Concurenta, bat-o vina!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Dana P

quote:
Originally posted by ruxi

Eu nu am fost prima lui femeie, ba din contra, as spune ca sunt in situatia de la polul opus. Inaintea mea a avut foarte, foarte multe prietene, o singura relatie de lunga durata, dar si aceea presarata de alte aventuri, asa ca eu, la inceput ma intrebam, oare chiar sa se fi schimbat, sa-i ajunga doar una, adica eu? Cu timpul mi-am dat seama ca, chiar asa e. Cand il intrebam imi raspundea ca, pana la mine nu iubise , doar tinuse la cate una, ca a cunoscut destule ca sa-si dea seama ce vrea si ca eu sunt tot ceea ce cautase si-si dorea. Desi la inceput ma macinau si pe mine destule ganduri de gelozie micuta, si pe el la fel mai dihai( nici la mine nu fusese primul barbat ), cu vremea am invatat sa avem incredere unul in celalalt. Stiu ca ma iubeste mult si nu ar putea sa-mi faca asa ceva. Oricum l-am anuntat ca daca vreodata il prind cu ceva, , pa si la revedere.

Esti cumva sora cu mine?
Singura diferenta dintre noi este ca la mine a fost si este singurul barbat (sexual vorbind).
Subscriu si eu la mesajele fetelor cu increderea, intelegerea si libertatea. Cineva imi spuse-se odata ca pentru al avea mult timp langa tine nu trebuie sa-l sufoci.
In ceea ce priveste prinderea cu o alta, stie ce o asteapta pe respectiva (bunica spunea: "cateaua daca nu da din coada, cainele nu o simte" (scuze daca am gresit cu ceva spunand asta). e putin spus, nu-i doresc vreuneia sa ajunga pe mana mea ... ca ....

E super bunica ta!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Chestiunea e ca in viata asta nu ai certitudini pentru nimic. Oricand ti se poate intampla ceva care sa rastoarne lumea in care traiesti. Acum e iubire mare, mare, comunicare pe toate planurile, sunt si certuri, dar neesentiale. Oare cum va fi peste 10 ani?
Mi-am pus si eu intrebarea aceasta si am hotarat sa ma comport intotdeauna in modul cel mai natural, sincer si direct cu sotul meu. Asa incat sa nu-mi para rau niciodata dupa nimic. Daca ne intelegem unul pe altul si ne simtim bine impreuna, cred ca trebuie traita clipa la maxim si lasat pe seama viitorului restul.

Sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

quote:

Barbatii sunt mai putin "feroci" decat vor sa para. Asta e un secret, ramane intre noi :)

Mersi Fanica, ramine intre noi:-)) Sper si eu ca e adevarat ca (scuzati cacofonia) ciinele care latra nu musca (daca tot am ajuns la proverbe despre ciini si catzele...ha-ha). Ca scumpul meu sotior tot ii da cu : "Una cu 10 ani mai tinara, e perfecta", e "innebunit" sa vada babe-uri (mai ales ca pe aici femeile frumoase sau atragatoare sint cam cite degete are o mina...norocul meu)...cind mergem in Ro se uita saracul de parca e cazut din Luna. Cica sa te uiti ai voie, dar sa nu pui mina...Uneori ii arat eu una "buna"...apropos de libertate, dar si paza buna trece primejdia rea, vorba lui marina_flo

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Fetele, eu mi-am intrebat o data un coleg, care - spre rusinea lui - se lauda cu aventurile lui extraconjugale (avand o nevasta absolut SUPERBA) de ce o face, si mi-a raspuns: " Pana si soarecele se plictiseste de aceeasi gaura"
Scuze pt. vulgaritate... Deci, daca e s-o faca o fac, chiar daca ne straduim sa aratam bine, ailalta e, pur si simplu, ALTCEVA, nu neaparat mai bun.
Ca sa nu mai spun ca ieri la radio era un sondaj printre ascultatori: cica niste americani ar fi facut epocala descoperire ca barbatii sunt genetic infideli, pt. ca din instinct tind sa-si imprastie 'genele" cat mai mult. Mi-a fost lene si sila, ca le-as fi raspuns ca acesta este comportamentul la animale, si daca e pe asa, si femelele aleg in fiecare an cel mai tanar si mai puternic mascul din haita.....Corect? Tot genetic este, ca sa aiba cel mai bun "material" pentru procreere...

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

eu una recunosc ca nu-mi fac deloc probleme, sau ma rog, aproape deloc...desii am avut perioade f. grele, cand eu cu gura mea i-am spus sa se duca la pupeze dar nu a vrut, sub nici o forma, chiar a fost oripilat la gandul ca as putea accepta eu asa ceva...dar eu nu acceptam, l-am pus doar la incercare, sa-l prind cu ocaua mica, dar nu l-am prins ..ca altfel l-as fi ...si chiar daca era ceva..nu l-am prins...stiti cum e vorba, hotul neprins, negustor cinstit....daca as sta toata ziua sa ma gandesc daca ma inseala, cred c-as inabuniiiiiii....mai ales ca el are o meserie care implica munca si cu ...de multe ori l-am intrebat daca n-ar prefera sa-si gaseasca o amanta decat sa stea cu mine ..dar el zice ca pe mine ma iubeste si ca ma place si daca-s , desii nu i-ar displace daca-s mai slabi putin ...deci chiar nu-mi fac griji, poate-s doar inconstienta pupici

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petruta spune:

quote:
Originally posted by Victoria

Fetele, eu mi-am intrebat o data un coleg, care - spre rusinea lui - se lauda cu aventurile lui extraconjugale (avand o nevasta absolut SUPERBA) de ce o face, si mi-a raspuns: " Pana si soarecele se plictiseste de aceeasi gaura"

Legat de chestionarea barbatilor: intr-o zi, pe cind plimbam copilu' cu al meu sotz, din vorba in vorba, de una alta, vorbeam de o astfel de situatie:
"Eu :- De ce sa duce X si cu alta fiind insurat ?
El :- Pai, mama, s-o fi saturat de ciorba de acasa.
Eu :- Auzi, tu te-ai saturat de ciorba mea ?
El :- Nu, mama, ca mai imi dai si cite o fripturica din cind in cind si e perfect ! "

Si am luat aminte !

Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Exact,Petruta,asa spune si al meu sot:''de ce sa mananc in oras un hot-dog daca am acasa friptura''(replica nu e chiar romantica si a zis-o un actor atunci cand a fost intrebat care e secretul longevitatii casatoriei sale).
Pupici de la Cristina si bb Mihai(1 an si aproape 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by Victoria

" Pana si soarecele se plictiseste de aceeasi gaura"

Măi fetelor, de unde le scoateti ?
Suuuper !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Problema e tocmai daca i se face pofta de hotdog in oras, sau ii este pur si simplu foame (nu ca l-as lasa eu flamind, doamne fereste...ha-ha)...si vorba lui ala cu soarecele...Stii , se mai satura omu si de friptura si de garnitura...Vrea si el un hotdog, subtirel, proaspat, eventual cu ketchup...Si cind il prinzi cu urme de ketchup la gura el sa si uite de escapada din oras...
Ma repet! poate trai un barbat doar cu o femeie toata viata?

si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Mai fetelor, cum reusiti sa faceti paza asta buna de care tot pomeniti aici? Cum il paziti pe sot ca nu imi pot imagina sub nici o forma? Este chiar amuzanta treaba.

Mergi la inceput