Concurenta, bat-o vina!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Parerea mea e ca daca vor sa se duca se duc. Si poti sa-i pazesti tu...mult si bine. Si daca se duc, zic eu, se duc pentru ca e doar O ALTA FEMEIE, nu neaparat mai buna, mai frumoasa, mai subtire. Este alta si gata.
Iti imaginezi ca incepe una sa-ti curteze barbatul zi de zi, ii vorbeste frumos si se gudura pe langa el, ii face complimente mai mult sau mai putin meritate, ies la o cafea pe care o beau vorbind de spirit si miraj si NU, el o sa reziste?
Cat de mult ai intretine tu relatia, in casnicie apar si socoteli, si-un sfarait mic scapat la oboseala maxima, si "trebuie sa gatesc" atunci cand el vrea...
Ispita e mare si daca el vrea sa se duca se duce. Eu nu stiu daca Adrian a fost sau nu vreodata, nu bag mana in foc dar nu am simtit niciodata ca ar merge. Si e OK, zic mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:

Iti imaginezi ca incepe una sa-ti curteze barbatul zi de zi, ii vorbeste frumos si se gudura pe langa el, ii face complimente mai mult sau mai putin meritate, ies la o cafea pe care o beau vorbind de spirit si miraj si NU, el o sa reziste?

Si mai e si chestia cu "a dat de greu, familie, probleme ...".

Totul va fi bineeee !

Mergi la inceput