Superdieta (26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

dan-ny scumpete...bine te-ai reintors...ce sa zic.habar n-am cita pauza sa fac...mi sa nu ma obisnuiesc cu permisele,si sa uit sa ma reintorc ..hai ca glumesc...mai vedem...pauza de forum ziceai?..pai si sa vreau sa mai intru nu vezi ca vorbesc mai mult ca singura...nu stiu pe unde ne umbla celelalte..americancele noastre intra rarut...bucurestencele la fel...sibiencele idem...timisorencele sunt de inteles...italiencele(adica moi) ce se mai baga in seama..apai si sa nu ma supar?...vreau scutiri valabile

.....

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

quote:
Originally posted by bretonica

dan-ny scumpete...bine te-ai reintors...ce sa zic.habar n-am cita pauza sa fac...mi sa nu ma obisnuiesc cu permisele,si sa uit sa ma reintorc ..hai ca glumesc...mai vedem...pauza de forum ziceai?..pai si sa vreau sa mai intru nu vezi ca vorbesc mai mult ca singura...nu stiu pe unde ne umbla celelalte..americancele noastre intra rarut...bucurestencele la fel...sibiencele idem...timisorencele sunt de inteles...italiencele(adica moi) ce se mai baga in seama..apai si sa nu ma supar?...vreau scutiri valabile

.....

hai sa te acompaniez ca am calcat pana acum si sunt lac de apa... poate ma mai racoresc. voi cum stati cu caldura?

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

la fel si la noi..se moare..ce bine ca am si eu cu cine sa mai cint seara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Neata fetele cucuietele! Azi sunt foarte bine dispusa...e ultima zi de muncaaaaaaaaaa!!! O sa am o saptamana libera! Dar nu va imaginati ceva relaxari... o sa mergem la Brasov sa luam costumatia mirelui si sa vedem ce mai cumparam de pe acolo pentru nunta! As vrea sa ajung si pe la clinica aceea particulara unde se naste in apa... sa vad ce-i pe acolo, poate vb si cu un nene ginecolog! Sa vedem ... oricum aceasta chestiune deocamdata e pe ultimul plan!
Asa ca fetele...lipsesc o saptamana si va doresc weekend placut de pe acum si la cine pleaca tai tai in concediu... distractie faina!
Aprilus sa te relaxezi in concediu... poate vi si ne dai un anunt important !

Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine!

Vreau un sufletel micut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatzaaaaaaaaaaaaaa!

hai ca inca n-ati scapat de mine, sunt ca raia nu stiati?
luni dimineata o intindem spre tinuturi SI MAI insorite, insa am fost prinsa zilele astea - ca tot omu care vrea sa plece si sa lase lucrurile in ordine.

Bretonico, deci te rog sa nu te gandesti niciodata ca te-am lasat singura si parasita. Insa nu pot sa nu-ti dau dreptate, ca muuulte sunt absentele nemotivate din ultimul timp.

Dan-ny, in seara asta prestez si eu calcat de tzoale- multe-multe sa ne-ajunga ! sa vezi sauna!

Larissa, eu ma gandeam la inceputul dietei sa ma stabilizez undeva pe la 54 de kg, asta insemnand mentinere prin zona cu pricina. Insa pentru ca abia saptamana asta s-a intamplat minunea de a cobora sub 55, si de luni urmeaza vacanta e greu. Stiti cum e in concediu, iti mai faci si cate-o pofta (doua, trei ), asa ca va zic eu cand ma intorc cat de bine stau . Intra si spune-ne cum iti merge cu dieta, ai intrat in faza II deja?

Isa, ce ma bucur ca ai o stare de spirit buna!Mey, parca ne-am vorbit sa o intindem cu toatele in concediu. Insa vad ca voi aveti muuulte lucruri de rezolvat. Oricum e bine ca le luati din timp si lucrati cu "liste de prioritati", ca nunta e unul din evenimentele f importante si cu cat o iei mai din timp cu atat stai mai linistit pe ultima suta de metri , cand , evident, lucrurile se mai precipita!
Cu rochita ta cum o sa faci? Hai ca ti-am zis io inca din iarna ca abia asteptam sa ne povestesti ce si cum!

Aida, la voi cum mai e? hai ca m-ai lasat in suspans cu vecinu de langa casa care-n pace nu te lasa

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

April inca nu mi-am comandat rochia. E un magazin aproape de mine care-mi face la comanda, mi-a zis sa mers cu vreo 2-3 sapt inainte. Dar eu o sa merg pe la sfarsitul lui August. Atunci mai am 2 saptamani concediu si o sa ma ocup de rochie. O sa va pun poze cu modelul care il voi alege.... dar pana atunci mai este...
fetitele!

Vreau un sufletel micut!

Mergi la inceput

A tinut cineva cura de pepene verde? e bun, ajuta la ceva?!
Mi s-a facut pofta de pepene... asta acum, in timp ce mananc un grapfruit
Unde pleci in concediu Aprilus? Eu s-ar putea sa merg in Tunisia, in sapt de miere...asa zice Adi, dar inca nu-i batut in cuie! Asa ca... daca aveti pareri bune despre un loc anume...va rog sa-mi spuneti!

Vreau un sufletel micut!

Mergi la inceput

Isuca, n-am tinut cura de pepene verde , pe lista de superdieta e chiar la nepermise, cred ca din cauza continutului mare de zahar. Am vazut si eu ca au aparut pepenii in piata, doar ca nu-s de-ai nostri , de-astia autentici. Aoleeeeu, iar incep! Cred ca ar fi trebuit sa imi fac un business cu alimente ecologice

Noi am fost in saptaluna de miere in Turcia, in Bodrum, iaca www.wowhotels.com/bodrum/?id=6" target="_blank">aici, ce sa zic, ne-am simtit ca in paradis. Am stat 10 zile insa ne-am rupt cu totul de realitate acolo, la capitolul turism turcii sunt super-tari.

Am uitat cand aveti nunta, sezonul in Turcia e cam din aprilie pana la inceput de octombrie. Cand am fost noi, in august, era ffffffffoarte cald.

Acum plecam in Grecia, pe Sithonia, in Vourvourou, am mai fost acolo acum 3 ani si peisajul absolut magnific ne-a facut sa revenim.

In materie de vacante experienta din luna de miere a fost una unica, in sensul ca nu prea suntem genul de sa stea in club cu burta la soare, ne place sa umblam si sa vedem mult/multe. Si atunci voiam noi sa vedem o gramada, insa pana la urma ne-am rezumat la plaja, soare, croaziere pe mare si ....ce face lumea in luna de miere.

In Tunisia nu am fost, au fost niste prieteni apropiati chiar in luna de miere. Lor le-a placut experienta insa pe noi ne-au sfatuit daca avem de gand sa mergem sa cascam bine ochii pt ce hotel optam.Pe mine la ce am vazut din pozele lor m-a frapat rau discrepanta intre modul in care aratau statiunile si saracia in care traiau oamenii in rest. De aceea eu nu am inca pe lista tari precum India, Egipt, Tunisia, din acest motiv. Sper sa nu te influenteze negativ parerea mea.Depinde f mult de cum va propuneti sa va petreceti primele zile de proapeti insuratei , si de sezon.

Nasii nostri au niste destinatii de vacanta absolut superbe la activ, insa in Olanda pretul unei vacante de 18 zile intr-o destinatie cu totul exotica raportat la salariul mediu al lor chiar nu reprezinta un efort. Asa, noi inca mai visam ca o sa ajungem prin Brazilia, Thailanda, Malayezia sau Republica Dominicana, cred ca la pensie ni se indeplineste visu

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

april, sunt aici dragutaa....doar ca eu tin o dieta doar de mine stiuta! Ceva de genul...dimineata beau apa si o cafea pe la 10 sau 11. Pe la 12 pap ce e prin casa...de ex azi borsuc cu fasole...fara paine fara nimic...si cirese. Pana la ora 18 o sa mai rontai cirese. Iar dupa ora 18 apa plata si nimic altceva. De ieri treaba asta.
Eu dupa nastere aveam 76 de kg si un an am ajuns la 56....cele mai multe kg le-am pierdut ptr ca alaptam si mancam moderat dar in ultima parte am facut treaba asta cu apa plata dupa ora 18. E misto....e greu primele zile...dupa care te obisnuiesti. Azi dimineata cantarul arata 63.5 kg.
Sunt pe drumul cel bun....de duminica e mai usor ca pot papa carne si branzica eventual....ca sapta asta am fost cam pleostita fara. Nici exercitii nu am facut de la caldura.... Eu vreau a ajung la 56 de kg si sa ma mentin acolo....

Isa, aici vad ca sunt miresele...super....la mine au trecut 6 ani de la nunta....dar imi aduc aminte cu mare placere!
bretonica, esti foarte tonica. Ai o putere fantastica...canti si eu abia ma misc prin casa .....

fi'mea cred ca s-a prins ca imi e foame...ca imi tot da papa.....zice mama papa! si eu nu nu...dar as manca si cu ochii ce imi da ea

da' nu vine ea vacanta.....marea..mi-am luat si bilet la UAI adica mancare si bautura cata vrei......

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!

Mergi la inceput

Larissa, super tare micutza ta! Vezi ce grija are de mami a ei? Sunt dementiali copilasii cand incep sa scoata ei perlutze!

Ma bucur mult ca incepe sa te incante ce vezi cand te duci la cantarire! Pana in august o sa arati super-tare, o sa vezi! La UAI daca vrei poti sa mananci light, ca au tot felul de salate, fripturi si alimente dietetice. Insa pe langa alea sunt si ispitele insirate delicios pe platouri, e drept.....; noi de 1 mai am fost vreo 5 zile la Bulgari si initial am zis ca la cata mancare light e pe acolo o sa rezist. Dupa care .... m-am infipt sa "gust " nitel din toate

Da acuma nu mai mergem la UAI, mergem in Grecia la o pensiune. Asta nu inseamna ca sunt ferita de tentatii. Stiu sigur ca in vacantele in care mergem la mare la soare scap repede de grija kilelor in plus si ma relaxez, deci eu o sa ma intorc pe 15 iulie sa iti fac galerie pana in august cand o fi sa pleci

April

Mergi la inceput