Nou stil de viata (212)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by oLo
quote:
Originally posted by vikinga[brolo ai fost la dr? De la ce ai tu lipsa asta de fier? De la alimentatie austera? Ai tinut regimuri drastice? Multa sanatate si pofta buna la ficat de vita si ce mai zice dr ca are fie mult.
Care alimentatzie austera? care regimuri? nuuu, se pare ca ...din cauza steriletului si a ciclurilor (prea) lungi. Acu pap zilnic fier si sper sa se amelioreze situatzia.In schimb nea doctoru mi-a descoperit si hipotiroidie. Se pare ca din cauza asta am in permanentza febra musculara, imi cade parul si mi-e frigggg.
Ce chestie Olo cu steriletul, logic ca asa e, steriletul de cupru predispune la un ciclu mai lung si implicit pierderile de fier si nu numai sunt mai insemnate. Logic insa nu ma gindisem deloc. Si eu am avut pina acum 3 luni, l-am scos pt ca nu ma simteam f bine, dar la lipsa fierului nu ma gindisem. Pe mine ma deranajau in primul rind singerarile peste masura si durerile..plus o stare generala aiurea. Acum am trecut la metoda www.persona.info/uk/" target="_blank">Persona si sper sa fie ok, are o siguranta de 94%, daca e sa apara un alt bb, chiar daca nu-mi doresc chiar curind il vom pastra. Pe linga fierul administrat maninca si cite un file in singe, biftek tartar, carpaccio( daca poti inghiti carnuri crude) ori alte alimente bogate in fier. Dintre plante patrunjelul e cel bogat in fier. Tu ai stari generale de frig ori numai miinile si picioarele reci, cum au majoritatea femeilor? Mama avea asa si a luat vreo luna un extract chinezesc, nu stiu exact ce, ceva cu plante oricum, si i s-a ameliorat extraordinar circulatia! Ea care umbla cu sosete de lina si vara prin casa acum e numai la papucei de frumusete. Si ce e interesant e ca in luna aia si inca vreo luna dupa a slabit si 3-4 kg fara sa tina regim.Chiar vroiam sa intreb fetele de pe subiect daca au sufera de aceeasi treaba, sa facem o statistica sa vedem daca se confirma legatura intre circulatia periferica si slabit.Hcclara danke de complimente si incurajari, asa e nu mai sunt chiar dolofanaa, am trecut cu bine de timpul cind pina si bikinii ma stringeau, mai am putin si ajung la kg dorite. Dar tu tare scumpa la vedere esti, eu nu te-am vazut in poze delocTumpi nu am vreme frumoasa sa trimit, e si aici frig si ploua, ba da soarele, o vreme instabila nu tocmai de vara mediteraniana cum am avut luna trecuta. Tu ai acum 39 de ani? Trebuie sa recunosc cu toata inima ca asa femeie eu nu am mai vazut! Credeam ca ai undeva la 30 ca si mine. Sigur la anul faci 40? Ori poate ai scris gresit pe acolo. De la optimisim si buna dispozitie ti se trage:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

scuze multe multe Gusta.
la multi ani! sanatate si o viata fericita sa ai alaturi de cei pe care ii iubesti si care te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza,

Gusta cred ca am ramas singura care nu ti-a spus Asa ca primeste te rog cu intarziere urarile mele de bine si gandurile bune. Sa iti dea Dumnezeu mult noroc in viata, multa sanatate si multe bucurii.

Revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

neatza, pentru raport: stagnare.

sunt prinsa cu treburi casnice, v-am pupat.

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dragelor,
Nu am mai scris demult, desi am fost impreuna ceva vreme la acest subiect, de suflet pentru mine!
Voiam sa impart bucuria mea cu voi si sa va spun ca dupa 10 ani de lupta cu infertilitatea am reusit in sfarsit ... ieri, la 5 saptamani si 6 zile inimioarele mele ( sunt 2 ) aveau deja activitate cardiaca!
Deja am luat 3 kg in greutate, ceea ce e cam mult si sper sa reusesc sa iau cat mai echilibrat pe perioada sarcinii. Asa incat, voi reveni cat de curand printre voi!
Va imbratisez cu drag pe toate!

6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Cami sa fie intr-un ceas bun. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos. Ai grija de tine...de fapt de voi. Asteptam detalii..cadn vei putea si tu afla. Sa stim si noi ce va fi.

Raport: stagnare. si foarte suparata din cauza asta. Cu cat incerc mai mult, cu atat rezultatele asteptate refuza sa vina. Intru in depresie.

Si pentru ca azi e 18 iunie DianaR. Multa sanatate, noroc si tot ce iti mai doresti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Cami: felicitari!!!!!!!!!!Ai grija de voi si lasa kilogramele.
Rolo: suntem in 17 azi, dar nu mai spunem la nimeni
Raport: stagnare, 52,7 kg
Meniu:
iaurt cu fragute, crackers cu susan si mac
sarmale cu iaurt
diseara ma mai gandesc

Va astept la raport

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Raport stagnare la stilul de viata pe care il am ma mir ca nu pun pe mine.

Delia supararea mea e o problema interioara care ma macina si vad ca iese la suprafata si nu ca as vrea asta.Eu sper totusi sa trec peste asta si sa imi revin la normal ca nici mie nu imi mai place de mine.

Carmen si eu azi am program administrativ ca diseara sunt sigura ca am invitati la meci si atunci sa va tineti ce o sa fie la gura mea.

Anda cred ca am sa apelez la ajutorul tau sa ies din situatie.

Violeta cred si eu ca au ramas surprinse ca de obicei lumea se duce numai pentru a cere ceva.

Cami felicitari pentru cele 2 inimioare si peste 9 luni sa le tii in brate.

Multumesc de urari de ziua mea merg la suflet ca am nevoie ,una din surori nu m-a sunat sa imi zica nimic si asta ma suparat foarte mult.

Bratara nu am dus-o inapoi si am sa o port ,trebuie sa ma schimb neaparata ca altfel se lasa cu rau in relatia noastra.

ma duc sa imi fac cafea numarul 2.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata!

Se pare ca am inceput ziua cu o veste buna. Ma bucur foarte mult pentru tine, Cami, si sper ca de data asta sa nu mai fie probleme si sa-ti vezi visul cu ochii. Felicitari si o sarcina usoara!

Raportez: stagnare.

Carmen, spor la treaba!

Vik, eu am probleme cu circulatia periferica. Iarna e cel mai nasol, imi ingheata miinile in timp ce scriu la calculator.

Violeta, frumos din partea ta ca ai vrut sa-ti cunosti medicul de famile. Mi se pare normal.

Tzunica, tot mai dormi?

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata mai spre pranz si de la mine.
Carina , dau maine raportul ca azi m-am trezit tarziu si mi-am adus aminte sa ma cantaresc cand sa ies pe usa si nu mai m-am intors.

Vik, mama, m-am intors si am recitit ce am scris, am zis ca poate m-am zapacit eu si am scris aiurea din cauza oboselii.Nu, nu am 39, era vb de sotul meu care la anul schimba prefixul.Eu l-am schimbat acum 2 ani pe al 3-lea
Cami iti mai zic si aici inca odata felicitari si sarcina usoara si sa ajungeti la termen si sa-ti ti cele doua minuni in brate.
Gusta, esti tinerica, ai o minune de fata langa tine, un sot care tine la tine, nu mai fi asa deprimata.Gandeste-te ca Mara e cel mai mare dar pe care Dumnezeu ti-l putea da.Un copil e ceva minunat, asa ca atunci cand treci prin astfel de stari gandeste-te la ea.
Tb sa gandim pozitiv, sa ne gandim in primul rand la noi si cei dragi noua.Cat despre sora ta, ce sa zic.Mama mea m-a sunat abia seara tarziu ca s-a lut cu treaba si a uitat.Se mai intampla, asta e.Stiu ca doare cand nu esti sunat de catre cei dragi.
Capul sus,iti spun sincer, nu se merita.Daca eu as pune la suflet tot prin ce trec, pai eram de mult oale si ulcele.Cred doar ca intr-o zi soarele va rasarii si pe strada mea si va ramane sus de tot pt totdeauna.
Carmen, spor la treburi casnice.
Delidana, cand mai ai examene?
Alina, tot asa nebunie e la Razoare?Cat uram intersectia aia.
Pup toate fetele fara sa enumar, fiinca in capul meu e o varza si nu as putea sa nu uit pe cineva.
O zi minunata va doresc, ca la noi tot ploua.
revin....

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput