Nou stil de viata (212)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

si poate ma servesti c-o , sa ma trezesc si io, , ha, ha, ha

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen eu iti dau un ceai verde cu aroma de lamaie ce zici e bun?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

uite pe langa ceiul de la Marilena, eu iti ofer o ,ca eu cu asta ma delectez acum ca sa nu adorm.
Am facut o tarta cu fructe pt al meu si acum vreau sa ma apuc sa fac o supa cu galusti si un piept de rata cu vad eu ce pe langa.Sper sa am timp pana la 4 cand plec sa calc si cateva lucrusoare,daca nu poate diseara cand vin,asta daca cumva nu am musafiri la meci.
Marilena, te-am adaugat in lista.Nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi la tine azi cu meciul asta.
HAI ROMANIA!

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Om bun, iti dau si cafea si ceai si nu m-am suparat, pe cuvant de pioner. EU nu-s suparacioasa mey draguta. Dar eu mereu simt nevoia sa ma justific si sa explic. Defect profesional, ce sa-i faci

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

mda, mda (a se citi ca mormai ceva imbufnata, )
Bine ca e defect profesional si nu de zodie, :)

Tumpilica, Marilennnn, multzam de ceaiuri si cafele.
Am bagat o tava de saratele la cuptor, indata bag si pulpele cu cartofii si mararul-tot la cuptor si apoi imi iau zborul, cu number 1 (Iustin adica): iesim la o plimbare lunga, sa lingem inghetata la cornet, sa mirosim parfumuri (am o lista cu vreo 30 si ceva...) si culminam la un loc de joaca, sa-i fac si hatarul lui. fain program, .

_

Mergi la inceput

Claudia, nu ti-am vazut fatza azi, ti-ai pus masca?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare gagicile, ce faceti?
ce vreme nasoala la noi...din aia de stat in pat si...
Cami, felicitari, sa te ajute Domnul sa fie totul bine si sa iti tii minunile in brate!
Marilena, sa porti sanatoasa bratara!
pai, olandezii deseara ar trebui sa nu ne tupaie, ca ei oricum sunt mai departe! ce m-am bucurat aseara ca au castigat nemtii!
vik, io is mai zgarcita la capitolul poze ...acum serios, nu prea am poze ,am sa fac la ziua mea cel mai sigur!
Ma pregatesc ca vine sorela la mine, abia astept, joi ajunge si sta pana vom pleca impreuna in ro, cam prin 20 iulie!
Ieri am calcat toata dimineata, of ca urat mi-a fost, azi am smotruit baia...imediat plec sa culc copilul mic si probabil si eu ma odihnesc olecutza!

va pupacesc pe toate!
Anda, nu ne-ai povestit cum a fost intalnirea de 10 ani...
Carmen, distractie placuta cu Iustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

nu mi-am pus masca, da m-am chinuit 10 minute sa trimit mesajul de mai sus si n-am putut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Claudia: a fost fain. Nu m-a recunoscut nici macar diriginta. Mi s-a reprosat ca sunt prea slaba si am fost compatimita ca sunt bolnava
In rest petrecerea a fost reusita, m-am reintalnit cu oameni tare dragi mie, nu cu toti din pacate.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

aoleu Carmen, vrei sa mirosi atatea parfumuri?Eu dupa ce am mirosit 5 simteam ca ma ustura in gat.Sti ca se recomanda sa nu mirosi mai mult de 3 parfumuri intr-o zi ca apoi amesteci mirosurile.Eu am acum un Gucci Envy me care tb sa-l dau unei amice si imi place, da luna asta imi astept Flower de la Kenzo.
Plimbareala placuta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput