Nou stil de viata (212)
Raspunsuri - Pagina 18
gusta spune:
Vikinga eu sufar de o circulatie periferica proasta rau.Am mainile si picioare gheata.iar cand slabesc am un frig in mine de nici nu stiu ce sa mai fac.
Tumpi crede-ma ca stiu ce am si de asta lupt sa ies din starea asta sa fac altceva sa redevin Marlena cu nebunii la cap care era plina de viata dar parca ceva ma tine in loc.Ultimele 2 luni au fost o nebuneala continua viata mea asa ca eu sper sa intre totul pe un drum normal si sa imi revin.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Buna dragelor,
Nu am mai scris demult, desi am fost impreuna ceva vreme la acest subiect, de suflet pentru mine!
Voiam sa impart bucuria mea cu voi si sa va spun ca dupa 10 ani de lupta cu infertilitatea am reusit in sfarsit ... ieri, la 5 saptamani si 6 zile inimioarele mele ( sunt 2 ) aveau deja activitate cardiaca!
Deja am luat 3 kg in greutate, ceea ce e cam mult si sper sa reusesc sa iau cat mai echilibrat pe perioada sarcinii. Asa incat, voi reveni cat de curand printre voi!
Va imbratisez cu drag pe toate!
6
FELICITARIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cami, iti doresc din tot sufletul sa fie totul perfect si sa te bucuri de ceea ce ti-ai dorit mai mult.
Mi-au dat lacrimile de bucurie.
Fosta miag, acum Madelaine
CRISCOSTY spune:
Salutare! Raport 85 kg
Cami felicitari, ma bucur mult ptr. tine. Sarcina usoara si lasa kg, important este sa fiti voi bine.
Revin mai pe seara..
Crys si Dany
yubi spune:
Buna dimineata !Felicitari Cami , sarcina usoara !Carina , datele mele sunt :1.58 m si 58.1 kg. As vrea sa ajung la 53kg.
tumpi spune:
Marilena, eu iti doresc sa reusesti cat mai repede sa ajungi la starea dinainte, a fi mereu vesela, optimista iar problemele sa te ocoleasca.
Stiu ca ai scris la un moment dat id de la mess, da in multitudinea de mesaje nu am mai reusit sa dau de el, trimite-mi-l si mie pe mess , te rog.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mephala30 spune:
, va servesc c-o ? poate va treziti, unele dintre voi ...
cum zicea si Anda: Rolo, azi suntem in 17, nu in 18...se mai intampla, :))
Anda, esti atat de constiincioasa, incat ai postat de doua ori meniul pe ziua de azi, nu merge s-o intorci si sa spui c-ai vrut sa schimbi ceva la el, ca nu tine, :)))
Vik, cum ai citit, mama, ca Tumpi se apropie de 40 de ani??? mi-ai smuls un zambet, dis de dimineatza...
in alta ordine de idei, felicitari, Cami pentru cele doua inimioare, sa fie intr-un ceas bun si Dumnezeu sa va ocroteasca!
Tumpi, multumesc, spor si tie la serviciu, o zi frumoasa!
Yubi, bine-ai revenit in randul nostru, , mult spor!
Delia, cate examene mai ai? Cum a fost la cel de ieri? Ft. bine?
Violeta, cine ar fi rezistat in fatza unor baclavale?
Marilena, te vreau optimista, chiar daca e greu...capul sus!
Madelaine, voi ce mai faceti? cum ti-e feciorasul? Poze cu voi? nu v-am vazut de muultttt timp...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
gusta spune:
Tumpi id e adriaanse2000.
Carmen ma fac eu optimista crede-ma.
Am fost intrebata daca sunt insarcinata ca asa burtica am.Si cand ziceam ca nu se mai poate intampla nimic m-a anuntat Bert ca trebuie sa isi caute alt post de munca ca acolo situatie nu e roz,ce mai bucurie pe mine.Oare ce mai urmeaza? Rad de una singura si ma intreb cum de nu o iau la sanatoasa.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Carmen: nu l-am postat de 2 ori. Micul dejun de ieri si azi e identic, cina de ieri e la fel ca pranzul de azi. Poate de aia ai crezut ca e de 2 ori. Si daca chiar e de 2 ori nu e din constiinciozitate e din cauza ca sunt chiauna si fac 10 lucruri de-odata.
Va pupicesc,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by carina
Carmen: nu l-am postat de 2 ori. Micul dejun de ieri si azi e identic, cina de ieri e la fel ca pranzul de azi. Poate de aia ai crezut ca e de 2 ori. Si daca chiar e de 2 ori nu e din constiinciozitate e din cauza ca sunt chiauna si fac 10 lucruri de-odata.
te cred pe cuvant, :)
hai ca ma supar, n-are voie omul sa glumeasca, ? Precizez ca e om bun....:)
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)