Concurenta, bat-o vina!
Raspunsuri - Pagina 3
Garofitza spune:
Gabi, eu zic ca iti faci griji degeaba. Tentatii sunt peste tot si acum ce sa facem? Sa traim cu teama in suflet? Unde-i increderea reciproca, unde-s clipele de iubire ce-au legat casnicia?
Te gandesti ca-s tentati si poate in casnicie a (sau va) interveni monotomia?
Ce crezi ca sotul meu nu se uita pe strada si admira? Si ce, eu nu ma uit? Ca doar nu suntem orbi, si ce-i frumos si lui D-zeu ii place. Da asta nu inseamna ca imi doresc altceva, sau sa-mi schimb comportamentul sau partenerul de viata. Si suntem de aproape 15 ani impreuna.
"De ce sa cumparam lapte din oras, cand avem acasa vaca?"
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
maudi spune:
quote:
Originally posted by Arhistefy
...rareori imi spune unde se duce si ce face. E drept ca este din zodia Leului. Dupa cateva certuri groaznice am renuntat sa-l mai intreb pentru ca nu vreau sa-l pierd, dar libertatea asta totala... hm...
Arhistefy
al meu tot in Leu este si ma anunta, cu scuze desigur, pana si cand merge la baie.
mie nu mi-e teama si nici nu ma gandesc la asa ceva. ar fi fraier daca ar face-o, nu e nici una mai breaza ca mine.
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Chestiunea e ca in viata asta nu ai certitudini pentru nimic. Oricand ti se poate intampla ceva care sa rastoarne lumea in care traiesti. Acum e iubire mare, mare, comunicare pe toate planurile, sunt si certuri, dar neesentiale. Oare cum va fi peste 10 ani?
Mi-am pus si eu intrebarea aceasta si am hotarat sa ma comport intotdeauna in modul cel mai natural, sincer si direct cu sotul meu. Asa incat sa nu-mi para rau niciodata dupa nimic. Daca ne intelegem unul pe altul si ne simtim bine impreuna, cred ca trebuie traita clipa la maxim si lasat pe seama viitorului restul.
Sa auzim numai de bine.
Sunt de acord!
In plus poate ca ar trebui diversificat modul in care ii "gatesti ciorba, friptura si garnitura" in asa fel sa nu para ca sunt aceleasi si sa constientizeze ca la orice "restaurant" se va duce, va exista riscul sa nu gaseasca niciodata aceasi placere de a "manca"
Cat despre libertate, cred ca este vorba de a-l lasa cu incredere sa faca baute, plimbari, iesiri, si cu prietenii nu numai in cuplu.
Povesti adevarate de la noi de aici: Un tip i-a spus ca repros sotiei de care tocmai a dat divort dupa 17 ani de casnicie, ca toata viata si-a dorit sa faca atatea lucruri de unul singur sau cu prietenii... dar nu a putut. Motivele??? Habar am! Dar asta l-a marcat.
Am invatat din asta!
Un alt prieten la fiecare 2-3 luni face o scurta calatorie, in weekend, cu prietenii lui din copilarie. Sotia nu obiecteaza nimic, ba chiar il incurajeaza ca sa nu simta niciodata ca si-a pierdut "fortat" libertatea atunci cand a decis sa traiasca in doi.
Cine stie, poate chiar asta vor si ei sa simta si sa nu aiba nevoie sa alerge dupa "fructul oprit".
Dar eu as mai adauga - si gata ca v-am rapit destul timp - ca mai depinde si de felul, educatia si dorintele fiecarui barbat.
Succes tuturor in lupta cu, "concurenta"
anne-marry spune:
dragele mele, chestia asta cu "libertatea totala" iese CLAR din discutie !
ce libertate, de o parte si alta, bineinteles, daca ti-ai unit viata de altcineva ? ? ?
DACA TE-AI CASATORIT, IN PRINCIPIU, AI FACUT-O DIN DRAGOSTE...SI DACA IUBESTI PE CINEVA...........EU ZIC, SAU CEL PUTIN ASA SIMT, CA VREAU SA IMI PETREC CAT MAI MULT DIN TIMPUL LIBER PE CARE IL AM ALATURI DE "PRINTUL VISURILOR MELE", ...CAUT CA ORICE ACTIVITATE AS FACE SA IL IMPLICE SI PE EL, CEL PUTIN O SECUNDICA...SA SE SIMTA SI EL BAGAT IN SEAMA.
CATEGORIC SI IN MOD ABSOLUT NU SUNT DE ACORD CU LIBERTATEA ASTA TOTALA. NU SE POATE...DECAT DACA SUNT DOI STRAINI CARE ;LOCUIES SUB ACELASI ACOPERIS..NU AI LIBERTATE NICI FATA DE COPIL, SAU DE MAMA, SAU DE BUNICA...ETC...APOI DE SOT/SOTIE.
insa, totul trebuie facut cu "gramaj". cantarit si masurat ca sa nu se intreaca limita.
trebuie ca celor doi sa le faca placere sa fiew impreuna, sa aiba activitati comune, si atunci, veti vedea dragele mele"colege de suferinte" cum se rezolva (ce-i drept partial) de la sine.
iar daca nu, nici o problema ca putem, noi femeile sa si... si atunci vor vedea ei, barbatii cum .
de fapt, stiti cum fac eu cu domnul meu cand il mai apuca faze de genul acesta. ii zic "BINE, LIBERATAE TU, LIBERTATE EU...TOTUL LA NOI IN FAMILIE ESTE ECHITABIL. " si cand ii este lumea mai draga, nu il mai bag in seama ca altadata si nu il mai fac sa se simta marele zeu de pe pamant si...vine el repejor dupa mine si ma cauta pe unde sunt "DA CE DRAGA, TOATA ZIUA CU TREABA, PRIETENE, SI PE MINE?..."
ASA CA...NU DEPUNETI ARMELE FETELOR, CA LE PUTEM ARATA NOI LOR...MASCULILILOR CE ESTE ACEEA "LIBERTATE DEPLINA".
BINEINTELS CA TONUL ESTE PUTIN IRONIC, SA NU VA IMAGINATI CA SUNT CHIAR ASA TIRANICA !
anne-marry
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
ochinegri spune:
quote:
Originally posted by reiki
Mai fetelor, cum reusiti sa faceti paza asta buna de care tot pomeniti aici? Cum il paziti pe sot ca nu imi pot imagina sub nici o forma? Este chiar amuzanta treaba.
Nene Reiki vrei varianta explicita sau rezumat ?
Tanti Lili
ruxij spune:
N-avem cum sa ii pazim. Daca vor sa mearga prin vecini, vor merge oricum, daca nu, nu. Nu ne ramane decat sa incercam sa ii facem sa se simta cat mai bine alaturi de noi si cu Dumnezeu inainte, ca femei sunt peste tot, cum sa ii pazesti de concurenta?
Si da, eu sunt pentru putina libertate, nu totala, dar nici sufocare, trebuie sa ne iubim si sa fim impreuna in fiecare secunda, vrei nu vrei, ca in telenovele, unii barbati nu suporta deloc asta si esecul e garantat. Nu inseamna ca nu va iubeste daca nu sta tot timpul atarnat de voi. Pe altii nu ii deranjeaza insa, asa ca, mult noroc tuturor!
ruxij
reiki spune:
quote:
Originally posted by ochinegriquote:
Originally posted by reiki
Mai fetelor, cum reusiti sa faceti paza asta buna de care tot pomeniti aici? Cum il paziti pe sot ca nu imi pot imagina sub nici o forma? Este chiar amuzanta treaba.
Nene Reiki vrei varianta explicita sau rezumat ?
Tanti Lili
Accept orice fel de variante. Pot sa fie si haioase (altfel nu imi imaginez ca ar putea sa fie).
Victoria spune:
Pai uite aici o metoda - haioasa, zic eu, auzita de la babe: cand vine acasa, daca-l banuiesti, pune-l cu... demnitatzile in apa fierbinteDaca plutesc, e clar, sunt empty, jar mananca... Alta metoda nu mi-a venit aku in minte
V.
GabiG spune:
Chiar ca e haioasa...Nu am mai auzit asa ceva...Am auzit de o tipa care-i mirosea chilotii barbatului (foarte infidel, dealtfel...) cind venea acasa...
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
reiki spune:
Asa se pazeste? Sa vezi daca s-a intimplat sau nu?
Sau treci la mirosit?
Mai tre sa si-l alergati prin casa pina il prindeti? Sau sta de buna voie la fiert?
Fetelor faceti voi ......
pina ajung sotii vostri
si nu va mai stresati cu paza buna pentru ca nu aveti sanse.
Daca nu primeste acasa ce are nevoie sau e hoinar de felul lui o sa fie si cu voia voastra si fara. Si asta e reciproc valabil. In rest este stres si pierdere inutila de timp.