Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca
Raspunsuri - Pagina 11
stefiuta spune:
buna ziua la toata lumea!
anul trecut am experimentat "litoralul pt toti" pt prima data.trecuse toata vara si eu nu ajunsesem la mare, ceea ce pt mine a fost destul de greu de suportat pt ca iubesc f mult marea. pt ca nici in ruptul capului nu as da pe o camera 200 pana la 300 de lei/noapte am preferat sa astept septembrie si ne-am hotarat sa mergem in Jupiter. cunosc cat de cat statiunile Jupiter-Neptun, m-am si documentat intre timp ce hoteluri merita si am optat pt hotel Delta. este recent renovat, mobilierul schimbat, personalul dragut si amabil, deci in mare ok. restaurantul hotelului era in fiecare seara f animat, cu program artistic iar mancarea chiar buna.neavand si masa inclusa in bilet, am gasit o terasa f draguta aproape de hotel unde am mancat f bine. plaja era amenajata, peste tot erau numai sezlonguri, adevarul e ca nu mai era aceeasi nebunie ca in toiul verii, ceea ce mi-a placut f mult, fara inghesuiala, fara tipete, urlete si mai stiu eu ce. si cred ca si anul acesta voi repeta "figura" pt ca mi-a placut tare mult.
peste cateva zile voi pleca la mare in interes de serv, in Venus. nu am stat niciodata in statiunea asta si sunt tare curioasa. hotelul spun ei ca e de 4 stele, dar nu m-ar mira sa am surprize.
leuta
RAMONELLA spune:
N-am mai fost de 3 ani la noi la mare.Anul asta de abia astept.Mi-e foarte dor.Noi mergem tot la niste tatari in Mangalia,la care mergem din 2000.Acolo dormim,iar ziua suntem prin toate statiunile in special prin Saturn si Neptun.La amiaz mancam in Neptun la Spingtime.Acolo e mancare buna,multa,pe toate gusturile si ieftina.
Sincer eu nu as da zeci de milioane la un hotel,unde conditiile sunt groaznice.A fost fratele meu 2 ani la r4and in Mamaia,la hotel de 4 stele,a dat vreo 40 milioane,conditii naspa,personal nepoliticos...ce sa mai zic...La gazda am platit acum 3 ani 3 milioane pentru 10 zile.Conditiile sunt ca acasa,ca intr-un apartament de bloc.Da macar nu-mi pare rau ca dau zeci de milioane la hotel.
Nu se compara hotelurile noastre cu cele din afara.Am fost si in Grecia si in Turcia...Daca ar avea ei plajele noastre ar fi perfect.Sincer mie mi s-a facut tare dor de marea noastra...
Si oare cine e de vina de mizeria de pe plaja???Tot oamenii,ca in loc sa arunce gunoiul in cos,mai bine il arunca in nisip.Si cei ce fumeaza mai bine arunca chistoacele in nisip...si avem pretentia sa curete cineva dupa noi.
Nu stiu cum e cu algele de pe plaja,acum cativa ani se strangeau cu tractoarele,sper ca si acuma.
Mie sincer in Costinesti nu-mi place deloc,acolo e foarte multa mizerie pe plaja si am vazut si caca in apa,e drept si in Mamaia am vazut,dar Costinestiul mi se pare tare infect.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
ingridnen spune:
Ieri a venit o colega din concediu, de la Eforie Nord. A stat la o vila, foarte aproape de plaja, 1.100.000 camera. A mancat la "impinge-tava" (adica la autoservire ) si nu a fost scump.
Seara se curata plaja cu tractoare si NU erau alge in apa.
De abia astept sa plec si eu....dar avem bilet abia de pe 31 august. Intr-un fel e mai bine ca nu e asa de aglomerat... numai sa fie vremea buna !
Acum 3 ani am fost in interes de serviciu la Dubrovnik, in Croatia. Hotel de fitze, 5 stele... dar plaja ingusta, pietroasa... si nu era briza aceea sarata, ca la noi... parca erai pe malul lacului, nu la mare.
Concediu placut tuturor !
Ingrid si Cristi 5 ani si 4 luni
valentinag spune:
Sambata am vizitat Marea neagra,am facut plaja la mamaia,in nord la Kudos,nu mizerie pe plaja,nu alge,nu kktei in mare nu nimic!E adevarat sezlongul cam scump 25 ron,dar conteaza mai putin!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
mihaelabala spune:
quote:
citat din mesajul lui ingridnen
Ieri a venit o colega din concediu, de la Eforie Nord. A stat la o vila, foarte aproape de plaja, 1.100.000 camera. A mancat la "impinge-tava" (adica la autoservire ) si nu a fost scump.
Seara se curata plaja cu tractoare si NU erau alge in apa.
De abia astept sa plec si eu....dar avem bilet abia de pe 31 august. Intr-un fel e mai bine ca nu e asa de aglomerat... numai sa fie vremea buna !
Acum 3 ani am fost in interes de serviciu la Dubrovnik, in Croatia. Hotel de fitze, 5 stele... dar plaja ingusta, pietroasa... si nu era briza aceea sarata, ca la noi... parca erai pe malul lacului, nu la mare.
Concediu placut tuturor !
mihaelabala spune:
buna
scuza-ma,doream sa te intreb cum se numeste vila(daca zici ca e aproape)si daca are nr. de telefon
merci
ellinia spune:
Da, si pe mine ma intereseaza. E cumva Vila Roxana? Cam la 50 m de plaja? As vrea sa mergem tot in Eforie Nord numai ca n-am nici un nr. de telefon, sau vreo recomandare, ceva. Mie imi convine fara masa total, cu copil mic e greu sa le respecti programul lor. Asa am patit anul trecut, mancam pe rand, ca Stefan era terminat la ora 12 si adormea in picioare. Asa ca, poate ne dati vreun nume, vreun nr. de telefon!
Multumim frumos!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c
ruxandra_sb spune:
Noi mereu am fost la mare la noi, in 2 mai (pt plaja preferam Vama) sau prin Mamaia Sat.
Anul acesta, cu ambii copii si inc-o prietena cu copil, am zis sa-ncercam si-o Turcie. Si-am incercat-o. Frumos, nimic de zis... Antalya, 12 zile la 5 stele, rasfat, AI, tralala.
Dar ceva lipsea, parca nici nu simtisem c-am fost la mare.. si cum s-a brodit.. c-am mai pus-o de 10 zile la Vama Veche. E adevarat, nu am mancat in Vama (serviciile sunt proaste), ci in 2 mai sau altele; am inchiriat o vila cu totul, iar plaja faceam in partea neamenajata, dinspre bulgari. Plus ca am fost la inceput de sezon.. si eram aproape singuri pe plaja, in timpul saptamanii.
Chiar ma intreba prietena.. si cum o sa mergem noi la Vama veche dupa 5 stele la turci? I-am raspuns ca nu se pot compara.. ca-i cu totul altceva.. si nu s-a comparat.
Sa va spun ca ne-a placut muuult mai mult la neagra noastra mare?? Ca o simteam altfel.. mai pe sufletul nostru? Mai ales copiiilor le-a placut.. plus ca le-a mers splendid si-aveau o pofta de mancare de ne casapeau, ca de fiecare data la Marea Neagra.. ceea ce in Turcia nu s-a intamplat.. Mie imi placea la nebunie plaja libera, cvasi-salbatica si neamenajata.. si algele imi placeau. Vacanta asta in Vama am savurat-o si am respirat-o prin toti porii. Nu se compara..
Ah, si kk plutind in apa am vazut la turci.. si o biata catea vagaboanda pe care o goneau toti de colo, colo. Si care aparea iar a 2a zi.. si iar o goneau.. si tot asa. Si tacamuri murdare.
In Vama n-am auzit nici o manea.. in general era muzica buna. Si nici sex live pe plaja n-am vazut.. probabil tb sa fi venit noaptea.
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
ingridnen spune:
Am intrebat: Vila aceea din Eforie Nord se numeste "Vila Yza"