chiar si asa il protejam cu crema cu factor 50. Intre 11 si 16 il duceam la hotel sau parc la umbra daca era foarte cald.
E drept ca un concediu cu un bebe asa mic la mare nu e chiar relaxant (chiar daca ne-am luat bunicii dupa noi) insa pentru copil e foarte sanatos.

Mergi la inceput

Ramiris problema e ca doarme foarte mult ziua,are 3 somnuri pe zi unul dimineata de vreo 2 ore,unul la amiaz si unu seara.Deci dimineata si dupamasa nu putem merge la plaja...Afara nu doarme niciodata,rar doarme jmatate de ora...Asa ca n-avem ce face...Tre sa ne relaxam si noi umpic,mai ales sotul...ca e foarte obosit.Stiu ca o sa-mi fie foarte dor de ea,mi-am facut deja album foto sa-mi duc cu mine si ii las la mami telefonul cu 3G sa o vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

si eu abia astept sa plec la mareeee....

am fost si la alte mari (egee si mediterana); cel mai mult mi-a placut ca in egee (parca) apa este foarte sarata - avantaj maaareeee pentru mine, ca nu stiu sa inot - si foarte albastra si foarte limpede (fundul marii se vede clar si printr-o apa de mai bine de 1 metru adincime).

dar parca nu m-as deplasa pina acolo...unele dintre motive, imediat.

ce ma streseaza pe mine in apa, dar nu cred ca e valabil numai pentru marea neagra, este prezenta meduzelor. si a altor vietati ciudate, fata de care am o repulsie ingrozitoare. mor cind calc in apa pe vreo chestie miscatoare....

altfel, nici noi nu suportam manelele, aglomeratia si mizeria (facuta de oameni). cum algele nu ne scirbesc la fel de tare ca mucurile de tigara, cojile de seminte, scuipatul, resturile de fructe, peturile si amabalajele aruncate la 1 metru de cos, de mai bine de 5 ani cautam...alternative. la mamaia mergem in capatul dinspre navodari, unde plaja e mai pustie (si deci mai curata), mergem la sulina unde plaja este uriasa asa ca poti evita si mizeria si muzica proasta, am fost intr-un an la gura portitei si a fost superb (dar am inteles ca s-a mai schimbat si pe acolo)...
anul trecut am petrecut o noapte cu cortul pe plaja la 2 mai, in capatul dinspre vama veche al statiunii si a fost extraordinar...
iar anul asta avem de gind sa mergem cu cortul la ...pe o plaja pustie, linga un sat. am facut o vizita scurta anul trecut, plaja imensa si pustie, erau doar 3 corturi vara trecuta (spre deosebire de Corbu, unde s-a cam terminat cu linistea si cu aventura, de vreme ca a aparut o terasa pe plaja)...

bine, noi sintem mai "inconstienti" de felul nostru, ne-am facut un obicei din a merge cu cortul, plecam in fiecare week-end (aproape) la munte, cum gasim un loc cit mai departe de sosele si oameni, raminem peste noapte...si nu ne-a atacat nici un urs pina acuma. asa ca anul asta...si la mare tot cu cortul ! prefer de 10000000 de ori sa fac supa la ibric la foc sau la primus, sa beau bere tinuta la rece in lada frigorifica, sa dorm in cort si sa nu am unde sa ma clatesc de sare citeva zile, decit sa fiu obligata sa suport mirlanie si proasta crestere in ceea ce ar trebui sa fie concediu pentru RELAXARE, sa ascult toata ziua manele si house (fara suparare...) si sa platesc exagerat de mult pentru niste servicii care oricum...nu sint ca acasa :D

si la mamaia cind am mai fost, am stat la 2 stele dar a fost foarte curat, am mincat la impinge tava dar nu am avut nici o problema...dar preferam fara discutie mersul cu cortul, oricaror servicii de 5 stele si mincaruri de fitze...

pentru cei cu copii foarte mici, cortul nu este o alternativa, e foarte adevarat; dar am vazut oameni cu copii de 6-7 ani stind cu saptaminile la cort la mare, bine merci.

iar in legatura cu replicile " cind o sa ai copii mai vorbim" si cu oftatul ca la noi nu sint locuri special amenajate pentru copii cum sint prin alte parti... nu ca nu e normal sa vrem mereu " mai mult" si " mai bine", dar mi se pare putin aiurea sa te plingi ca pe litoralul romanesc copiii nu au ce face si se plictisesc. in fond, cind am fost noi toti copii, tot pe litoralul romanesc ne duceau parintii, iar parintii mei stateau mereu cu mine si nu m-am plictisit niciodata. e drept, era putin plictisitor cind mai mergeam seara la restaurant, dar si acolo aveau grija sa ma tina de vorba in asa fel incit....sa nu ma urc pe masa

p.s. si ca sa nu aud nici replici cu vulpea care nu ajunge la struguri...dupa marea neagra, plecam la barcelona (tot cu cortul), si o sa avem si acolo mare...asadar, marea neagra nu este pentru noi o ultima alternativa, ci ...sincer, in ultimii ani am inceput sa o consider o necesitate

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Pisigri .. eu mi-s tare zgarcita de fel si parca, parca as sterge partea cu Vadu.. nu de alta, da sa nu ajunga prea rapid cunoscuta.. ca si Corbu, si adio rai.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexas spune:

In momentul de fata plaja din romania arata groaznic,in mamaia pe plaja sunt numai (coji de seminte si resturi de tigari groaznic )peste tot , tinand cont ca copii sunt cei care se joaca in nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Noi de 3 ani mergem la mare in Grecia!Sincera sa fiu,litoralul roamnesc nu ma atrage!Anul acesta poate incercam ceva nou:Croatia!Au fost niste prieteni si au zis ca e superb acolo,astazi imi trimit poze,ca sa ne convingem!Ei ziceau ca,fata de marea noastra ce e acolo e minunat ,mai ales pt copii!Sa vedem...daca nu,tot in Grecee mergem

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ups: http://www.adevarul.ro/articole/litoral-2008-haznaua-in-care-ne-scaldam/359940

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput