Concurenta, bat-o vina!

Concurenta, bat-o vina! | Autor: GabiG

Link direct la acest mesaj

In lumea asta plina de tentatii la tot pasul trebuie sa fii foarte tare sa te poti abtine...zic eu. Auzim in stinga si in dreapta, citim pe forum, se intimpla prietenilor..."El" isi gaseste alta, poate mai tinara (de regula), poate nu...cert este ca e innebunit, vrea divortul, nu il mai intereseaza familie, copil, nimic...
Voi nu va temeti de asa ceva? Sa nu zic intr-un ceas rau, avem o familie fericita, ne iubim mult si avem o fetita minunata de 1 an si 2 luni. Sint o persoana care are destula incredere in sine, sotul ma iubeste la nebunie si totusi...Poate si faptul ca am fost pt el prima femeie (si ultima pina acum...) imi da starea asta de nesiguranta...Poate trebuia sa postez la interzis femeilor, ca as vrea si parerea barbatilor...Adica, ei ca "masculi feroce" pot trai doar cu o femeie toata viata?
Acum sa nu credeti ca ma gindesc zilnic ca o sa vina una "bestiala" si o sa-i suceasca mintile, dar ...stiti voi, ati prins esenta. Voi va confruntati cu asa ceva? Mersi.

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Draga Gabi,la inceputul casniciei mele am fost si eu tentata de ganduri de astea,m-ai ales ca numai dupa o luna si ceva am ramassi eram ff paranoica.Am tras cateva certuri groaznice prin ultimul trimestru de sarcina,ca mai aveam putin si ma incadram la mamici singure.Noroc ca mi-a venit mintea la cap si acum e totul bine.Important este sa-i acorzi sotului tau dragoste,afectiune ,incredere si senzatia ca are libertate cat doreste.Daca cumva se va simti ingradit va fi tentat de dar daca simte ca tu ai oferi tot ceea ce are el nevoie zic ca nu va calca stramb.Cel mai important este sa-i arati ca ai incredere in EL si nu in ultimul rand in tine.Daca el simte asta ai va fi greu sa raneasca persoana care ai este alaturi la bine si la greu.
Cel putin asa zice sotul meu,ca incredera si intelegerea sunt de neinlocuit.Daca gresesc sa ma corecteze barbatii.
Va pup dulce
Nicole&Amira

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Duminica facem 7 ani de casnicie...Hm, zicea cineva mai demult pe forum de criza de la 7 ani...(noi am avut-o la 3 ani)...Oare de aia m-au apucat acum gindurile astea?
Hannen, ai mare dreptate cu increderea si intelegerea...

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Ce inseamna "libertate cat doreste"? Barbatului meu ii displace total sa fie intrebat unde se duce si ce face, ceea ce pe mine, recunosc, ma innebuneste. Imi tot spune ca trebuie sa am incredere absoluta in el, ca niciodata nu s-ar uita la alta femeie, ca pot sa stau foarte linistita si totusi... rareori imi spune unde se duce si ce face. E drept ca este din zodia Leului. Dupa cateva certuri groaznice am renuntat sa-l mai intreb pentru ca nu vreau sa-l pierd, dar libertatea asta totala... hm...

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Eu nu am fost prima lui femeie, ba din contra, as spune ca sunt in situatia de la polul opus. Inaintea mea a avut foarte, foarte multe prietene, o singura relatie de lunga durata, dar si aceea presarata de alte aventuri, asa ca eu, la inceput ma intrebam, oare chiar sa se fi schimbat, sa-i ajunga doar una, adica eu? Cu timpul mi-am dat seama ca, chiar asa e. Cand il intrebam imi raspundea ca, pana la mine nu iubise , doar tinuse la cate una, ca a cunoscut destule ca sa-si dea seama ce vrea si ca eu sunt tot ceea ce cautase si-si dorea. Desi la inceput ma macinau si pe mine destule ganduri de gelozie micuta, si pe el la fel mai dihai( nici la mine nu fusese primul barbat ), cu vremea am invatat sa avem incredere unul in celalalt. Stiu ca ma iubeste mult si nu ar putea sa-mi faca asa ceva. Oricum l-am anuntat ca daca vreodata il prind cu ceva, , pa si la revedere.

Ruxi si Clara pisicuta, 11 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Eu merg pe principiul increderii reciproce! Fara ea, cred ca n-are sens casnicia! Sa nu faceti si voi ca in povestea lui Creanga cu drobul de sare!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Si totusi, paza buna trece primejdia rea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fanica spune:

Barbatii sunt mai putin "feroci" decat vor sa para. Asta e un secret, ramane intre noi :)

Intelegerea reciproca este esentiala, precum si posibilitatea de a-l empatiza pe celalalt, de a simti cand trece printr-o pasa proasta (sau e la ciclu sotia de ex.), de a oferi suportul moral atat de necesar intr-o societate in care totul este alert si trepidant.

multi dintre noi uita sa ofere inainte de a cere ceva in schimb, din pacate.

--
Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by mariana_flo

Si totusi, paza buna trece primejdia rea.

Bine zis. Subscriu.
Nu se stie, ca pământul ....
Frumoase, aranjate, iubarete, ochi cascati (fara vorbe) si sa speram ca nu se intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

quote:
Originally posted by ruxi

Eu nu am fost prima lui femeie, ba din contra, as spune ca sunt in situatia de la polul opus. Inaintea mea a avut foarte, foarte multe prietene, o singura relatie de lunga durata, dar si aceea presarata de alte aventuri, asa ca eu, la inceput ma intrebam, oare chiar sa se fi schimbat, sa-i ajunga doar una, adica eu? Cu timpul mi-am dat seama ca, chiar asa e. Cand il intrebam imi raspundea ca, pana la mine nu iubise , doar tinuse la cate una, ca a cunoscut destule ca sa-si dea seama ce vrea si ca eu sunt tot ceea ce cautase si-si dorea. Desi la inceput ma macinau si pe mine destule ganduri de gelozie micuta, si pe el la fel mai dihai( nici la mine nu fusese primul barbat ), cu vremea am invatat sa avem incredere unul in celalalt. Stiu ca ma iubeste mult si nu ar putea sa-mi faca asa ceva. Oricum l-am anuntat ca daca vreodata il prind cu ceva, , pa si la revedere.

Esti cumva sora cu mine?
Singura diferenta dintre noi este ca la mine a fost si este singurul barbat (sexual vorbind).
Subscriu si eu la mesajele fetelor cu increderea, intelegerea si libertatea. Cineva imi spuse-se odata ca pentru al avea mult timp langa tine nu trebuie sa-l sufoci.
In ceea ce priveste prinderea cu o alta, stie ce o asteapta pe respectiva (bunica spunea: "cateaua daca nu da din coada, cainele nu o simte" (scuze daca am gresit cu ceva spunand asta). e putin spus, nu-i doresc vreuneia sa ajunga pe mana mea ... ca ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
(bunica spunea: "cateaua daca nu da din coada, cainele nu o simte" (scuze daca am gresit cu ceva spunand asta). e putin spus, nu-i doresc vreuneia sa ajunga pe mana mea ... ca ....

Bai, asta cu cateaua n-o stiam !
Eu zic doar "s-o fereasca Dumnezeu".

Mergi la inceput